Linda Gräfe - Familieterapeut, Familieveileder, Klinisk Sosionom, Kroppsterapeut, Mentaltrener, Parterapeut, Skilsmissecoach, Terapeut, Veileder - GoMentor
Linda Gräfe - Familieterapeut, Familieveileder, Klinisk Sosionom, Kroppsterapeut, Mentaltrener, Parterapeut, Skilsmissecoach, Terapeut, Veileder

Linda Gräfe

Familieterapeut, Familieveileder, Klinisk Sosionom, Kroppsterapeut, Mentaltrener, Parterapeut, Skilsmissecoach, Terapeut, Veileder

Videosamtale

Videosamtaler

Parterapi/parsamtaler etter kl 16.00 (GoMentor videosesjon) 1.600 kr. Avtal tid

Parsamtaler 3 x 90 minutter, etter kl 16.00, 4600;

Parterapi/parsamtaler før kl 16.00 (GoMentor videosesjon) 1.500 kr. Avtal tid

3 parsamtaler à 90 minutter, før kl 16.00, 4200;

Rådgivning ved høye konflikter med ekspartner etter kl 16.00 (GoMentor videosesjon) 900 kr. Avtal tid

Rådgivning ved høye konflikter med ekspartner før kl 16.00 (GoMentor videosesjon) 850 kr. Avtal tid

Familieterapi til foreldre, ekstraforeldre, fosterforeldre, adoptivforeldre før kl 16.00 (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

4 oppfølgingssamtaler etter kl 16.00 (GoMentor videosesjon) 3.000 kr. Avtal tid

4 oppfølgingssamtaler før kl 16.00 (GoMentor videosesjon) 2.800 kr. Avtal tid

Samtaleterapi etter kl. 16.00 (GoMentor videosesjon) 650 kr. Avtal tid

Samtaleterapi før kl 16.00 (GoMentor videosesjon) 600 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6247

23 96 19 80

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Parterapi, familieterapi, nystart, leder coaching, pep-talk, endringsprosess, foreldreveiledning, kollegagrupper. Samtaler via nett gir deg frihet! Linda Gräfe - Familieterapeut, Familieveileder, Klinisk Sosionom, Kroppsterapeut, Mentaltrener, Parterapeut, Skilsmissecoach, Terapeut, Veileder

Beskrivelse

 • Er du kvinne, mann, kjæreste, far, mor, student, leder? 
 • Er du en leder som står alene med større avgjørelser og trenger en å sperre med eller en pep-talk?
 • Er du en fagperson eller student som har behov for veiledning i det terapeutiske arbeidet ditt?
 • Ønsker du å ta noen grep?
 • Har du kommet til et punkt hvor du vil jobbe med deg selv?
 • Har du det vanskelig der du er i livet nå? Er hverdagene krevende?
 • Er det vanskelig å håndtere foreldrerollen?
 • Strever du med partneren din?
 • Er du i en krise og trenger noen å spør om råd, å støtte deg til eller en å snakke med?
 • Har du blitt utsatt for seksuelle overgrep og opplever at du trenger noen å snakke med? 


Jeg tilbyr: 

 • Individuelle samtaler, parterapi, familieterapi, foreldreveiledning.
 • Coaching, pep-talk og veiledning til ledere, fagpersoner, kollegagrupper.
 • Samtaler med ungdom, unge voksne, studenter.Du kan få hjelp til:

 • Å finne dine ressurser og styrker
 • Å sette deg mål
 • Å se ting klarere
 • Å reflektere over dine viktige tanker
 • Å komme ut av gamle mønster
 • Å tenke nytt og se nye løsninger
 • Å styrke deg i din rolle
 • Å styrke ditt selvbilde og din selvtillitJeg har over 10 års erfaring fra arbeid med par, familier, storfamilier, foreldreveiledning, partnere i krise og/eller konflikt, mennesker som har erfart seksuelle overgrep og/eller vold, psykiske lidelser, rus, seperasjon, ivaretagelse av «mine og dine». Jeg har erfaring med mennesker fra ulike kulturer og mennesker med traumer. Jeg har erfaring med å veilede studenter og andre fagpersoner.

Jeg er medlem av NFFT, norsk forening for familieterapi.

Det er viktig for meg at vi klarer å skape en trygg samarbeidsrelasjon i starten, for det vil gi deg muligheten til å ta steget videre. Jeg tar ansvar for å drive prosessen til vi er i mål eller blir enige om å ta en pause eller å avslutte. I menneskemøter tilstreber jeg å kunne sette meg inn i, og forstå, den andres situasjon. Jeg kartlegger dine styrker og dine behov, evt. de ulike partene, og deres forskjellige ståsted.

Jeg jobber helhetlig og vi tar sammen opp de tema eller utfordringer som dukker opp underveis. Jeg bruker mange ulike verktøy. Og etter mange års erfaring med veiledning og terapi så trekker jeg inn de verktøyene, spørsmålsstillingene eller oppgavene som er mest hensiktsmessig for situasjonen.


 

Om meg


Jeg er gift og har 2 voksne barn. Jeg er utdannet familieterapeut og har mye kompetanse og erfaring innenfor klinisk arbeid familier og par. Jeg har bred erfaring og kursing i veiledning. Jeg har utdannelse inne psykomotorikk, seksuelle overgrep og vold samt prosjektledelse og personalledelse. 


Jeg har alltid likt å være sammen med mennesker og å treffe nye personligheter. Jeg er fasinert av mellommenneskelige relasjoner og nonverbal kommunikasjon. Jeg er lidenskapelig opptatt av å sette i gang endringsprosesser, å skape håp og løfte andre frem! Jeg liker å lete frem andres styrker.


Jeg erfarer at sosial arv er veldig sterkt og mye av oppveksten er pregende for mennesket, men alle kan velge hva de ønsker å forkaste fra sin egen ryggsekk og arv.    


Jeg tenker at alle står i større eller mindre utfordringer i løpet av livet. Men en vesentlig forskjell mellom folk er hvordan de takler utfordringene som kommer, om de står i de, tar de ved rota og jobber seg gjennom dem eller om den ene utfordringen forblir inn til neste dukker opp og livet bare blir mer og mer strevsomt.Ta gjerne kontakt med meg, så går vi sammen de neste stegne og finner nye lyspunkt!

 


 


 

Biografi

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer