Magda Goksøyr - - GoMentor
Magda Goksøyr -

Magda Goksøyr

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

HMS-Rådgiver, NLP Master coach Magda Goksøyr -

Beskrivelse

Om meg

Tittelen min er NLP Master Coach og jeg er utdannet som sosionom og har en bachelor i familieterapi. Jeg har også mye erfaring innen veiledning av enkeltpersoner, som familieterapeut og har arbeidet lenge innen sykefraværsarbeid. Flere år var jeg også daglig leder i hotell og restaurantbransjen. Mine spesialområder er organisatorisk og psykososialt arbeidsmiljø, og jeg brenner også for rus/ rusforebyggende arbeid og hvordan psykososiale faktorer påvirker den enkelte ansatte og organisasjonen.

Biografi

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer