Lene Virik - Gestaltterapeut under utdanning - GoMentor
 Lene  Virik - Gestaltterapeut under utdanning

Lene Virik

Gestaltterapeut under utdanning

Videosamtale

Videosamtaler

Lene VIrik (GoMentor videosesjon) 375 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 62 47

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Gestaltterapeut/psykoterapeut under utdanning. Tilbyr samtaleterapi på kveldstid i hyggelige omgivelser sentralt på Frogner i Oslo. Velkommen. Lene Virik - Gestaltterapeut under utdanning

Beskrivelse

Omtrent halvparten av alle mennesker vil i løpet av livet oppleve psykiske plager eller kriser av ulik grad. Kanskje handler det om  eksistentielle følelser som blant annet det å ha en følelse av tomhet, meningsløshet, depresjon eller tungsindighet. Det kan være vanskelige valg eller relasjoner som er utfordrende for deg.


Uansett hva du opplever som utfordrende i ditt liv kan du komme til meg og snakke om akkurat det du føler for å snakke om der og da. I terapi er mitt mål å støtte deg i det som er. Eksempelvis kan jeg kanskje hjelpe deg med:


  • Stress i hverdagen
  • Indre uro 
  • Negativt selvbilde
  • Sykdom
  • Samlivkriser
  • Manglende motivasjon
  • konflikter f.eks på jobb eller en annen relasjon
  • Fastlåste mønstre
  •  Uforløste behov i hverdagen


I samtale med terapeut kan vi sammen kanskje finne veien tilbake til det du opplever som god mental helse og et liv som er godt nok for deg.


MIN TILNÆRMING:

Som gestaltterapeut er jeg opptatt av å belyse klientens muligheter og ressurser. Mitt mål er å hjelpe klienten til å bli mer oppmerksom på egne

behov og valg i dagliglivet.  Ved å bli mer bevisst på hvordan du har det her og nå, øker muligheten for at du kan oppleve en endring. Som terapeut er min oppgave å støtte deg i din utvikling og dine prosesser.  Du kan komme i terapi som du er og snakke med meg om det som du selv opplever som viktig eller utfordrende for deg der og da. 


MIN BAKGRUNN;

Jeg er utdannet fysioterapeut og er for tiden under utdanning innenfor psykoterapi ved Norsk Gestalt Institutt. Med bakgrunn fra helsevesenet har jeg lang erfaring i å hjelpe mennesker i å takle deres hverdag i vanskelige situasjoner. Som siste års student på 4-årig gestaltterapiutdanning går jeg selv regelmessig i veiledning hos godkjent gestalt veileder, noe som sikrer kvaliteten i mitt arbeide med klienter og terapien jeg tilbyr.Jeg holder til i hyggelige kontorlokaler  sentralt i Oslo, Baldersgate 11,  der jeg tilbyr terapi på kveldstid (oddetallsuker). 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale, eller bestille din første time!


Jeg ser frem til å møte deg og jobbe sammen med deg.


VELKOMMEN

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer