Marit Walle - Coach - DNCF sertifisert coach - GoMentor
Marit Walle - Coach - DNCF sertifisert coach

Marit Walle

Coach - DNCF sertifisert coach

Bergen, Videosamtale

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Coaching 850 kr. Avtal tid

Coaching x 4 3.000 kr. Avtal tid

Coaching x 6 4.500 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 56 99 90 71

56 99 90 71

Online-samtale

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Coaching (GoMentor videosesjon) 850 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 56 99 90 71

56 99 90 71

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Jeg vil hjelpe deg med å gjøre de endringene du ønsker i livet ditt. Dette gjelder enten du er i en utfordrende livssituasjon og øns Marit Walle - Coach - DNCF sertifisert coach

Beskrivelse

Hva kan jeg hjelpe deg med

Jeg vil hjelpe deg med å gjøre de endringene du ønsker i livet ditt. Dette gjelder enten du er i en utfordrende livssituasjon og ønsker å finne tilbake til de gode følelsene, trivselen og energien, du ønsker å endre reaksjons- og handlings-mønstre som ikke fungerer tilfredsstillende, eller du ønsker å bli utfordret og heiet på for å nå målene dine.

 

Hvordan kan jeg hjelpe?

Jeg kan hjelpe deg ved å være en støttende, lyttende og konstruktiv samtalepartner. Noen ganger kan det å snakke høyt om tankene gjøre at drømmene og ønskene blir mer tydelige for deg, eller at det du strever med ikke lenger virker så overveldende. Jeg vil stille deg gode og oppklarende spørsmål og bruke teknikker som gjør at du ser muligheter og løsninger som du ikke har tenkt på tidligere. 

 

Utfordrende livssituasjon:

I perioder kan livet oppleves vanskelig for de fleste av oss. Det kan da være bra å snakke med noen om tankene og følelsene dine for å få hjelp og støtte til å komme deg videre og få gleden tilbake i livet ditt:

Jeg vil hjelpe deg ved:

Samlivsbrudd

Utfordrende relasjoner og konflikter

Sykdom eller død i familien

Vanskelige valg og prioriteringer

Og mye mer

 

Personlig utvikling:

Kanskje har du lært deg måter å handle og reagere på som en gang fungerte helt utmerket, men som ikke er særlig hensiktsmessig idag. Coaching kan hjelpe deg til å ta i bruk andre sider av deg som fungerer bedre.

Jeg kan hjelpe deg med:

Bedre selvfølelse

Grensesetting

Tydelig kommunikasjon

Selvledelse og bevissthet om hvordan du snakker til deg selv

Prioritering, valg og tidsplanlegging

Og mye mer

 

Karrierecoaching

Karrierecoaching er for deg som ønsker et godt grunnlag for å gjøre det rette valget når det gjelder karriere- eller studievei.

Temaer kan være:

  • Du skal ta valg når det gjelder studie - hva passer for meg?
  • Du ønsker å vurdere nye jobbmuligheter og finne den riktige karriereveien videre
  • Du er av ulike årsaker kommet til et veiskille og skal endre retning for karrieren

Vi vil kartlegge kompetansene, interessene og egenskapene dine, samt hva som er ønskene og drømmene for arbeidsdagene fremover. Kanskje er det bare små endringer som skal til, for å øke trivselen? Hvis det er hensiktsmessig, benytter vi testverktøyet Jungs Typeindeks som kan være et godt bidrag i kartleggingen. 

 

Om meg

Jeg er utdannet NLP-coach og sertifisert av Den Norske Coachforening. I tillegg har jeg utdannelse innen organisasjons- og arbeidspsykologi, ledelse og økonomi. Gjennom tidligere lederstillinger har jeg opparbeidet meg lang erfaring med å utvikle mennesker og team.   

 

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer