Marianne Winnæss - Gestaltterapeut under utdanning - GoMentor
Marianne Winnæss - Gestaltterapeut under utdanning

Marianne Winnæss

Gestaltterapeut under utdanning

Høvik, Videosamtale , GoMentor 24/7

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell samtaleterapi 450 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 19 80

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 169 kr./uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 349 kr./uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst, og få svar 7 dager i uken.

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 19 80

Videosamtaler

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell samtaleterapi (GoMentor videosesjon) 400 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 19 80

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Er du overveldet av vanskelige følelser? Strever med å sove? Grubler mye? Kanskje jeg kan hjelpe deg å løsne noen knuter. Marianne Winnæss - Gestaltterapeut under utdanning

Beskrivelse

  • Er du overveldet av vanskelige følelser?
  • Er selvfølelsen "på bunn"?
  • Strever du med å sove?
  • Grubler du mye?
  • Om det er en kritisk periode eller om det er mer generelt og diffust - så kan en profesjonell samtalepartner vœre nyttig og forløsende.
  • Kanskje det krøller seg til i relasjoner uten at du forstår hvorfor?


Jeg støtter deg der du er og kan forstå deg uten å dømme eller evaluere. Som Gestaltterapeut er jeg opptatt av å møte deg, den du er - her og nå. 


Hva er Gestaltterapi?

Gestaltterapi er en eksistensialistisk, humanistisk og fenomenologisk* form for psykoterapi som oppstod som en slags motvekt mot den rådende terapiformen Psykoanalyse i første halvdel av 1900 tallet. Gestaltterapiens grunnleggere var psykiaterene Fritz og Laura Perls, samt sosiologen Paul Goodman. Pionerene la til grunn at mennesker kontinuerlig påvirker og påvirkes i møte med hverandre - terapeuten er ikke en utenforstående ekspert som objektivt analyserer hva som foregår i klienten, men et tilsteddvœrende og deltakende individ som er en del av feltet - som påvirker og påvirkes i møte med sine klienter.


Gjennom samtaler, øvelser og eksperimenter kan terapeuten hjelpe klienter å øke oppmerksomhet på det som ER - å bli klar over hva de gjør og hvordan de gjør det. Med økt varhet kan automatikk bli til bevisste valg. En grunnleggende gestaltterapeutisk filosofi er Den Paradoksale Endringsteori (Arnold Beisser) som går ut på at endring, eller utvikling - skjer når noen blir det man er, ikke når man forsøker å bli det man ikke er. 


 fenomenologi i gestaltteoretisk sammenheng går ut på å beskrive noe akkurat slik det sanses, uten å hekte på en validering, tolkning eller sammenheng. En typisk fenomenologisk uttalelse kan vœre: "Jeg ser at du beveger benet ditt fram og tilbake ..." En tolkning av dette kan "sjekkes ut" ved å tilføye et spørsmål, som ikke lenger er fenomenologisk: "kjenner du ubehag når du forteller dette til meg?" Hvis svaret er "ja" - kan terapeuten følge opp med nye fenomenologiske spørsmål: "Hvordan kjenner du dette ubehaget?" "Hvor i kroppen sitter det?" 


Om meg 

Jeg er student i mitt avsluttende år på NGI (Norsk Gestaltinstitutt). Utdannelsen går over 4 år og har strenge krav til personlig utvikling og praksis underveis. Jeg har også årsstudium i Psykologi fra UiO og en BA of Art (Illustration) fra England. Jeg har bodd 6 år i USA og har jobbet som grafisk designer, UX designer og prosjektleder tidligere.


Personlig og som pårørende har jeg erfaring med sosial angst, depresjon, utbrenthet, fødselsdepresjon, søvnproblemer, asberger syndrom og spiseforstyrrelser. Min livserfaring kommer godt med i praksis som terapeut.
Du er varmt velkommen til å ta kontakt med meg - helt uforpliktende, om du har spørsmål eller vil vite mer om Gestaltterapi og om hvordan jeg jobber.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer