Lise Martens - Coach, Psykoterapeut - GoMentor
Lise Martens - Coach, Psykoterapeut

Lise Martens

Coach, Psykoterapeut

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Synes du at livet bare renner av gårde uten at du helt er med ? Er det noe du savner å gjøre eller å være ? Savner du mening eller tilhørighet ? Lise Martens - Coach, Psykoterapeut

Beskrivelse

Denne mentor er ikke lengere aktiv-kontakt GoMentor support , hvis du har bruk for hjelp med å finne en annen mentor.

  • Er det noe du savner å gjøre eller å være?
  • Savner du mening eller tilhørighet?
  • Er det noe du vil utvikle videre?
  • Eller noe du vil gjøre mindre av?
  • Trenger du å si mer nei til noe og mer ja til noe annet?

Jeg bidrar til at mennesker får et godt liv. Gjennom prosesser med meg, er fokus å finne frem til hva et godt liv betyr for deg. Et godt liv er ferskvare. Vi lever her og nå.

Livet er dynamisk. Vi også. Hvordan kan vi fortsette å være i denne dynamikken ?

Være våkne og glade, være i vår kraft.

Et godt liv er ikke nødvendigvis å være lykkelig hele tiden. Heller at vi er i kontakt med følelser, stemninger, fornemmelser, tankene våre og kroppen vår. Og i kontakt med andre. Og naturen rundt oss.

 

Jeg arbeider med mennesker i mange forskjellige livsfaser og livssituasjoner.

Det handler ofte om lederskap; lederskap for andre og lederskap i eget liv.

Eller å takle endringer; omstilling i arbeidslivet eller forandringer i privatlivet.

 

Stiller du også disse spørsmål til deg selv?

  • Livskvalitet står sentralt; hva trenger jeg for å være fornøyd og hva kan jeg bidra med for at de rundt meg, privat og på jobb, har det godt ?
  • Hva slags forhold har jeg til mine nærmeste og mine venner; er det noe jeg kan ta tak i og lære for å skape enda bedre relasjoner ?
  • Arbeider jeg med det jeg liker og vil, eller er jeg på vei til noe annet ?
  • Hvordan er helsen min – har jeg energi og overskudd i livet mitt ?

Noen ganger kan vi sitte skikkelig fast, og føle oss fortapt og forvirret og ikke vite hvem vi er. Alt kan virke overveldende. Gjennom å gå dypere inn i vårt eget «system», vår helhet av sinn, følelser, kropp og sjel, kan vi få innsikt i hva som hindrer oss og få løst opp i dette. Eller vi kan gi oss selv en klok aksept av det vi ikke klarer å endre på. Slik kan vi skape en sunn identitet og leve et liv med en livsbejaende holdning og kraft.

Prosessene med meg er alltid etter «skreddersøm», ikke etter en oppsatt mal.

Du bestemmer selv innhold og omfang, og hvor ofte vi skal møtes. Jeg har solid bakgrunn fra voksenopplæring og fasilitering i næringslivet, grundervirksomhet, coaching, naturmedisin, meditasjon, yoga og psykoterapi, gjennom mer enn 30 år i møte med mennesker.

 

Metoder

Jeg benytter metoder fra idrett (har kroppsøvings utdannelse og idrettserfaring), sammen med et mangfold av metoder fra ayurvedisk kunnskap og diverse coaching metoder, Nlp, CTI osv, samt metoder fra Gestaltterapi, Bodynamics, familiekonstellsjoner og intensjons-og traumekonstellasjoner, enkle yoga-og pusteøvelser.

I tillegg om ønskelig, teknikken Transcendental meditasjon. Denne enkle teknikken gir en spesielt dyp hvile og grundig stressoppløsning i kroppen, og er således et verdifullt «grunnverktøy» i en terapi-eller coachingprosess. Benyttes verden over både i næringslivet og for enkeltmennesker som ønsker et godt «hjelp-til-selvhjelpsverktøy» eller en plattform for åndelig utvikling.

Med samtale og kommunikasjon som hovedverktøy, har jeg bistått flere tusen kunder i mange land til et bedre liv – et liv der du stadig er mer «på plass» i deg selv og hvor du i stadig større grad tar valg ut fra ditt sunne selv.

Om meg

Min viktigste kompetanse er mitt arbeid med mennesker fra mange kulturer i mange land. Jeg lærer og får større innsikt, blir mer og mer glad i folk, og får en stadig større respekt for hva vi mennesker får til med våre liv.

Velkommen!

 

 

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer