Mariken Moxness - Psykoterapeut, Gestaltterapeut under utdanning, IoPT-terapeut under utdanning - GoMentor
Mariken Moxness - Psykoterapeut, Gestaltterapeut under utdanning, IoPT-terapeut under utdanning

Mariken Moxness

Psykoterapeut, Gestaltterapeut under utdanning, IoPT-terapeut under utdanning

Vinderen

8 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Prøvetime Psykoterapi 675 kr. Avtal tid

God kjemi er viktig.
Dette er et uforpliktende møte hvor du har mulighet til å finne ut om du tror jeg er den rette samtalepartner og terapeut for deg.

Pakketilbud: 6 timer x 480,- (2 timer IoPT og 4 timer samtaleterapi) 2.880 kr. Avtal tid

I forbindelse med utdanning og praksis har jeg kuttet prisene mine nesten til det halve. Hvis du bestemmer deg for å fortsette etter prøvetimen, tilbyr jeg en rimelig pakke bestående av

 • 6 timer samtaleterapi eller
 • 4 timer samtaleterapi og 2 x halvannen time med IoPT ressonansprosess.


Psykoterapi (ordinær pris) 900 kr. Avtal tid

Frittstående timer

IoPT gruppeterapi 1.300 kr. Avtal tid

IoPT er spesielt godt egnet for gruppearbeid og er en fantastisk spennende måte å jobbe på.
Gruppen møtes en hel søndag i måneden og koster 1300,- pr gang.
Ta kontakt for mer informasjon.

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 23 96 26 93

23 96 26 93

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Jeg tenker at terapi ofte handler om å få støtte til å bli vennlig mot oss selv. Når vi spenner av, vil nye perspektiv og muligheter vokse frem av seg selv. Mariken Moxness - Psykoterapeut, Gestaltterapeut under utdanning, IoPT-terapeut under utdanning

Beskrivelse

Ta deg selv på alvor!


 • Føler du deg urolig eller deprimert?
 • Har du problemer i nære relasjoner?
 • Føler du deg 'usynlig', eller overkjørt av andre?
 • Er du sint?
 • Føler du deg sliten, overveldet eller stresset?
 • Opplever du konflikt eller ubehag på jobb?
 • Er du plaget av ubehagelige tanker som går i ring?
 • Kjenner du et behov for å skape forandring, uten å vite hvordan?
 • Har du vært utsatt for en traumatisk opplevelse?
 • Kjemper du med eksistensielle spørsmål som ensomhet, eller meningsløshet?
 • Ønsker du å bli bedre kjent med deg selv og dine egne muligheter?


Jeg har lang erfaring i å arbeide med mennesker, psykoterapeutisk erfaring siden 2012 og underviser i mindfulness. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Hva hindrer oss i å ha det godt?

Traume betyr ganske enkelt sår, og i møte med verden vil alle mennesker opplever å få fysiske og psykiske sår. Noen sår er ikke alvorlige. De heles raskt og blir til en erfaring vi legger bak oss. Andre sår er alvorlige og kan få store konsekvenser for oss. Temaene for våre psykiske sår er forskjellig, men når vi undersøker dem, finnes det viktige fellesnevnere. Enten du opplever uro, angst, sinne eller tristhet, bærer du på erfaringer som på en eller annen måte har såret og overveldet ditt system. En slik erfaring kan skje plutselig gjennom én skremmende hendelse, eller gjennom gjentagende smertefulle opplevelser. I blant er vi ikke engang er klar over hva som er skjedd. Vi merker bare at vi ikke lenger har det godt.

Psyken vil alltid forsøke å beskytte oss med de ressursene den har til rådighet. Når den står overfor noe vanskelig vil den splitte seg i ulike perspektiv (deler) i forsøk på å løse problemet. Det er en sunn og helt nødvendig strategi i øyeblikket, men når delene forblir i beredskap over tid, får vi problemer i form av indre konflikt og ambivalens. Resultatet er

 • frossenhet/nummenhet
 • uro (sinne eller angst) eller
 • kollaps/oppgivelse (depresjon).


Hva er terapi?
Terapi er ikke rådgivning eller undervisning. Det er ikke nok å forstå. Å arbeide med symptomer/plager kan være nyttig i perioder, men for mange er det ikke tilfredsstillende over tid.


Helbredelse betyr å gjøre hel. Såret, eller splittelsen i psyken har behov for å heles. For å oppnå det må vi forholde oss til årsaken bak problemene. Terapi slik jeg forstår det, handler om å få støtte til å møte det som er såret, uten å overvelde nervesystemet. Den delen av deg som er skadet trenger å få vite at faren er over og når du erfarer at noe kan favnes og absorberes i stedet for å skyves vekk (splitting oa), kommer helheten tilbake og innsikt og forståelse følger av seg selv. Symptomene kan gradvis oppløses.

For å få til dette må vi bearbeide tingene i porsjoner som systemet ditt kan håndtere. Det krever tid, og jeg arbeider helst med mennesker som er motivert til å stå i prosess over noe tid. Kjemien mellom klient og terapeut er imidlertid viktig, så føl deg fri til å ta kontakt for en eller flere prøvetimer så du kan finne ut om jeg er rette samtalepartner for deg.


Trygghet: Hvis du søker terapeutisk støtte, er det antageligvis fordi du står i noe som er utfordrende eller vanskelig. Mange mennesker føler gjerne skam eller selvbebreidelse i tillegg. Hvis du har det slik, så vit at det er alltid er grunner til at tingene er som de er, og at en viktig del av arbeidet handler om å øke din vennlighet overfor deg selv.
Varig endring skjer dessuten lettest når vi spenner av. Jeg er derfor opptatt av å skape et trygt og vennlig, ikke-dømmende arbeidsklima.


Metode: 
  IoPT (Identitetsorientert Psykotraume-Terapi) er blitt kalt motorveien til sjelen og metoden er utviklet av professor i psykologi Franz Ruppert som er en pioner innenfor traumeteori og -terapi.
Når vi vokser opp lærer vi å tilpasse oss omgivelsene, og alle mennesker opplever grader av traumatisering gjennom sosialiseringsprosessen. Når vi tilpasser oss tvinges vi til å undertrykke og deler av oss selv. Jo mer truende og forvirrende oppvekstvilkårene er, jo større del av oss selv er vi nødt til å undertrykke og "glemme". Disse glemte delene lider fremdeles og påvirker derfor livskvaliteten. IoPT søker, på en skånsom måte, å bidra til synliggjøring av glemte og ubevisste deler, slik at vi gradvis kan bli mer hel igjen.

Gestalt er blitt kalt Elvestrømmens terapi. Skal vi mestre livets vannføring er det viktigere å vite hvordan elven renner, enn hvorfor. Ved å undersøke hvordan det er å være deg og ha det slik som du har det, kan svar og erkjennelser vokse frem innenfra slik at du kan finne din egen sannhet. Gestalt er en opplevelsesorientert og prosessorientert samtaleterapi.


Endring og utvikling:  Når vi er ubevisst, er vi låst fast i gamle handlingsmønstre og vi handler på autopilot. Ny erfaring gir økt bevissthet, og økt bevissthet synliggjør valgmuligheter.  Økt bevissthet er derfor både mål og middel for personlig utvikling.

 

Eksistensielle spørsmål: Jeg er opptatt av alle de menneskelige dimensjoner; fysisk, følelsesmessig, intellektuelt, sosialt og spirituelt. Uansett hvor i livet du føler du sitter fast, kan det belyses gjennom IoPT og Gestalt.

 

Om meg:

Jeg er utdannet barnevernspedagog med arbeidsbakgrunn i voksenpsykiatrien, barne- og ungdomspsykiatrien og rusmiddelomsorgen. Jeg har studert 3 år ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole (NGI), men har tatt permisjon for å supplere med en videreutdanning i IoPT (Identitetsorientert Psykotraumeterapi)


Treninger:

 • Osho Risk International Terapeut training, ledet av terapeuter fra Europa og USA.
 • Councelling training, hos dr. med. Fritjof Kraft.
 • Star Sapphire training, med Roberta De Long.
 • Essence-, og Advanced Essence-training, basert på Faisal Muqaddam's Diamond Logos Teachings, med Rafia Morgan, Turiya Hanover og Avikal E. Constantino
 • Level 1 og 2, Deepening, og Advanced Trainer ved Oneness University, India.
 • Inner Yoga training, Sri Vast, India

 

Min ordinære pris er 900,-kr, men i forbindelse med utdanning og praksis har jeg kuttet prisene mine nesten til det halve. Du får en prøvetime på 45 min for 675,-kr slik at du kan gjøre deg opp en en mening om jeg er en riktig samtalepartner for deg. Deretter tilbyr jeg nå en rimelig pakke på 6 timer til 480,- pr time (2880,- for pakken).  Jeg har taushetsplikt, og holder til på Vinderen.


Ting som opptar meg:

Kjærlighet som døråpner. Sannhet som frigjøringsverktøy.
Glede, lek, liv. Humor. Selvansvarlighet og integritet.
Synkronisitet mellom kropp og sinn.
Mellomenneskelige dynamikker. Synergi.
Avspenning og tillit.

 

Velkommen til prøvetime.

Referanser

Mann i 40-årene (gjengitt med tillatelse) - "I går kunne jeg endelig roe meg ned og føle fred og ro igjen. Tankene som vanligvis dukker opp i hodet mitt utløser ofte en dårlig følelse som om tankene utløser en negativ reaksjon i følelseslivet. Det var ikke i går kveld. Da dukket det også opp tanker, men jeg kunne se nøytralt på dem uten at dem har utløst en dårlig følelse. Det var veldig befriende."  Les mer  Les mindre

Kvinne i 30-årene (tilbakemelding på SMS, gjengitt med tillatelse) - "Takk for en fin time og for tilbakemeldinger. Det er ingen som har ledet meg inn i mitt indre landskap til en slik bevissthet som du har gjort, nå og forrige gang."  Les mer  Les mindre

Mann i 30-årene (evaluering etter kurs) - "Deilig avslappende atmosfære • Lite press • Gode instruksjoner • Jordnært, håndgripelig, varmt • Inspirerende"  Les mer  Les mindre

Mann i 50-årene (evaluering etter kurs) - "Kursets innhold traff meget godt på hva jeg har satt meg fore som en voksen mann. Å kjenne etter hva som skjer i kroppen. Å finne mine behov. Hva jeg ønsker. Hva jeg har lyst til. Prosessene var gode og nyttige. Det var utfordrende for meg. (…) Du viste ro og trygghet i prosessene/øvelsene og mot til å kjenne etter, og følge det du kjente for. Du delte tilstrekkelig «teori» til å gi rom for gode øvelser. "  Les mer  Les mindre

Mann i 60-årene (mail etter 3 timer langt 'polaritetsarbeid', gj.g med tillatelse) - "(...) Og da jeg gik nedad trappen i morges blev der sagt nogen sætninger i mig (...): 'Hun' sidder i øjenkrogene, 'Hun' sidder i mundvigene. - og jeg vidste, at når øjenkrogene bliver våde, er det 'hende', og når trækningerne i mundvigene vibrerer, er det 'hende'. I dag da jeg sov til middag drømte jeg en ret kraftig drøm. (......) Jeg sender ovenstående til dig, fordi der nu er startet en proces, der ser ud til at fortsætte en bevægelse ind i det, som jeg egentlig søger. Så det er godt. Samtidig bekymrer det mig lidt, at jeg står ganske alene med det, fordi hvem pokker kan jeg forvente skal kunne forstå det her. Jeg ved du kan, så derfor (...) vil jeg gerne have en konkret aftale med dig ang. vores næste session først i september. Så prøv at give mig et par forslag! "  Les mer  Les mindre

Mann i 40-årene (tilbakemelding etter workshop, gj.g med tillatelse) - "(...) Jeg liker når du forklarer ting, selv om jeg har hørt om temaet et par ganger, men jeg hører alltid nye nyttige ting til. Det er også veldig bra at du gir tilbakemeldinger, det tar jeg som ros som oppmuntrer/motiverer meg ennå mer og jeg synes det er særlig viktig for dem som er nye. Innimellom gir du tips og råd og det liker jeg også. Jeg tar det (...) som veiledning/inspirasjon. "  Les mer  Les mindre

Kvinne 48 år (skriftlig evaluering etter kurs) - "I løpet av disse to dagene opplevde jeg at du viste en særdeles åpen tilstedeværelse. Du var lydhør, observant og skapte naturlig flyt i alle sammenhenger. Med ditt nærvær ga du oss rom slik at vi kunne utrykke oss fritt og ærlig, og skapte en trygg atmosfære å vokse i. Takk for en vakker opplevelse som har gitt meg større indre klarhet. "  Les mer  Les mindre

Mann 36 år (gjengitt med tillatelse) - "Fininnstilt intuisjon Leser meg subtilt, som ingen andre har gjort før… Rommer mye… "  Les mer  Les mindre

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer