Maren Haugeto - Coach, Gestaltterapeut - GoMentor
Maren Haugeto - Coach, Gestaltterapeut

Maren Haugeto

Coach, Gestaltterapeut

GoMentor 24/7

3 referanser

Online-samtale

Skriv ubegrenset med meg (GoMentor 24/7) 399 kr./uke Prøv GoMentor 24/7

Fortrolig online terapi og coaching, uansett tid og sted. Skriv ubegrenset med meg akkurat når du trenger det.

Skriv ubegrenset med meg (GoMentor 24/7) 299 kr./uke Prøv GoMentor 24/7

Fortrolig online terapi og coaching, uansett tid og sted. Skriv ubegrenset med meg akkurat når du trenger det.

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf.

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Coach med varme og empati som hjelper deg til å utforske dine unike muligheter. Maren Haugeto - Coach, Gestaltterapeut

Beskrivelse

Denne mentor er ikke lengere aktiv-kontakt GoMentor support,hvis du har bruk for hjelp med å finne en annen mentor.

Har du et problem - for eksempel på jobben/studiene eller i et forhold- eller det er noe som stopper deg i å bruke muligheter du egentlig har? Du kan utvikle deg så du takler situasjoner annerledes. Vi har alle mer klokskap enn vi bruker. Sammen rister vi i virkelighetsoppfatningen din, så du kan ta vedtatte sannheter opp til ny vurdering. Det gir deg nye valgmuligheter. Vil du finne løsningene du ikke ser fra der du står akkurat nå?

 

Hva kan vi jobbe med i coaching?

 

  • Motstand mot å gjøre noe du egentlig ønsker.
  • Bli tryggere og modigere i situasjoner der du er usikker.
  • Få gjort mer med mindre stress.
  • Frykt ved taler/presentasjoner eller ved sosialt samvær
  • Uheldige mønstre og konflikter på jobben eller i nære relasjoner

Hva er gestaltbasert coaching?

Gestaltbasert coaching er coaching med gestaltterapi som metode. Gestaltterapi er en retning innen psykologien som legger vekt på at vi utvikler oss i relasjon til andre. Vi gjør nye oppdagelser gjennom nye erfaringer sammen med andre. Coachingen er et trygt rom hvor du kan bli bevisst på hvordan du virker på andre, og prøve ut nye tenkemåter og adferd i en beskyttet atmosfære. I coachingen legger vi til rette for nye oppdagelser - det kan være et plutselig 'a-ha!' eller langsom prosess. Gjennom samtale integerer vi de nye oppdagelsene i din væremåte. Det får konsekvenser for livet ditt. Ta kontakt med meg hvis du vil vite mer om hvordan gestaltcoaching fungerer.

 

Om meg

 

Jeg er utdannet gestaltcoach (fra NGI Høyskole) og bruker gestaltterapi som metode når jeg jobber med coaching og mental trening. Jeg tilbyr personlig coaching og veiledning og parterapi. Jeg driver også med utvikling av arbeidsgrupper, og holder kurs i konfliktløsing. Konfliktbehandling og -forebygging er en av mine fremste interesser innen coaching. 

 

Jeg har jobbet i flere år som journalist og redaktør, med motivasjon og mental trening som spesialfelt. Jeg er utdannet litteraturviter fra Universitetet i Oslo. Jeg skriver om mental utvikling hver måned i treningsmagasinet Shape Up.

 

 

 

 

Referanser

Hedda, 31 - "Maren hjalp meg i en vanskelig arbeidslivssituasjon. Samtalene virket forløsende ved at jeg ble bevisst på motstridende følelser og klarte å sette ord på disse. Vi hadde et løst tema for hver time, f.eks. irritasjon, og det hjalp meg til å bli kjent med hele følelsesspekteret mitt. Da jeg tilfeldigvis fikk en idé om en ny måte å systematisere arbeidshverdagen, fikk jeg mye støtte av Marens smittende entusiasme og evne til å sette ting i perspektiv."  Les mer  Les mindre

Frida, 18 - "Jeg følte at Maren forsto meg veldig bra. Hun hjalp meg å sortere alle tankene i hodet mitt, slik at jeg fikk en bedre forståelse av meg selv og mine egne problemer."  Les mer  Les mindre

Lill-Mari - "Mine samtaler med Maren hjalp meg til å forstå mer om meg selv, og å komme bedre i kontakt med mine verdier og faktiske ønsker for hvordan jeg vil at hverdagen og livet mitt skal være. Hun oppleves som en veldig dedikert og dyktig coach som er flink til å lytte og gir relevante tilbakemeldinger og råd."  Les mer  Les mindre

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer