Marita Fonbæk - Gestaltterapeut - GoMentor
Marita Fonbæk - Gestaltterapeut

Marita Fonbæk

Gestaltterapeut

1 klientmening

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Gestaltterapeut, individuellterapi. Marita Fonbæk - Gestaltterapeut

Beskrivelse

Denne mnetor er ikke lengere aktiv- kontakt GoMentor support,hvis du har bruk for hjelp med å finne en annen mentor.

GESTALT-PSYKOTERAPI.

Vi mennesker har mange utfordringer i hverdagen. Vi formes utifra alle våre erfaringer og opplevelser og har behov for følelsen av mestring, anerkjennelse og en følelse av å bli sett og hørt. Av og til er det kanskje nyttig å oppsøke noen som har kunnskap om hva som skal til for å hjelpe deg til å få livet på skinner igjen, noen som kan se deg utenfra, og som kan gi deg den støtten og nye innsikten du trenger for å komme deg videre.

 

Befinner du deg i en situasjon hvor du ikke vet hvordan du skal takle?

Sliter du med utfordrende relasjoner du gjerne skulle funnet mer ut av?

Sliter du med en opplevelse av å være for lite tilstede eller å ha for liten tid i hverdagen?

Som gestalt-psykoterapeut har jeg tro på at vi alle gjør så godt vi kan utifra de forutsetningene vi har, og jeg har tro på at vi kan utforske hva og hvordan du blir påvirket og å finne ut mer om hva som skal til for å oppnå positiv endring. 

I gestalt-psykoterapi kan vi utforske følelsene og opplevelsene våre, og kanskje du kan finne ut mer om deg selv.

 

METODE:

Jeg jobber terapeutisk med bl.a tegning og andre kreative uttrykk, bevegelse, drømmer, eller med ren samtale. Innimellom kan det være like nødvendig med en ren samtale - å få en opplevelse av å bli hørt og sett!  

For meg er det viktigste å gi den nødvendige støtten som skal til og å skape en trygg relasjon for å kunne jobbe med alvorlige temaer.

 

LITT OM MEG:

Jeg har lang erfaring med å jobbe med mennesker med diverse utfordringer.

Etter egne erfaringer med hva stress kan medføre og et behov for å styre livet i en ny retning, har jeg mye og lang erfaring med meditasjon. Jeg har lang utdanning innen kunst og kreative fag, noe som gjør meg nysgjerrig og ekstra engasjert med å jobbe terapeutisk med tegning og andre kreative uttrykk, men det er kun hvis det faller seg naturlig og det er et ønske om det.

Jeg er nyutdannet gestaltterapeut fra NGI, og har tatt imot klienter de siste 2 årene.

Referanser

Kvinne, 50 - "God og oppklarende terapitime med Marita, anbefaler å gå til henne. Fikk nye erkjennelser som førte til en mer konstruktiv videre jobbing med meg selv."  Les mer  Les mindre

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer