Kristin Witberg - - GoMentor
Kristin Witberg -

Kristin Witberg

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

KUNSTEN Å VÆRE HER Kristin Witberg -

Beskrivelse

KUNSTEN Å VÆRE HER

Det er en kunst å være i verden som mennesker. Det kan være både sårbart og krevende å være i relasjon med andre og med sine omgivelser.

Vi forflytter oss mentalt og fysisk og er i stadig bevegelse og endring. Vi har mange utfordringer og har måttet tilpasse oss i forhold til hvordan vi lever og hva vi har erfart på godt og vondt. Det gjør at de fleste av oss er kreativt tilpasningsdyktige.

Som terapeut har jeg erfart hvor viktig tilstedeværelse er i terapirommet og hvor kreativt gestaltterapi kan være.

Som billedkunstner er jeg opptatt av hvor viktig min awareness (oppmerksomhet) er i forhold til den kreative arbeidsprosessen. Jeg må være helhjertet involvert i arbeidet for at det skal være fruktbart og gi mening. Bildene og den kreative prosessen har vært min styrke og drivkraft. Den har alltid involvert meg på et dypt psykologisk plan. Både på atelieret og i terapirommet er selve prosessen like viktig som resultatet eller målet.

Gjennom mitt arbeid som terapeut har jeg forstått og knyttet mye av min erfaring direkte til min billedforståelse, i betydningen å skape noe. Det er sårbart og skape noe nytt. Det er personlig - og krever mot.

Som person er jeg tålmodig og ydmyk overfor andre mennesker. Med meg som terapeut vil du få en trygg relasjon i terapirommet. Det skal kjennes som et fristed hvor det er godt å få hjelp til å sortere tanker og følelser.

Jeg tar også imot på ettermiddag og kveld.

 

 

KORT OM MEG

Jeg har alltid jobbet med mennesker og har tilsammen10 års erfaring fra psykiatrien i Oslo. Her har jeg har arbeidet som miljøarbeider innenfor psykiatriske avdelinger, geriatri og ungdomspsykiatri. Jeg har praktisert som gestaltterapeut i 4 år.

 

Mine spisskompetanser: Relasjonskompetanse, terapeutisk arbeid, god erfaring med prosessarbeid.

Noen av mine interesseområder: Billedkunstner - fotografi, visuelle medier, tegning, maling og smykkekunst.

 

Du er velkommen til å kontakte meg for en uforpliktet samtale!

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer