Line Varskog - - GoMentor
Line Varskog -

Line Varskog

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Line Varskog -

Beskrivelse

Denne profil er ikke lenger aktiv- kontakt GoMentor.

Det er ikke lett å innrømme at du ikke kan ordne opp i livet ditt selv.

  • Du er kanskje redd for å bli sett ned på eller at andre skal tro du er "gal"? Du tror det kanskje selv?
  • Har du en hverdag preget av angst, ensomhet, tomhet, bekymringstanker, søvnløshet eller følelsen av å stå fast?

Da kan terapi hjelpe deg å sortere tanker og følelser slik at hverdagen igjen gir mening.

Du har vondt, på samme måte som om armen din var brukket. Ville du tenkt at du skulle fikse den selv? Du er kanskje ikke klar for å akseptere at du strever? Når du er klar og søker hjelp er du allerede godt i gang med prosessen. 

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Som terapeut jobber jeg hver eneste dag med alle typer problemstillinger og utfordringer. I tillegg har jeg spesialisert meg innen sjokk- og traumeterapi og har etter hvert fått en god kompetanse innen vestibulitt og ME/CSF. Jeg jobber også en del som ren coach for mer konkrete "problemstillinger", som f.eks. jobbintervju, prestasjonsangst o.l.

Listen til høyre er ikke ment som en begrensning for hva du kan kontakte meg for, mer som en oversikt.

Den viktigste komponenten i terapi er relasjonen mellom meg som terapeut og deg som klient, at den personlige kjemien stemmer. Det er ikke lett å snakke om vanskelige følelser med en terapeut du ikke har god kjemi med.

Mange tenker at de kan gå én time til en terapeut eller psykolog, motta noen råd og vips, så blir alt bra. Det stemmer dessverre ikke, terapi foregår alltid over noe tid, hvor lang tid er avhengig av problematikk.

Min tilnærming

Gestaltterapi er en kognitiv samtaleterapiform og en av de mest utbredte psykoterapiretningene i verden i dag. Gestaltterapi handler om å bli oppmerksom på egne følelser, reaksjoner, handlinger og tanker. Gestaltterapeuter er opptatt av hvordan tilværelsen oppleves nå, og ikke den gang da eller hvorfor den oppleves slik.

Gestaltterapeuter jobber ikke ut fra det diagnosesystemet leger, psykologer og psykiatere benytter seg av. Vi har imidlertid kjennskap til de diagnoser som berører vårt arbeidsområde. Mange av disse er allment godt kjent, mens andre er mer ukjente.

Om meg

Etter mange år i telecombransjen var jeg klar for nye utfordringer, og bestemte meg for å forfølge en gammel drøm om studere psykologi ved Universitetet i Oslo.

Har studert psykologi ved Universitetet i Oslo. Der ble jeg interessert i gestaltterapi, og begynte å studere ved Norsk Gestaltinstitutt Høgskole (NGI), for å kunne praktisere som gestaltterapeut. Underveis i studiene har jeg gjennomført over 100 timer egenterapi hos gestaltterapeut.

Flere års erfaring fra offentlig psykiatri på DPS (distriktspsykiatrisk senter), der jeg jobbet ved en spesialisert psykosepost med hovedvekt av pasienter med schizofreni og bipolar lidelse, men også depresjon, personlighetsforstyrrelser, tvangslidelser, angstproblematikk osv. 

Jeg er nå i gang med en 2-årig faglig fordypning ved NGI, der jeg har gleden av forelesere fra inn- og utland, alle markante og anerkjente skikkelser i det internasjonale fagmiljøet. I tillegg har jeg spesialisert meg i sjokk-og traumeterapi.

Biografi

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer