Lindis Courtney Jaatun - Familieterapeut, Parterapeut, Familieveileder - GoMentor
Lindis Courtney Jaatun - Familieterapeut, Parterapeut, Familieveileder

Lindis Courtney Jaatun

Familieterapeut, Parterapeut, Familieveileder

Stavanger

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Voksen - Samtaleterapi (i Stavanger) 800 kr. Avtal tid

Løsningsfokusert og løsningsorientert terapi.

Jeg jobber med par, enkelt individer og familier som er klare til å takle sine utfordringer, slik at de kan ha et bedre liv. Ønsker du å utforske utfordringene dine og lage løsninger som vil forbedre livskvaliteten?

Barn - Samtale og Leketerapi (i Stavanger) 800 kr. Avtal tid

Jeg hjelper barn med vanskelige følelser, atferdsproblematikk og andre utfordringer.  I tillegg til samtaleterapi med meg, kan jeg også samarbeid med skolen og veileder dere som foreldre.   

Eldre barn kkare å har en god samtale med terapeut uten lek, men små barn (2-10 år) vil ofte bruke lek til å repetere/ bearbeide viktig relasjonelle tema, og til å trene på sosiale ferdigheter. Jeg som terapeut kan både observere og intervenere gjennom lek, og ikke minst få direkte samspillserfaringer med barnet, som gir grunnlag for samtale.


Ungdom - Samtaleterapi (i Stavanger) 800 kr. Avtal tid

Ungdomstiden er en berg-og-dalbane av 

Mange ungdom sliter med angst, dårlig selvtillit, depresjon eller utagering. Ungdom trenger å lære seg å sette ord på vonde følelser, uansett årsaken.  Terapi kan tilby en trygg arena der man kan lære å sette ord på hvordan man har det, og lære andre og bedre mestringsstrategier. 

Par- eller familieterapi (i Stavanger) 1 200 kr. Avtal tid

Par eller Familieterapi er rett for dere hvis...

  • Dere vil bryte ut av en langvarignedadgående spiral med økende problematikk
  • Dere vil forbedre dine relasjoner og bryte usunn kommunikasjons mønster
  • Dere vil at familien din skal oppleve mer glede og lykke, og mindre konflikt og stress


Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 52 97 20 13

52 97 20 13

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Familieterapeut i Stavanger (spesialisering i parterapi og barne- og ungdoms terapi) Lindis Courtney Jaatun - Familieterapeut, Parterapeut, Familieveileder

Beskrivelse

Jeg tilbyr parterapi, foreldreveiledning, familieterapi eller individer samtale med voksen, barn eller ungdom.  

  • Parterapi: Du kan oppleve økt nærhet og intimitet, bedret kommunikasjon og samarbeid, reparere tillitsbrudd, og få motivasjon til å skape et nytt og bedre samliv.
  • Familieterapi:  Jeg kan hjelpe familien din til å snakke åpent sammen om følelser, hendelser eller rammeforutsetninger. Sammen kan vi lage en visjon om hvordan alle vil ha det fremover, og bli enige om en tiltaksplan som tar familien i denne retning. 
  • Barn:  Jeg hjelper barn med vanskelige følelser, atferdsproblematikk og andre utfordringer.  I tillegg til samtaleterapi med meg, kan jeg også samarbeid med skolen og veileder dere som foreldre.   
  • Ungdom:  Jeg hjelper ungdom med vanskelige følelser, atferdsproblematikk og andre utfordringer.  I tillegg til samtaleterapi med meg, kan jeg også samarbeid med skolen og veileder dere som foreldre.   
  • Enkeltindivider terapi:  Har du noen mål i livet som du vil oppnå? Bytte jobb, finne kjærlighet, forbedre et forhold? Eller kanskje du vil overvinne avhengighet, eller du sliter med angst, depresjon, eller spiseproblemer?  Uansett hva det er, kan samtaleterapi helpe deg til å forstå hva du vil, og sammen kan vi lage en plan om hvordan vi skal komme fram.  

Ta det første trinnet ved å bestille en time.  Jeg gleder meg til å treffe deg på kontoret mitt i Stavanger eller snakke med deg på telefon hvis det passe best for deg.   

 

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.