Marit Høgalmen Uppstad - Psykoterapeut, Veileder - GoMentor
Marit Høgalmen Uppstad - Psykoterapeut, Veileder

Marit Høgalmen Uppstad

Psykoterapeut, Veileder

Grünerløkka

4 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

ung - under 25 år 700 kr. Avtal tid

Parterapi - sammen eller alene 800 kr. Avtal tid

Terapi og selvutvikling - Monodrama 800 kr. Avtal tid

Veiledning - jobb eller personlige temaer 800 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 23 96 40 02

23 96 40 02

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Jeg er psykoterapeut,veileder,psykodramatiker. De siste ti årene har jeg hatt selvutviklingsgrupper og klienter. Marit Høgalmen Uppstad - Psykoterapeut, Veileder

Beskrivelse

Psykodrama

Jeg har en 8 årig deltidsutdanning i psykodrama/ gruppeledelse. Psykodrama har en humanistisk tilnærming der hver enkelt blir møttt med resepekt for den du er og din historie. Du velger selv hva du vil fortelle og graden av åpenhet. Jeg har taushetsplikt og vil støtte deg omsorgsfullt i din proses.

Psykodramametoden er ressursfokusert. Det betyr at jeg leter etter din hverdagsmestring som du kanskje ikke alltid ser selv. Spesielt er det godt å se hva en selv klarer å stå i, når man vil utforske noe som er krevende. Tilværelsen er sammensatt, jeg har erfart at det er konstruktivt å se en sak fra flere sider og samtidig prøve å få tak i hva som er den konkrete utfordringen.

Krevende situasjoner preges ofte av følelser som ikke er ønsket, men de følelsene som vi har er der, og det kan det være klokt å forholde seg til i en trygg setting. Jeg vil støtte deg i dette.


Min erfaring er at trygghet og tid er grunnleggende for å se nærmere på det som oppleves sårt, vanskelig eller utfordrende. Ofte handler det om grenser, kommunikasjon, roller og uklare forventninger. Og selv om det kan være krevende å se på slike situasjoner så kan det være fruktbart for deg, fordi prosessen med å se nærmere på noe kan gi et resultat som endrer på situasjonen. Jeg sier ikke at det er "lett" og at det er "kvikk fiks" , fordi min er faring er at ting tar tid. Selvutvikling handler om prosess. Det er klokt å bruke tid på denne prosessen. Samtidig kan det være både meningsfullt og hensiktsmessig for deg å se/forske nærmere på det du trenger/ønsker å utforske. Jeg har erfart at det er en hjelp å se nærmere på en situasjon via konkrete verktøy som jeg bruker. 


Psykodrama er relasjonskompetanse, og brukes i pedagogikk, organisasjonsutvikling, teater og terapi. Jeg ønsker å møte deg der du er. Er det coaching i forhold til noe konkret som du trenger, eller er det å se nærmere på et mer krevende personlig tema?

Det er ikke sikkert at du vet selv hva det er, uansett kan jeg utforske situasjonen sammen med deg og i ditt tempo. 


Kommer du til meg som klient vil jeg være en lyttende, støttende samtale partner for deg i tillegg til at jeg vil invitere deg til å bruke noen konkrete verktøy som jeg har god erfaring med.


Om meg

Jeg er 51 år, jeg er adjunkt og psykodramatiker. Jeg har jobbet som kursholder, veileder og terapeut i mer enn 20 år. Jeg jobber både som lærer og som terapeut, driver aktivt med yoga og synger i kor. Fordi jeg jobber som lærer på dagtid så arrangerer jeg grupper og tar i mot enkeltklienter på ettermiddag/kveldstid.

Jeg er engasjert det jeg gjør, og er glad i kunst og kulturliv, samtidig setter jeg pris på det enkle hyttelivet innimellom med skogens ro.


Referanser

Linn,49 år - "Det var litt uvant de første timene hos Marit, men nå ser jeg at jeg har blitt mye mer bevisst på hvordan jeg kan gjøre bedre hverdagsvalg for meg selv, og jeg har blitt tryggere i meg selv, så deilig å endelig forstå at jeg er god nok, slik jeg er. Jeg er takknemlig for at jeg har lært noe viktig av henne."  Les mer  Les mindre

Elise,23 år - "Jeg er veldig fornøyd med hva jeg fikk ut av timene hos Marit. Jeg ble bedre kjent med meg selv, jeg ser at jeg har vært veldig streng med meg selv og jeg vil øve meg på å være mer konstruktiv i min egen selvkritikk, det var en overraskende og positiv prosess som ga mersmak. "  Les mer  Les mindre

Nina, 52 år - "Det har vært fint å komme til Marit, hun har gitt meg trygghet og utvidet mitt eget syn på meg selv. Jeg har fått tak i mer mestring i hverdagen, opplever det som et godt påfyll for meg."  Les mer  Les mindre

Kari, 37 år - "Jeg har lært å se meg selv i et mer positivt lys, jeg har blitt klar over noe verktøy jeg kan bruke, det har vært lærerikt å komme til Marit, hun er trygg og støttende."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.