Lene Fjellheim - Coach - DNCF sertifisert coach, Veileder - GoMentor
Lene Fjellheim - Coach - DNCF sertifisert coach, Veileder

Lene Fjellheim

Coach - DNCF sertifisert coach, Veileder

4 referanser

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Lene Fjellheim - Coach - DNCF sertifisert coach, Veileder

Beskrivelse

Denne profilen er ikke aktiv lenger, vennligst kontakt GoMentor for videre veiledning.

 

Ledercoaching - Medarbeidercoaching - Teamcoaching - Personlig coaching

Mange mennesker vet og kan mye innenfor faget sitt. Mye av dette kommer likevel ikke til sin rett verken på jobb eller i privaten. Hvorfor det?
Fordi mange savner og mangler verktøy, redskap, kunnskap, ferdigheter og kompetanse til å håndtere den menneskelige faktor på den mest hensiktsmessige måten. 
Hvorfor arbeider mine kolleger og jeg i CoachTeam as - House of Leadership på full tid med med lederskap, medarbeiderskap, selvledelse, motivasjon, engasjement, kommunikasjon, konflikthåndtering, endringer, verdier, omdømme, stressmestring og coaching? Fordi vi vet at mennesker og bedrifter har store muligheter til selv å forme sine relasjoner og sin situasjon.

Gjennom coaching arbeider vi med:

 • Tanketrening - fokuser på riktige saker, løs problemet, tenk i nye baner
 • Kommunikasjonstrening - tydelig, samhandlende og fremgangsrik kommunikasjon
 • Motivasjonstrening - finn din drivkraft og dine verdier, nå ditt ønskede resultat
 • Atferdstrening - fra tanke til handling, vinnende vaner
 • Ledertrening - styrk deg selv for å lede andre

Min form er direkte og jeg vil utfordre deg med humor og kjærlighet. Jeg er der for at du skal nå dine mål, og forventer at du virkelig ønsker å jobbe mot det vi blir enige om. På den ene siden vil jeg utfordre deg, på den andre være din største fan og heiegjeng. Jeg bistår deg i å bli tydeligere ovenfor deg selv og andre, og ta eierskap og ansvar for egen prosess.

CoachTeam - House of Leadership tilbyr

Ledercoaching - for deg som vil gjøre en forskjell og videreutvikle deg i jobben din, bli tydeligere og lettere kunne sette grenser og være en dyktig og trygg leder i omstillingstider.

Medarbeidercoaching - for deg som vil aktivisere og oppdage alle dine muligheter, bli bedre på selvledelse og vite hva som er viktig for deg og få bedre kontroll på hektisk jobb, hverdag og skape sunn balanse mellom jobb og privatliv.

Personlig coaching - for deg som ønsker å bli på parti med deg selv, å møte hverdagens utfordringer med indre ro og føle deg trygg og sikker på hva du ønsker og vil i livet.

Karrierecoaching - for deg som ønsker å finne din plass, fokusere på det som motiverer og inspirerer deg og markedsføre og selge din kompetanse og unikhet.

 

Hva innebærer coaching hos CoachTeam - House of Leadership?

Vårt fundament i coaching og i vårt arbeid baserer seg på NLPs grunnverdier og dreier seg i første rekke om et positivt menneskesyn. Et menneskesyn som vektlegger at du har alle de ressursene, mulighetene og svarene som skal til for å utvikle deg, vokse og nå sine mål og drømmer.

Gjennom samtaler og teknikker bidrar vi til bevisstgjøring, motivasjon, læring, innsikt og handling på det faglige og personlige plan. Coaching er et dynamisk og likeverdig samspill mellom coach og deg som person i utvikling. I denne prosessen er det dine verdier, mål og interesser som står i fokus. Coachens oppgave er å være katalysator, den som bidrar til å drive selve prosessen for vekst og utvikling. 

Om meg

 • DNCF sertifisert coach
 • Professional Certified Meta-Coach
 • Teamleader ISNS
 • Executive Coach, CoachTeam as - House of Leadership.
 • Bedriftsøkonom BI
 • NLP og Neuro-Semantics Trainer

Ta kontakt

Ønsker du å avtale en tid kan du klikke på "Kontakt meg" og ringe meg eller sende meg en melding via kontaktskjemaet.

Dersom du allerede nå ønsker å forespørre om tid, er du velkommen til å klikke på "Avtal tid" ovenfor.

Referanser

Nina Stensrud - "Jeg var så heldig å få delta på skolesekretærkonferansen i Sandefjord hvor Lene var en av foredragsholderne. Hun er en av de foredragsholderne jeg vil huske lenge! Hun ga av seg selv, og hun vekslet fint mellom ord til ettertanke og ord som inspirerte!"  Les mer  Les mindre

Hege Kat. Løberh - "Lene er dyktig! Jeg fikk hentet frem glemt kunnskap og kompetanse samtidig som jeg fikk påfyll av mye nytt. Hun er kunnskapsrik, har mye erfaring å bygge på, er nærværende, støttende og utfordrende. Veldig glad jeg tok et avbrekk i en travel hverdag for å bli med på kurs med Lene. Vel anvendt tid."  Les mer  Les mindre

Seksjonssjef for seksjon service og brukerstøtte ved IT-avdelingen, UiS - "Tusen takk til deg for flotte givende og inspirerende dager. Sammen med deg og de andre deltakerne kan jeg si at dette kurset (Coaching for kundesenterledere) er det mest givende og inspirerende jeg har erfart. Håper inderlig at vi alle kan følge dette opp. Jeg skal drive innsalg på en god og engasjert måte hos oss. Tusen takk for rask oppfølging med denne mailen. Hjelper til å holde motivasjonen på topp."  Les mer  Les mindre

– Erik Tveit, Drilling Superintendent, AGR Petroleum Services AS - "Ledercoaching hos Lene har gitt meg et skikkelig løft som leder! Ikke hadde jeg trodd at noen samtaler med en Coach skulle kunne gi sånne resultater. Så raskt. Samtalene med Lene har alle vært meget inspirerende. Utfordrende og inspirerende. Jeg har blitt bedre kjent med meg selv og mine styrker og svakheter. Jeg har blitt introdusert for teknikker som har hjulpet meg til å endre fokus. Til å løfte blikket. Og jeg har fått ristet av meg unødvendig usikkerhet. Etter endt prosess sitter jeg igjen med en større selvinnsikt og trygghet. Ikke bare som leder, men også som kollega, far og ektemann."  Les mer  Les mindre

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer