Magnus Huth - Psykolog - GoMentor
Magnus Huth - Psykolog

Magnus Huth

Psykolog

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Magnus Huth - Psykolog

Beskrivelse

Metode:

Mitt syn er at det er klientens egne ressurser som bidrar til bedring, og at min rolle vil være å hjelpe klienten med å forstå hvordan disse ressursene kan bli brukt for å få det bedre i hverdagen. Som psykolog er jeg svært opptatt av hvordan klienter kan benytte seg av lærdom fra behandlingen i hverdagslivet, og jeg tilpasser behandlingsmetode og stil etter klientens behov.

 

Om Meg

Jeg er utdannet klinisk psykolog fra Universitetet i Oslo, og er for tiden i spesialisering i organisasjonspsykologi i regi av Norsk Psykologforening. Jeg har bred erfaring med å holde foredrag, seminarer og kurs i temaer som rekrutteringsmetodikk, psykometri og sosial- og personlighetspsykologi. 

Innenfor psykologien er jeg særlig opptatt av interkulturell psykologi, og kulturell identitet, og arbeider som klinisk psykolog. Jeg har internasjonal erfaring gjennom arbeid og studier i Australia, Spania, Sør-Afrika og Argentina. 

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer