Marianne Meidell - Coach - DNCF sertifisert coach - GoMentor
Marianne Meidell - Coach - DNCF sertifisert coach

Marianne Meidell

Coach - DNCF sertifisert coach

1 klientmening

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Executive coach DNCF sertifisert og Meta-Coach, fokus på topp og mellomledere. iDialog - meningskapende og effektiv kommunikasjon og møtekultur. Marianne Meidell - Coach - DNCF sertifisert coach

Beskrivelse

 Denne mentor er ikke lenger aktiv-kontakt GoMentor support, hvis du har bruk for hjelp med å finne en annen mentor .

Er du den beste versjonen av deg selv?

Hvor god er du til å lytte?

Hvordan bruker du ressursene og energien din i løpet av en arbeidsdag?

Klarer du å hente frem det beste hos dine medarbeidere?

Jobber dere som ledergruppe eller kollegium effektivt?

 

Vi har alle et potensial for å bli en bedre versjon av oss. Ved å reflektere over våre tanker, holdninger og egen adferd vil du ofte finne løsninger som kan gjøre den store forskjellen i din hverdag. Du blir en bedre kollega på jobb og en bedre partner privat.

 

Hvem er jeg og hva kan jeg tilby:

Jeg brenner for å utvikle det coachende lederskap, møteledelse og møtekultur for dermed gjøre ledere bedre i stand til å lykkes med egen og medarbeideres utvikling og strategiske mål. Gjennom nyere forskning på hjernen og hormonproduksjonen vet vi nå så mye mer om hvordan vi best kan lykkes i vår kommunikasjon. 

I samarbeid med kunden tilbys tilpassede program for enkeltpersoner og grupper som alle knyttes opp mot individuell oppfølging og praktiske implementeringsoppgaver. Coachingen kan gjøres ved personlige møter eller over telefon. Gjerne i en kombinasjon.

Med mer enn 25 års bred erfaring fra norsk og internasjonalt næringsliv innen hotell- og reiseliv, bærekraftig turisme, salg, gründervirksomhet, produktutvikling og ledererfaring fra IT-bransjen har jeg styrket min erfaring med spesialisering innen coaching siden 2005. Jeg er utdannet Meta-Coach og har en ICF sertifisert coachutdannelse fra ITS, London.

 

Referanser

Etter nærmere avtale - "Jeg oppgir gjerne referanser og tror at en direkte samtale med dem vil ha størst verdi."  Les mer  Les mindre

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer