Marcus Borley - Gestaltterapeut under utdanning, Coach, Psykoterapeut under utdanning - GoMentor
Marcus Borley - Gestaltterapeut under utdanning, Coach, Psykoterapeut under utdanning

Marcus Borley

Gestaltterapeut under utdanning, Coach, Psykoterapeut under utdanning

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg tilbyr terapi for individer og par, enten på kontoret mitt i Oslo, eller hjem hos deg. Terapi og coaching tilbys også online. Marcus Borley - Gestaltterapeut under utdanning, Coach, Psykoterapeut under utdanning

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, VENNLIGST KONTAKT GOMENTOR FOR VEILEDNING


Det er antatt at rundt halvparten av oss vil slite med psykiske plager eller lidelser i løpet av livet. Mitt mål som psykoterapeut er å støtte deg gjennom dette, være tilstede for deg, og hjelpe deg med å finne veien tilbake til god psykisk helse. 

 

Min tilnærming

Jeg har bred erfaring med å hjelpe mennesker med å takle vanskelige situasjoner, og til å realisere sitt potensiale, både i jobb sammenheng og i privatlivet. Jeg har erfaring med mobbing, stress og angst (inkl. sosial angst), dårlig selvbilde og negative eller destruktive tanker om deg selv, og det som ofte kalles for eksistensielle livskriser (ensomhet, tomhet, oppgitthet, at du står fast, eller sliter med å finne mening med livet). 


Parterapi

Hovedfokuset i parterapi er på å støtte dere begge gjennom vanskelige situasjoner for å øke forståelsen av hverandres opplevelse av situasjonen, og samtidig ser til potensiale løsninger sammen for å kunne gi dere et bedre grunnlag for å vurdere neste steg. For noen vil dette være å finne måter å komme over situasjonen, bygge på tillit og kjærlighet, og forbli i parforholdet. For andre kan parterapi være anledning til å enes om en god avslutning for dere, og evt. ta vare på barn som blir rammet av en seperasjon.


Min bakgrunn

Jeg er utdannet pedagog og coach, med en master i ledelse. Jeg tar for tiden en videreutdanning innenfor psykoterapi hos Norsk Gestalt Institutt og er i det siste året av det 4-årig studium for å bli godkjent gestaltpsykoterapeut. Jeg går i regelmessig veiledning hos en godkjent Gestalt veileder, noe som er med på å sikre kvaliteten i terapien jeg tilbyr.


Jeg har kontor i Oslo hvor jeg tilbyr terapi på fredager.

 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale, eller bestille din første time! Jeg ser fram til å jobbe sammen med deg!

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer