Magnus Åhlin - Familieterapeut, Psykoterapeut, Veileder - GoMentor
Magnus Åhlin - Familieterapeut, Psykoterapeut, Veileder

Magnus Åhlin

Familieterapeut, Psykoterapeut, Veileder

Halden

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individualterapi, parterapi eller familieterapi 800 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

69 67 68 50

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Magnus Åhlin - Familieterapeut, Psykoterapeut, Veileder

Beskrivelse

- Er du låst fast i samme mønster?

- Behov for personlig utvikling?

- Ønsker du å forbedre din kommunikasjon med de rundt deg?

- Opplever du problemer i relasjoner?

- Ønsker du økt livskvalitet?

 

Perspektiver

Etter å ha jobbet i forskjellige terapeutiske sammenheng i 35 år har jeg kommet i kontakt med det meste innenfor psykiske lidelser og utfordrende livsproblemer. Jeg har erfart hvor vanskelig det er å bryte med gamle, invandte og destruktive livsmønster og hvor nødvendig det er å gjøre det sammen med en faglig god og trygg samtalepartner for å finne bedre og mer konstruktive veier. Når det skjer ting i livet som gjør at det mister mye av sin mening og sitt sammenheng er det de gode, tillitsfulle terapeutiske samtalene som skaper mot og håp til å ta seg gjennom det som kan være både kaotisk, mørkt og vondt. I disse prosessene er det helt avgjørende at Du som klient opplever deg respektert, hørt og forstått. Hvis ikke Du som klient opplever trygghet og tillit i møtet med meg vil ingenting skje.

Utdanning og erfaring

Min grunnutdanning er sosionom. Etter 6 års viderutdanning i psykodynamisk psykoterapi ble jeg i 1996 legitimert som psykoterapeut av Socialstyrelsen i Sverige (tilsvarende helsetilsynet i Norge). Jeg har 25 års terapeutisk erfaring fra barne,- ungdoms- og voksenpsykiatri. Under de seneste 7 årene har jeg jobbet mest med parterapier og ble i 2015 sertifisert i den evidensbaserte parterapimetoden EFT (emotional focused therapyfor couples). Ved siden av mine jobber som terapeut i forskjellige offentlige virksomheter har jeg siden mer en 20 år tilbake drevet privatpraksis en dag i uken i Halden. Utover mine utdanninger og erfaringer innenfor individualterapi og parterapi er jeg også utdannet familieterapeut og har brukt denne kunskapen særlig innen for barne- og ungdomspsykiatrien.

 

Velkommen!

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer