Maria Lopez - Karriereveileder, Veileder, Gestaltterapeut, Psykoterapeut - GoMentor
Maria Lopez - Karriereveileder, Veileder, Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Maria Lopez

Karriereveileder, Veileder, Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Gestaltterapi i Oslo sentrum (norsk/spansk) Maria Lopez - Karriereveileder, Veileder, Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, KONTAKT GOMENTOR FOR VIDERE VEILEDNING


 • Vil du gjenopprette vitaliteten din?
 • Ønsker du å forvandle og integrere den traumatiske opplevelse slik at det blir erfaringer med mening?
 • Ønsker du mer kontroll på liivet ditt?
 • Vil du ha tilbake din motivasjon?
 • Sliter du med personlige problemer?
 • Vil du være i stand til å frigjøre dine energier og potensiale og handle til din fordel?
 • Strever du med dårlig samvittighet? 
 • Er det "issues" som ta bort din søvn som du ikke tør å se nærmere på?

Min tilnærming

Som gestaltterapeut vil jeg bidra til å øke din helhetlige oppmerksomhet og opplevelse av det som er her og nå i en DU og JEG relasjon. Man kan være oppmerksom på kroppslige fornemmelser, sanseinntrykk, emosjoner og tenkning. Oppmerksomheten kan også inkludere hva man gjør og hvordan man gjør det i samspillet, ettersom vi antar at det klienten gjør ut i verden, gjentar klienten i terapirommet i møte med terapeuten. Slik blir du bedre kjent med deg selv og hvordan du handler i møte med andre mennesker.
 

Min faglig bakgrunn

Jeg har en bred arbeidserfaring og jobber blant annet med flyktninger som skal ut i arbeidsmarkedet, kvinner og ungdom som sliter med rus og psykiatri i forskjellige grader. 

 

Jeg er utdannet gestaltterapeut ved Norsk Gestaltinstitutt, en høyskole med offentlig godkjent eksamensrett (NOKUT). Jeg er også utdannet sosionom ved Universitetet i Barcelona og har studier innenfor sosiologi og straffeloven. Jeg har jobbet innenfor sosialt arbeidsfelt omtrent 17 år i ulike stillinger i Oslo kommune og i NAV Kristiansand. Fra september 2016 jobber jeg som IPS Jobbspesialist med ungdom, rus og psykiatri i bydel Stovner (Oslo kommune). I tillegg jobber jeg delvis i Bærum kommune som miljøterapeut innen voksen psykiatri.

  

Jeg er opprinnelig fra Barcelona (Spania) men har bodd i Norge fra 1997. I Norge fant jeg gestaltterapien, som interesserer meg på grunn av sin teoretisk dimensjon og dens fokus på kreativitet og spontanitet som er nødvendig for alle mennesker. 

 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale!

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer