Liv Mortensen - Mentaltrener, Coach, Helsecoach, Veileder - GoMentor
Liv Mortensen - Mentaltrener, Coach, Helsecoach, Veileder

Liv Mortensen

Mentaltrener, Coach, Helsecoach, Veileder

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Jeg ønsker å jobbe med deg som vil noe mer, du som tar en utfordring på strak arm, og som ønsker å gjøre den innsatsen som kreves for å oppnå dine mål. Liv Mortensen - Mentaltrener, Coach, Helsecoach, Veileder

Beskrivelse

Denne mnetor er ikke lengere aktiv - kontakt GoMentor support, hvis du har bruk for hjelp med å finne en annen mentor . 

Jeg ønsker å jobbe med deg som vil noe mer, du som tar en utfordring på strak arm, og som ønsker å gjøre den innsatsen som kreves for å oppnå den utviklingen du streber etter. Viser du meg at du har viljestyrke og at du er hardtarbeidende, skal jeg love deg at jeg gir 100% og litt til for å gjøre en forskjell for nettopp deg!

 

Mentaltrening

 

Mange mennesker er skeptiske når de hører ordet «mental trening». Da ordet «mental» gjerne kan assosieres med noe mystisk eller at en er «syk i hodet». Det mentale eller kognisjon som det heter på fint, viser innen moderne psykologi til temaer som oppfatning og tenkning, oppmerksomhet, persepsjon og hukommelse, problemløsning, avgjørelser, resonnering, språk og kommunikasjon. «Mental» er altså ikke noe mer skummelt enn at det omfatter det som skjer inne i hodet vårt. Mentaltrening går altså ut på å utvikle mentale ferdigheter for å oppnå utvikling av seg selv på områder en selv ønsker utvikling. Motivasjon, målsetting, selvtillit, konsentrasjon, spenningsregulering, visualisering og prestasjonsforberedelser er eksempler på mentale ferdigheter mange bruker mental trening til. Med andre ord brukes mentaltrening av mennesker som ønsker selvutvikling for økt prestasjon på ulike områder i livet. Med ordet «trening» mener vi i denne sammenheng at du må arbeide målrettet, regelmessig og systematisk over tid for å lykkes med utvikling av de mentale ferdighetene. Det kreves målbevisst jobbing for å lykkes med mental trening. Som med fysisk trening, avhenger resultatet av hvor stor innsats du har lagt ned i treningen. Oppnår du ikke ønsket resultat med mental treningen, ligger svaret i at du ikke har jobbet nok med det.

 

Hva tilbyr jeg

 

Ønsker du å oppnå mer enn andre? Har du en indre driv om å ta deg selv til nye høyder? Ønsker du en positiv forandring i livet ditt, med økt selvfølelse, bedre selvinnsikt, mer overskudd og høy motivasjon? Trenger du noen som tenker annerledes og som kan utfordre deg til å gå ut av komfortsonen for å oppnå privat eller profesjonell suksess?


Da er jeg rette personen for nettopp deg! Jeg er lidenskapelig interessert i menneskets evne til grenseløs utvikling. Jeg hjelper deg å kartlegge, sette mål og lage en god plan for din utvikling. Jeg har tro på at arbeid med å øke din selvfølelse, gi deg mestringstro og fokusere på dine ressurser - er viktige satsningsområder for at du skal lykkes med ønsket utvikling. Jeg kommer til å utfordre, bevisstgjøre og motivere deg til å bryte vanetenkning, og finne frem til din indre motivasjon og ditt potensiale. Jeg ønsker å se deg lykkes med å realisere dine drømmer.

 

Om meg:

 

Jeg er eier av Ample Mentaltrenerne As, og medforfatter av boken "21-dager, vaneendring satt i system". Jeg er i bunn utdannet barnevernspedagog ved universitet i Stavanger, og har flere års erfaring med miljøterapeutisk arbeid med ulike mennesker i foskjellige livssituasjoner. Jeg er sertifisert inspirerende coach og mental trener, og er ellers kurset innen tilknytning, emosjonell kompetanse og kommunikasjon. 

Jeg har erfaring som nestleder, styremedlem, personalansvarlig, fagligansvarlig, turnusansvarlig og tillitsvalgt. 

Jeg har drevet aktivt med sprangridning, og har konkurrert i mange år. Dette har gitt meg en unik erfaring med mental trening i praksis. 

Idag trener jeg aktivt på treningsstudio, og er opptatt av en sunn og god livsstil. 

 

 

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer