Line Askildt - Coach - DNCF sertifisert coach - GoMentor
Line Askildt - Coach - DNCF sertifisert coach

Line Askildt

Coach - DNCF sertifisert coach

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Line Askildt - Coach - DNCF sertifisert coach

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, VENNLIGST TA KONTAKT MED GOMENTOR SUPPORT FOR VIDERE VEILEDNING.

 

Hvem kan jeg hjelpe?

Jeg vil hjelpe deg til å bli den beste utgaven av deg selv, på vei mot dine drømmer og mål. Jeg jobber innenfor flere områder, og kan blant annet bistå deg med:

 • Jobb og karriere
 • Personlighetskartlegging
 • Personlig utvikling

Jobb og karriere

Jeg har mer enn 10 års erfaring med å bistå mennesker ut i jobb. Både med å finne jobbmotivasjon, men også selve jobbsøkerprossen med å produsere CV, søknad, bruk av sosiale medier, intervjutrening med mer. Andre områder jeg kan hjelpe er med:

 • Karriereveiledning
 • Studieretning; bistå deg over 18 år
 • Omstilling; nye muligheter
 • Konflikthåndtering
 • Kommunikasjonsferdigheter

Personlighetskartlegging

Jeg bistår både personer og grupper med en personlighetskartlegging, gjennom en VIP24 som belyser verdier, interesser og preferanser. VIP24 er internasjonalt anerkjent innen karriereveiledning, og kan vise hvem du er som persontype både på jobb og privat. Det er et "alt i ett-verktøy" med både karriereveiledning, kompetanseutvikling, rekruttering, omstilling og sykefraværsoppfølgning. 

Personlig utvikling

Jeg vil hjelpe deg med en bevisstgjøring av hva som motiverer og engasjerer deg, slik at vi kan fremme mestring på nettopp de områdene. Jeg ønsker å være en nøytral støttespiller for deg for å skape økt selvinnsikt. Andre områder jeg kan hjelpe er:

 • Håndtering av stress
 • Kommunikasjonsferdigheter
 • Livsendringer, varige endringer
 • Måloppnåelse
 • Selvfølelse

Om meg

Jeg er DNCF sertifisert coach, mentor, veileder og sertfisert karriereveileder.

Av natur er jeg oppriktig glad i mennesker og elsker å kunne bistå deg mot dine mål og drømmer. Jobber også med grupper for å finne styrken til dere som gruppe, forbedre kommunikasjonen på tvers og teambuilding. Jeg får ofte tilbakemeldinger om at jeg er en god motivator som også er en pådriver, støttespiller og en som stiller krav på en god måte for at du eller dere skal oppnå det ønskede resultatet.

Som person er jeg utadvendt, nysgjerrig på mennesker, bruker mye humor, er inkluderende, dyktig på å formidle, energisk og resultat- og løsningsorientert. Jeg er direkte i min væremåte, utfordrer, ansvarliggjør og bistår deg eller dere på veien mot målet. Jeg motiveres av å få mennesker "i bevegese", og er god på mellom-menneskelige relasjoner. I tillegg er jeg mål- og resultatfokusert sammen med deg eller dere.

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer