Liv Karin Larsen - Coach, Sertifisert Co-Active Coach - GoMentor
Liv Karin Larsen - Coach, Sertifisert Co-Active Coach

Liv Karin Larsen

Coach, Sertifisert Co-Active Coach

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Ta modige valg og hopp i det! Liv Karin Larsen - Coach, Sertifisert Co-Active Coach

Beskrivelse

Ta modige valg og hopp i det!

Jeg brenner for at mennesker skal gjøre det som er viktig for dem og ta modige valg. Med meg som coach blir du bevisst på hva som er viktig for deg og hva som stopper deg fra å ta valget du kanskje lengter etter å ta! Og så TA det valget. Er du klar for å hoppe?

Du må være klar for endring og vite at det koster. Noe må også velges bort.. Jeg er der for deg og heier på deg mot målene dine- i opp- og nedturer. Ved hjelp av kraftfulle spørsmål, kartlegging av verdier, bevisstgjøring i forhold til hva som stopper deg og tydelige fokusområder, blir du mer bevisst på hva som er viktig for deg og hva som gjør livet ditt meningsfullt. For å få til endring, må du være motivert, og mellom hver gang vi snakker sammen gjør du gjerne en oppgave eller reflekterer over noe du ønsker å jobbe med.

Jeg er sertifisert Co-Active Coach® fra CTI. Av bakgrunn har jeg en bachelorgrad med spesialisering i organisasjonspsykologi og en master i business. Jeg jobbet med forretning og kommunikasjon i større selskaper, men har underveis også realisert drømmer som å bli yogalærer, coach, tatt et sabbatsår på reisefot og har startet et selskap innen retail. 

Hva er ditt neste steg? 

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer