Mariken Moxness - Psykoterapeut, Gestaltterapeut under utdanning - GoMentor
Mariken Moxness - Psykoterapeut, Gestaltterapeut under utdanning

Mariken Moxness

Psykoterapeut, Gestaltterapeut under utdanning

Vinderen

8 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Prøvetime Gestaltterapi 525 kr. Avtal tid

God kjemi er viktig.
Dette er et uforpliktende møte hvor du har mulighet til å finne ut om du tror jeg er den rette samtalepartner og terapeut for deg.

Pakketilbud (6 timer x 400,-) 2 400 kr. Avtal tid

I forbindelse med utdanning og praksis på Norsk Gestaltinstitutt Høyskole har jeg kuttet prisene mine nesten til det halve. Hvis du bestemmer deg for å fortsette etter prøvetimen på 45 min, tilbyr jeg en rimelig pakke på 6 klokketimer. 

Psykoterapi (ordinær pris) 700 kr. Avtal tid

Frittstående timer

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 23 96 26 93

23 96 26 93

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Jeg tenker at terapi ofte handler om å få støtte til å bli mer vennlig mot seg selv, slik at nye muligheter kan få plass til å vokse frem. Mariken Moxness - Psykoterapeut, Gestaltterapeut under utdanning

Beskrivelse

Ta deg selv på alvor!

I løpet av livet opplever de fleste av oss vanskelige perioder. Samtaleterapi kan brukes til små og store utfordringer.

 • Føler du deg urolig?
 • Er du fortvilet eller deprimert?
 • Har du problemer i nære relasjoner?
 • Føler du deg 'usynlig', eller overkjørt av andre?
 • Er du ofte sint?
 • Føler du deg sliten, overveldet eller stresset?
 • Er du plaget av ubehagelige tanker som du ikke klarer å stanse?
 • Opplever du konflikt eller ubehag på jobb?
 • Kjemper du med eksistensielle spørsmål som ensomhet, eller meningsløshet?
 • Ønsker du å bli bedre kjent med deg selv og dine egne muligheter?


Jeg har lang erfaring i å arbeide med mennesker, psykoterapeutisk erfaring siden 2012 og underviser i mindfulness. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Hva hindrer oss i å ha det godt?

Temaene våre er forskjellig, men når vi undersøker dem, er de gjerne preget av en eller annen form for indre eller ytre konflikt. Mange av oss har, uten å være klar over det, et indre klima der vi er unødig harde og strenge mot oss selv. Det skaper indre uro.

I min forståelse, handler terapi og personlig vekst dypest sett om å lære og spenne av. Hvis du gir deg selv litt mer rom til å være 'deg selv', vil nye muligheter og løsninger vokse frem nesten av seg selv.

 

Elvestrømmens terapi:

Metode:  Gestalt er blitt kalt 'elvestrømmens terapi'. Skal vi mestre Livets vannføring er det viktigere å vite hvordan, enn hvorfor elven renner.  Ved å underøke hvordan det er å være deg og ha det slik som du har det, kan svar og erkjennelser vokse frem innenfra slik at du kan finne din egen vei, og din egen sannhet. Gestalt tar utgangspunkt i at nøkkelen til et godt liv er å finne inni deg selv, og er opplevelsesorientert og prosessorientert. Terapirommet er et laboratorium der vi gjennom samtale og eksperimenter, søker nye erfaringer rundt viktige livs-temaer.

 

Trygghet: Når du søker terapeutisk støtte, er det fordi du står i noe krevende, kanskje overveldende. Det er alltid grunner til at tingene er som de er, og selvbebreidelse er sjelden hjelpsomt. Varig endring skjer dessuten lettest når du spenner av.  Derfor er jeg opptatt av å skape et trygt, vennlig og ikke-dømmende arbeidsklima.

 

Relasjon: I Gestalt er man opptatt av kontakt. Er du i kontakt med deg selv og dine behov og ønsker? Og hvordan foregår kontakten mellom deg og dine omgivelser? Hvor og hvordan er den evt blokkert?  Hvis du ikke får dekket behovene dine er det viktig å undersøke den 'normative tilpasningen' (troen på hva du bør og må), og faktorer som tilbaketrekning og avvisning.
Under samtalene vil jeg forsøke og bidra til at du kan erfare nye måter å være i kontakt, som lettere fører til at dine ønsker og behov blir oppfyllt.


Endring og utvikling:  Når vi er ubevisst, handler vi på autopilot. Ny erfaring gir økt bevissthet, og økt bevissthet synliggjør nye valgmuligheter.  Økt bevissthet er derfor både mål og middel for personlig utvikling. Vi kaller denne prosessen kreativ tilpasning. Kreativ tilpasning skjer alltid i ditt eget tempo og på dine egne premisser, men det kan være vanskelig å finne veien uten støtte fra en terapeut.

 

Eksistensielle spørsmål: Gestalt tar henyn til hele mennesket og til alle de menneskelige dimensjoner; fysisk, følelsesmessig, intellektuelt, sosialt og spirituelt. Uansett hvor i livet du føler du sitter fast, kan vi undersøke det i lys av Gestalt.


Gestalt  er i dag en av de mest utbredte retninger innenfor psykoterapi, coaching og veiledning. I tillegg har Gestalt som metode fått en solid forankring innenfor næringslivet både i privat og offentlig sektor -- både innenfor kommunikasjon, ledelse, organisasjonsutvikling, HMS og i alle former for opplæring.

 

Om meg:

Jeg er utdannet barnevernspedagog med arbeidsbakgrunn i voksenpsykiatrien, barne- og ungdomspsykiatrien og rusmiddelomsorgen. For tiden er jeg under utdanning ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole.

Treninger:

 • Osho Risk International Terapeut training, ledet av terapeuter fra Europa og USA.
 • Councelling training, hos dr. med. Fritjof Kraft.
 • Star Sapphire training, med Roberta De Long.
 • Essence-, og Advanced Essence-training, basert på Faisal Muqaddam's Diamond Logos Teachings, med Rafia Morgan, Turiya Hanover og Avikal E. Constantino
 • Level 1 og 2, Deepening, og Advanced Trainer ved Oneness University, India.
 • Inner Yoga training, Sri Vast, India

 

I forbindelse med utdanning og praksis på Norsk Gestaltinstitutt Høyskole har jeg kuttet prisene mine nesten til det halve. Min ordinære pris er 700,-kr. Du får en prøvetme på 45 min for 525,-kr slik at du kan finne ut om jeg er den rette samtalepartner for deg. Hvis du bestemmer deg for å fortsette etter prøvetimen, tilbyr jeg nå en rimelig pakke på 6 klokketimer til 400,- pr time (2400,- for pakken).  Jeg har taushetsplikt, og holder til mellom Blindern og Vinderen.
Gratis parkering.


Ting som opptar meg:

Kjærlighet som døråpner. Sannhet som frigjøringsverktøy.
Glede, lek, liv. Humor. Selvansvarlighet og integritet.
Synkronisitet mellom kropp og sinn.
Mellomenneskelige dynamikker. Synergi.
Avspenning og tillit.

 

Velkommen til en uforpliktende prøvetime.

Referanser

Mann i 40-årene (gjengitt med tillatelse) - "I går kunne jeg endelig roe meg ned og føle fred og ro igjen. Tankene som vanligvis dukker opp i hodet mitt utløser ofte en dårlig følelse som om tankene utløser en negativ reaksjon i følelseslivet. Det var ikke i går kveld. Da dukket det også opp tanker, men jeg kunne se nøytralt på dem uten at dem har utløst en dårlig følelse. Det var veldig befriende."  Les mer  Les mindre

Kvinne i 30-årene (tilbakemelding på SMS, gjengitt med tillatelse) - "Takk for en fin time og for tilbakemeldinger. Det er ingen som har ledet meg inn i mitt indre landskap til en slik bevissthet som du har gjort, nå og forrige gang."  Les mer  Les mindre

Mann i 30-årene (evaluering etter kurs) - "Deilig avslappende atmosfære • Lite press • Gode instruksjoner • Jordnært, håndgripelig, varmt • Inspirerende"  Les mer  Les mindre

Mann i 50-årene (evaluering etter kurs) - "Kursets innhold traff meget godt på hva jeg har satt meg fore som en voksen mann. Å kjenne etter hva som skjer i kroppen. Å finne mine behov. Hva jeg ønsker. Hva jeg har lyst til. Prosessene var god og nyttige. Det var utfordrende for meg. (…) Du viste ro og trygghet i prosessene/øvelsene og mot til å kjenne etter, og følge det du kjente for. Du delte tilstrekkelig «teori» til å gi rom for gode øvelser. "  Les mer  Les mindre

Mann i 60-årene (mail etter 3 timer langt 'polaritetsarbeid', gj.g med tillatelse) - "(...) Og da jeg gik nedad trappen i morges blev der sagt nogen sætninger i mig (...): 'Hun' sidder i øjenkrogene, 'Hun' sidder i mundvigene. - og jeg vidste, at når øjenkrogene bliver våde, er det 'hende', og når trækningerne i mundvigene vibrerer, er det 'hende'. I dag da jeg sov til middag drømte jeg en ret kraftig drøm. (......) Jeg sender ovenstående til dig, fordi der nu er startet en proces, der ser ud til at fortsætte en bevægelse ind i det, som jeg egentlig søger. Så det er godt. Samtidig bekymrer det mig lidt, at jeg står ganske alene med det, fordi hvem pokker kan jeg forvente skal kunne forstå det her. Jeg ved du kan, så derfor (...) vil jeg gerne have en konkret aftale med dig ang. vores næste session først i september. Så prøv at give mig et par forslag! "  Les mer  Les mindre

Mann i 40-årene (tilbakemelding etter workshop, gj.g med tillatelse) - "Jeg vet at du får gjerne tilbakemeldinger. ...Jeg liker når du forklarer ting, selv om jeg har hørt om temaet et par ganger, men jeg hører alltid nye nyttige ting til. Det er også veldig bra at du gir tilbakemeldinger, det tar jeg som ros som oppmuntrer/motiverer meg ennå mer og jeg synes det er særlig viktig for dem som er nye. Innimellom gir du tips og råd og det liker jeg også. Jeg tar det ikke som forstyrrelser, men som veiledning/inspirasjon. "  Les mer  Les mindre

Kvinne 48 år (skriftlig evaluering etter kurs) - "I løpet av disse to dagene opplevde jeg at du viste en særdeles åpen tilstedeværelse. Du var lydhør, observant og skapte naturlig flyt i alle sammenhenger. Med ditt nærvær ga du oss rom slik at vi kunne utrykke oss fritt og ærlig, og skapte en trygg atmosfære å vokse i. Takk for en vakker opplevelse som har gitt meg større indre klarhet. "  Les mer  Les mindre

Mann 36 år (gjengitt med tillatelse) - "Fininnstilt intuisjon Leser meg subtilt, som ingen andre har gjort før… Rommer mye… "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.