Mariken Moxness - Psykoterapeut, IoPT-terapeut under utdanning, Gestaltterapeut under utdanning - GoMentor
Mariken Moxness - Psykoterapeut, IoPT-terapeut under utdanning, Gestaltterapeut under utdanning

Mariken Moxness

Psykoterapeut, IoPT-terapeut under utdanning, Gestaltterapeut under utdanning

Vinderen

8 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Prøvetime Psykoterapi 600 kr. Avtal tid

God kjemi er viktig.
Dette er et uforpliktende møte hvor du har mulighet til å finne ut om du tror jeg er den rette samtalepartner og terapeut for deg.

Pakketilbud (6 timer x 480,-) 2.880 kr. Avtal tid

I forbindelse med utdanning og praksis på Norsk Gestaltinstitutt Høyskole og student i Traumeterapi (IoPT), har jeg kuttet prisene mine nesten til det halve. Hvis du bestemmer deg for å fortsette etter prøvetimen på 45 min, tilbyr jeg en rimelig pakke på 6 klokketimer. 

Psykoterapi (ordinær pris) 800 kr. Avtal tid

Frittstående timer

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 23 96 26 93

23 96 26 93

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Jeg tenker at terapi ofte handler om å få støtte til å bli vennlig mot oss selv. Når vi spenner av, vil nye perspektiv og muligheter vokse frem av seg selv. Mariken Moxness - Psykoterapeut, IoPT-terapeut under utdanning, Gestaltterapeut under utdanning

Beskrivelse

Ta deg selv på alvor!


 • Føler du deg urolig?
 • Er du deprimert?
 • Har du problemer i nære relasjoner?
 • Føler du deg 'usynlig', eller overkjørt av andre?
 • Er du ofte sint?
 • Føler du deg sliten, overveldet eller stresset?
 • Opplever du konflikt eller ubehag på jobb?
 • Er du plaget av ubehagelige tanker som går i ring og gjentar seg selv?
 • Kjenner du på avmakt, fortvilelse eller et behov for å skape forandring, uten å vite hvordan?
 • Kjemper du med eksistensielle spørsmål som ensomhet, eller meningsløshet?
 • Ønsker du å bli bedre kjent med deg selv og dine egne muligheter?


Jeg har lang erfaring i å arbeide med mennesker, psykoterapeutisk erfaring siden 2012 og underviser i mindfulness. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Hva hindrer oss i å ha det godt?

Temaene våre er forskjellig, men når vi undersøker dem, finnes det som regel viktige fellesnevnere. Enten du opplever angst og uro, eller føler deg sint eller trist, ligger årsaken i at du bærer på erfaringer som på en eller annen måte har overveldet ditt system. "Overveldelse" kan skje så fort, eller ofte, at vi ikke engang er klar over det. Når det skjer, rystes personligheten og sinnet splittes ulike deler/perspektiv som forsøker å beskytte oss eller løse probemet, men som også skaper indre konflikt og ambivalens.  Resultatet er enten i uro (dvs sinne eller angst), eller kollaps (depresjon).


Hva er terapi?
Terapi er ikke rådgivning eller undervisning - det er ikke nok å forstå. Å arbeide med symptomer/plager kan være nyttig i perioder, men for mange er det ikke tilfredsstillende over tid.  Jeg er opptatt av å ta tak i årsaken bak problemene. Terapi slik jeg forstår det, handler om å støtte deg i å møte det som har overveldet deg, men denne gangen på en måte som nervesystemet kan tåle. Når systemet ditt erfarer at det kan absorbere det som er skjedd, vil følelsen av å være overveldet gradvis bli mindre. Når noe frossent inni oss smelter, kommer gjerne insikt og forståelse av seg selv, og symptomene kan gradvis oppløses.

For å få til dette må vi bearbeide tingene i porsjoner som systemet ditt kan håndtere. Det krever tid, og jeg arbeider helst med mennesker som er motivert til å stå i prosess over en viss tid.  Kjemien mellom klient og terapeut er imidlert viktig, så føl deg fri til å ta kontakt for en eller flere prøvetimer så du kan finne ut om jeg er rette samtalepartner for deg.

Trygghet: Hvis du søker terapeutisk støtte, er det antageligvis fordi du står i noe som er utfordrende eller vanskelig. Det er alltid grunner til at tingene er som de er, og selvbebreidelse er aldri hjelpsomt. Varig endring skjer dessuten lettest når vi spenner av.  Jeg er derfor opptatt av å skape et trygt, vennlig og ikke-dømmende arbeidsklima.


Metode: 
Identitetsorientert Psykotraume-Terapi (IoPT) er blitt kalt motorveien til sjelen. Det er en skånsom, men samtidig direkte metode utviklet av lege og psykiater Franz Ruppert som er en pioner innenfor traumeteori og -terapi. Når vi utsettes for noe vanskelig eller smertefullt, forsøker systemet å tilpasse seg omgivelsene. Det er en helt nødvendig og naturlig del av vårt overlevelsesinstinkt og alle mennesker opplever til en viss grad traumatisering gjennom sosialiseringsprosessen. Når vi tilpasser oss omgivelsene tvinges vi til å undertrykke og "glemme" en del oss selv. Jo mer truende og forvirrende situasjonen var, jo større del av deg selv er du nødt til å "glemme". Denne glemte delen er avgjørende for livskvaliteten, men ofte vanskelig å få kontakt med, fordi frykten og smerten i det opprinnelige traumet er knyttet til den. IoPT søker å bidra til å synliggjøre glemte og ubevisste deler på en vennlig måte.


Endring og utvikling:  Når vi er ubevisst, er vi låst fast i gamle handlingsmønstre og vi handler på autopilot. Ny erfaring gir økt bevissthet, og økt bevissthet synliggjør valgmuligheter.  Økt bevissthet er derfor både mål og middel for personlig utvikling. I gestalt kalles denne prosessen kreativ tilpasning. Kreativ tilpasning utvikles hele livet og Iopt er en teknikk som åpner for stadig ny kreativ tilpasning.

 

Eksistensielle spørsmål: Jeg er opptatt av alle de menneskelige dimensjoner; fysisk, følelsesmessig, intellektuelt, sosialt og spirituelt. Uansett hvor i livet du føler du sitter fast, kan Iopt belyse og løsne på det som hindrer deg.

 

Om meg:

Jeg er utdannet barnevernspedagog med arbeidsbakgrunn i voksenpsykiatrien, barne- og ungdomspsykiatrien og rusmiddelomsorgen. Jeg har studert 3 år ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole (NGI), men har tatt ett års permisjon for å ta en videreutdanning i Identitetsorientert Psykotraumeterapi (IoPT)


Treninger:

 • Osho Risk International Terapeut training, ledet av terapeuter fra Europa og USA.
 • Councelling training, hos dr. med. Fritjof Kraft.
 • Star Sapphire training, med Roberta De Long.
 • Essence-, og Advanced Essence-training, basert på Faisal Muqaddam's Diamond Logos Teachings, med Rafia Morgan, Turiya Hanover og Avikal E. Constantino
 • Level 1 og 2, Deepening, og Advanced Trainer ved Oneness University, India.
 • Inner Yoga training, Sri Vast, India

 

I forbindelse med utdanning og praksis har jeg kuttet prisene mine nesten til det halve. Min ordinære pris er 900,-kr. Du får en prøvetime på 45 min for 675,-kr slik at du kan finne ut om jeg er en riktig samtalepartner for deg. Hvis du bestemmer deg for å fortsette etter prøvetimen, tilbyr jeg nå en rimelig pakke på 6 klokketimer til 480,- pr time (2880,- for pakken).  Jeg har taushetsplikt, og holder til mellom Blindern og Vinderen.
Gratis parkering.


Ting som opptar meg:

Kjærlighet som døråpner. Sannhet som frigjøringsverktøy.
Glede, lek, liv. Humor. Selvansvarlighet og integritet.
Synkronisitet mellom kropp og sinn.
Mellomenneskelige dynamikker. Synergi.
Avspenning og tillit.

 

Velkommen til en uforpliktende prøvetime.

Referanser

Mann i 40-årene (gjengitt med tillatelse) - "I går kunne jeg endelig roe meg ned og føle fred og ro igjen. Tankene som vanligvis dukker opp i hodet mitt utløser ofte en dårlig følelse som om tankene utløser en negativ reaksjon i følelseslivet. Det var ikke i går kveld. Da dukket det også opp tanker, men jeg kunne se nøytralt på dem uten at dem har utløst en dårlig følelse. Det var veldig befriende."  Les mer  Les mindre

Kvinne i 30-årene (tilbakemelding på SMS, gjengitt med tillatelse) - "Takk for en fin time og for tilbakemeldinger. Det er ingen som har ledet meg inn i mitt indre landskap til en slik bevissthet som du har gjort, nå og forrige gang."  Les mer  Les mindre

Mann i 30-årene (evaluering etter kurs) - "Deilig avslappende atmosfære • Lite press • Gode instruksjoner • Jordnært, håndgripelig, varmt • Inspirerende"  Les mer  Les mindre

Mann i 50-årene (evaluering etter kurs) - "Kursets innhold traff meget godt på hva jeg har satt meg fore som en voksen mann. Å kjenne etter hva som skjer i kroppen. Å finne mine behov. Hva jeg ønsker. Hva jeg har lyst til. Prosessene var god og nyttige. Det var utfordrende for meg. (…) Du viste ro og trygghet i prosessene/øvelsene og mot til å kjenne etter, og følge det du kjente for. Du delte tilstrekkelig «teori» til å gi rom for gode øvelser. "  Les mer  Les mindre

Mann i 60-årene (mail etter 3 timer langt 'polaritetsarbeid', gj.g med tillatelse) - "(...) Og da jeg gik nedad trappen i morges blev der sagt nogen sætninger i mig (...): 'Hun' sidder i øjenkrogene, 'Hun' sidder i mundvigene. - og jeg vidste, at når øjenkrogene bliver våde, er det 'hende', og når trækningerne i mundvigene vibrerer, er det 'hende'. I dag da jeg sov til middag drømte jeg en ret kraftig drøm. (......) Jeg sender ovenstående til dig, fordi der nu er startet en proces, der ser ud til at fortsætte en bevægelse ind i det, som jeg egentlig søger. Så det er godt. Samtidig bekymrer det mig lidt, at jeg står ganske alene med det, fordi hvem pokker kan jeg forvente skal kunne forstå det her. Jeg ved du kan, så derfor (...) vil jeg gerne have en konkret aftale med dig ang. vores næste session først i september. Så prøv at give mig et par forslag! "  Les mer  Les mindre

Mann i 40-årene (tilbakemelding etter workshop, gj.g med tillatelse) - "Jeg vet at du får gjerne tilbakemeldinger. ...Jeg liker når du forklarer ting, selv om jeg har hørt om temaet et par ganger, men jeg hører alltid nye nyttige ting til. Det er også veldig bra at du gir tilbakemeldinger, det tar jeg som ros som oppmuntrer/motiverer meg ennå mer og jeg synes det er særlig viktig for dem som er nye. Innimellom gir du tips og råd og det liker jeg også. Jeg tar det ikke som forstyrrelser, men som veiledning/inspirasjon. "  Les mer  Les mindre

Kvinne 48 år (skriftlig evaluering etter kurs) - "I løpet av disse to dagene opplevde jeg at du viste en særdeles åpen tilstedeværelse. Du var lydhør, observant og skapte naturlig flyt i alle sammenhenger. Med ditt nærvær ga du oss rom slik at vi kunne utrykke oss fritt og ærlig, og skapte en trygg atmosfære å vokse i. Takk for en vakker opplevelse som har gitt meg større indre klarhet. "  Les mer  Les mindre

Mann 36 år (gjengitt med tillatelse) - "Fininnstilt intuisjon Leser meg subtilt, som ingen andre har gjort før… Rommer mye… "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.