Lene Virik - Gestaltterapeut under utdanning - GoMentor
 Lene Virik - Gestaltterapeut under utdanning

Lene Virik

Gestaltterapeut under utdanning

Videosamtale

Videosamtaler

Lene VIrik (GoMentor videosesjon) 375 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

23 96 62 47

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Gestaltterapeut/psykoterapeut under utdanning. Tilbyr samtaleterapi på kveldstid i hyggelige omgivelser sentralt på Frogner i Oslo. Velkommen. Lene Virik - Gestaltterapeut under utdanning

Beskrivelse

Omtrent halvparten av alle mennesker vil i løpet av livet oppleve psykiske plager eller kriser av ulik grad. Kanskje handler det om  eksistentielle følelser som blant annet det å ha en følelse av tomhet, meningsløshet, depresjon eller tungsindighet. Det kan være vanskelige valg eller relasjoner som er utfordrende for deg.


Uansett hva du opplever som utfordrende i ditt liv kan du komme til meg og snakke om akkurat det du føler for å snakke om der og da. I terapi er mitt mål å støtte deg i det som er. Eksempelvis kan jeg kanskje hjelpe deg med:


 • Stress i hverdagen
 • Indre uro 
 • Negativt selvbilde
 • Sykdom
 • Samlivkriser
 • Manglende motivasjon
 • konflikter f.eks på jobb eller en annen relasjon
 • Fastlåste mønstre
 •  Uforløste behov i hverdagen


I samtale med terapeut kan vi sammen kanskje finne veien tilbake til det du opplever som god mental helse og et liv som er godt nok for deg.


MIN TILNÆRMING:

Som gestaltterapeut er jeg opptatt av å belyse klientens muligheter og ressurser. Mitt mål er å hjelpe klienten til å bli mer oppmerksom på egne

behov og valg i dagliglivet.  Ved å bli mer bevisst på hvordan du har det her og nå, øker muligheten for at du kan oppleve en endring. Som terapeut er min oppgave å støtte deg i din utvikling og dine prosesser.  Du kan komme i terapi som du er og snakke med meg om det som du selv opplever som viktig eller utfordrende for deg der og da. 


MIN BAKGRUNN;

Jeg er utdannet fysioterapeut og er for tiden under utdanning innenfor psykoterapi ved Norsk Gestalt Institutt. Med bakgrunn fra helsevesenet har jeg lang erfaring i å hjelpe mennesker i å takle deres hverdag i vanskelige situasjoner. Som siste års student på 4-årig gestaltterapiutdanning går jeg selv regelmessig i veiledning hos godkjent gestalt veileder, noe som sikrer kvaliteten i mitt arbeide med klienter og terapien jeg tilbyr.Jeg holder til i hyggelige kontorlokaler  sentralt i Oslo, Baldersgate 11,  der jeg tilbyr terapi på kveldstid (oddetallsuker). 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale, eller bestille din første time!


Jeg ser frem til å møte deg og jobbe sammen med deg.


VELKOMMEN

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer