Marianne Kraft - Gestaltterapeut - GoMentor
Marianne Kraft - Gestaltterapeut

Marianne Kraft

Gestaltterapeut

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Når alt ikke er bare bra...... Marianne Kraft - Gestaltterapeut

Beskrivelse

Denne mentor er ikke lengere aktiv - kontakt Gomentor support, hvis du har bruk for hjelp med å finne en annen mentor. 

Trenger du noen å snakke med?

  • Kanskje du har tenkt at det er noe du burde snakket med noen om?
  • Kanskje er du inne i et kaos som gjør at du trenger hjelp til å sortere, slik at du kan finne en god vei videre?
  • Kanskje ønsker du bare å utvikle deg som menneske, ikke stagnere i gamle mønstre?

Da kan gestaltterapi være noe for deg!

 

Hva er gestaltterapi?

Gestaltterapi handler om å bli oppmerksom på egne følelser, reaksjoner, handlinger og tanker. Gestaltterapeuter er opptatt av hvordan tilværelsen oppleves nå, og ikke den gang da eller hvorfor den oppleves slik.

 

Grunnleggende tenker vi at den enkelte er ansvarlig for sine egne valg og handlinger, innenfor de begrensninger som omgivelsene gir. Gestaltterapi er å bevisstgjøre egne følelser, reaksjoner og handlinger slik at vi kan erkjenne og se oss selv, og dermed få et bevisst forhold til de valgene vi tar.

 

Vi bruker det som skjer i terapirommet i øyeblikket for å bli oppmerksomme på tanker og atferd vi har med oss fra tidligere i livet.

 

Min tilnærming

Min gestaltterapeutiske tilnærming handler om å en bevisstgjøring som skapes i øyeblikket gjennom samtale og kanskje gjennom ulike "eksperimenter" slik som tegning, bevegelse og rollespill dersom du som klient er åpen for det.

 

Om meg

Jeg har lang erfaring i å samtale med mennesker i ulike livssituasjoner. I gestaltterapi-timene kan du ta opp alt som berører livet ditt. Ingenting for lite eller for stort. Gestaltterapi er et godt redskap enten du trenger å rydde opp i noe, bearbeide noe eller jobbe med din egen vekst og utvikling. Jeg har selvsagt taushetsplikt.

 

Jeg er medlem i Norsk gestaltterapiforbund og er underlagt deres etiske retningslinjer.

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer