Marike Stassar - Coach, Veileder, Mentaltrener - GoMentor
Marike Stassar - Coach, Veileder, Mentaltrener

Marike Stassar

Coach, Veileder, Mentaltrener

Oslo, Videosamtale

5 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Prøvetime coaching, veiledning + healing 1 250 kr. Avtal tid

´emotional healing´ prosess coaching + healing 9 500 kr. Avtal tid

Vi jobber sammen over en periode av 3 måneder, og har møte hver andre uke. Vi har 5 møter totalt og det er oppfølging per e-post mellom timene.

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 23 96 26 92

23 96 26 92

Online-samtale

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Prøvetime coaching, veiledning (GoMentor videosesjon) 1 000 kr. Avtal tid

´emotional healing´ prosess coaching (GoMentor videosesjon) 7 000 kr. Avtal tid

Vi jobber sammen over en periode av 3 måneder, og har samtale hver andre uke. Vi har 5 samtaler totalt og det er oppfølging per e-post mellom timene.

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 23 96 26 92

23 96 26 92

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Emotional healing Marike Stassar - Coach, Veileder, Mentaltrener

Beskrivelse

Jeg er ´emotional healing´ coach og hjelper mennesker som sliter emosjonelt etter å ha opplevd noe spesielt vanskelig. Det kan være seksuelle overgrep eller psykisk vold, men også sorg, burn-out eller depresjon.

 

Etter en form av trauma har vi ofte mistet noe på veien, for eksempel tryggheten, og begynner vi å søke det hos andre. Vi kan føle oss ensom, ubetydelig og ikke bra nok. Noen reagerer med å trekke seg vekk, og å gå veldig inn i seg selv. Andre er sinte og avreagerer på de vi er mest glad i. Jeg hjelper deg med å finne veien tilbake til gleden slik at du kan stå opp hver morgen med en god følelse og se fram til dagen med et smil.

 

  • Er du lei av å være sliten, ha deprimerende tanker, ha vondt i kroppen?
  • Lei av å ha skyld eller dårlig samvittighet?
  • Lei av å ha de samme reaksjonsmønstre som kjører utenfor din kontroll?

 

Hvordan hadde det vært å kunne legge det som har skjedd bak deg? Å være fri fra fortiden? Å kunne føle at du ER viktig? Å kunne stå opp om morgenen med en god følelse? Og kunne vise kjærlighet til deg selv og andre?

 

Jeg har vært utsatt for alle overnevnte former av trauma og har suksessfullt vært gjennom helbredelsesprosessen. Det er min misjon å hjelpe andre med å oppnå det samme! Jeg forstår hvordan du har det og kan møte deg hvor du er, og vise veien i din egen prosess mot helbredelsen. Det finnes ingen «quick fix», men det finnes en vei ut!

 

Jeg har erfart at følelsene består av flere lag som vil bli sett. Jeg jobber derfor på 3 nivåer i din helbredelsesprosess:

  • Mentale
  • Emosjonelle
  • Spirituelle

Jeg gjør det gjennom en kombinasjon av coaching, veiledning, mindfulness og healing.

Siden «emotional healing» er en prosess, tilbyr jeg 3 måneders prosess-coachingspakker.

 

Litt om meg:

Jeg er sertifisert NLP Master Practitioner og Soul Body Fusion

Jeg er intuitive healer og er utdannet intuitiv coach. Jeg har en doktor grad i medisinsk biologi.

 

Bestill gjerne en prøvetime, hvor vi finner ut hva vi kan bety for hverandre.

 

Velkommen! Jeg gleder meg til å hjelpe deg på din vei tilbake til gleden!

 

Referanser

Jennifer - ""Marike was a guide during a time when I wanted help to navigate my journey. Her focus, authenticity and way of keeping the room a “safe place” made it easy to be open and challenge myself to stretch. Without a doubt, meditation is one of her gifts and she often incorporated it into our sessions, even customizing and creating new ones as needed. I feel more at peace with life and am grateful for her coaching.""  Les mer  Les mindre

Ane - ""Hun er utrolig god på å komme til kjernen av utfordringen og virker trygg i sin profesjon. Jeg har vært så heldig å få hjelp fra Marike på flere områder i livet, men den mest merkbare endringen jeg har fått ved hjelp av hennes coaching er trygghet på meg seg. Jeg bekymrer meg mindre, og er mer tilstede "her og nå". Hun er en varm og tilstedeværende coach med et inderlig ønske å hjelpe mennesker som strever""  Les mer  Les mindre

Zarina - ""Coaching hos Marike hjalp meg å ta viktige beslutninger og prioriteringer, og for meg var dette mitt liv og helse. Jeg vil absolutt anbefale Marike som Coach. Marike er innviet/devoted, entusiastisk med masse kunnskap, hjelper å ta beslutning, veivalg, måloppnåelse, healing, meditasjon, pusteteknikker, stressmestring og mye mye mer. Jeg føler meg blessed at Marike var min Coach""  Les mer  Les mindre

Truls - ""Marike is an openminded and dedicated coach with high qualities and strong human values, like respect, nonjudgement and generosity. My personal experience was her genuine interest and belief to develope my potensial in private and working life. Her style is curiosity, confidence and trust in coachees possibilities. Marike helped me identify and create my personal goals and challenge my Mindset limitations on the way to my vision. I will highly recommend Marike as your personal coach to help you make valuable changes""  Les mer  Les mindre

Dag - ""Jeg opplevde at Marike var veldig tilstede og hadde meg i fokus under sin coaching. En av de kraftigste opplevelsene jeg hadde var å få utfordret ordvalget jeg hadde i min indre dialog. Ved å bli sparret på dette opplevde jeg at jeg nå kunne bruke mitt fokus på rett sted, i stedet for på en merkelapp jeg hadde benyttet frem til nå. Dette har gitt meg en mer riktig retning og forståelse for min egen utvikling. Jeg vil anbefale Marike spesielt til de som ønsker å utfordre sine overbevisninger og begrensninger for å få økt klarhet og mer glede i hverdagen. Hun er lyttende, oppmerksom, har en god energi og har en stor passion for å hjelpe andre.""  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.