Marcus Borley - Gestaltterapeut under utdanning, Coach, Psykoterapeut under utdanning - GoMentor
Marcus Borley - Gestaltterapeut under utdanning, Coach, Psykoterapeut under utdanning

Marcus Borley

Gestaltterapeut under utdanning, Coach, Psykoterapeut under utdanning

Oslo, Videosamtale

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Samtaleterapi (gestaltterapi) 375 kr. Avtal tid

Parterapi 550 kr. Avtal tid

Et arbeidsmiljø som skaper resultater (bedriftsrådgivning) 900 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

4767792004

Videosamtaler

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Online samtaleterapi (GoMentor videosesjon) 375 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

4767792004

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Jeg tilbyr terapi for individer og par, enten på kontoret mitt i Oslo, eller hjem hos deg. Terapi og coaching tilbys også online. Marcus Borley - Gestaltterapeut under utdanning, Coach, Psykoterapeut under utdanning

Beskrivelse

Det er antatt at rundt halvparten av oss vil slite med psykiske plager eller lidelser i løpet av livet. Mitt mål som psykoterapeut er å støtte deg gjennom dette, være tilstede for deg, og hjelpe deg med å finne veien tilbake til god psykisk helse. 

 

Min tilnærming

Jeg har bred erfaring med å hjelpe mennesker med å takle vanskelige situasjoner, og til å realisere sitt potensiale, både i jobb sammenheng og i privatlivet. Jeg har erfaring med mobbing, stress og angst (inkl. sosial angst), dårlig selvbilde og negative eller destruktive tanker om deg selv, og det som ofte kalles for eksistensielle livskriser (ensomhet, tomhet, oppgitthet, at du står fast, eller sliter med å finne mening med livet). 


Parterapi

Hovedfokuset i parterapi er på å støtte dere begge gjennom vanskelige situasjoner for å øke forståelsen av hverandres opplevelse av situasjonen, og samtidig ser til potensiale løsninger sammen for å kunne gi dere et bedre grunnlag for å vurdere neste steg. For noen vil dette være å finne måter å komme over situasjonen, bygge på tillit og kjærlighet, og forbli i parforholdet. For andre kan parterapi være anledning til å enes om en god avslutning for dere, og evt. ta vare på barn som blir rammet av en seperasjon.


Min bakgrunn

Jeg er utdannet pedagog og coach, med en master i ledelse. Jeg tar for tiden en videreutdanning innenfor psykoterapi hos Norsk Gestalt Institutt og er i det siste året av det 4-årig studium for å bli godkjent gestaltpsykoterapeut. Jeg går i regelmessig veiledning hos en godkjent Gestalt veileder, noe som er med på å sikre kvaliteten i terapien jeg tilbyr.


Jeg har kontor i Oslo hvor jeg tilbyr terapi på fredager.

 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale, eller bestille din første time! Jeg ser fram til å jobbe sammen med deg!

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer