Marcela Barreto - Psykoterapeut, Parterapeut, Familieterapeut - GoMentor
Marcela Barreto - Psykoterapeut, Parterapeut, Familieterapeut

Marcela Barreto

Psykoterapeut, Parterapeut, Familieterapeut

Oslo, Videosamtale

Personlig fremmøte

Gruppeterapi 450 kr. Avtal tid

Familieterapi 1.600 kr. Avtal tid

Familieterapi 1.200 kr. Avtal tid

Parterapi 1.600 kr. Avtal tid

Parterapi 1.200 kr. Avtal tid

Individualterapi 1.200 kr. Avtal tid

Individualterapi 800 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6247

23 96 48 34

Videosamtaler

Parterapi (GoMentor videosesjon) 1.600 kr. Avtal tid

Parterapi (GoMentor videosesjon) 1.200 kr. Avtal tid

Individualterapi (GoMentor videosesjon) 1.200 kr. Avtal tid

Individualterapi (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6247

23 96 48 34

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg er psykoterapeut og jeg tilbyr terapi til individer (ungdom og voksne), par og familier. Du kan også delta i gruppeterapi og tematiske workshops. Marcela Barreto - Psykoterapeut, Parterapeut, Familieterapeut

Beskrivelse

Hvordan kan jeg hjelpe deg: 

Jeg tilbyr kortvarig terapi, langsiktig terapi, veiledning og workshops. 


Min tilnærming til terapi og veiledning er et resultat av 7 år  studier i psykologi, mer enn 5 år studier i narrativ praksis  og 2  år studier i systemisk orientert terapi. 


Jeg har erfaring med å hjelpe mennesker gjennom personlig utvikling og å håndtere ulike problemer som angst, depresjon, stress og utfordringer i karriere, parforhold og familielivet. Hver person er unik og derfor jobber jeg ved å kombinere samtale terapi  med terapeutiske aktiviteter som er utformet for å passe individuelle behov og mål.


Min jobb er basert på et respektfullt og samarbeidsforhold med personen i terapi. Uansett terapeutiske verktøy er i bruk i terapi, er samtalene styrt av etiske og faglige prinsipper. Konfidensialitet er et sentralt krav.


Om meg:

Jeg er utdannet psykolog ved PUC-Rio i Brasil, med mastergrad i menneskelig utvikling fra NTNU, videreutdanning i familieterapi og systemisk praksis ved VID (Diakonhjemmet) og en fortsatt  studie i narrativ terapi ved INT i UK. 


På min utdanning i psykologi studerte jeg de ulike tradisjonelt tilnærminger med fokus på psykoanalyse, kognitiv terapi, eksistensialisme og gestalt terapi. Under min mastergrad, kom jeg i kontakt med samfunnspsykologi og kulturpsykologi og jeg fordypet meg om forståelsen av opplevelsen av migrasjon fra et psykologisk perspektiv. På videreutdanning fordypet jeg meg i terapi med par og familier med fokus på multikulturell relasjoner. 


Om du har spørsmål eller ønsker å avtale en tid, er du velkommen til å kontakte meg!


Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer