Kristine Steensen - Gestaltterapeut - GoMentor
Kristine Steensen - Gestaltterapeut

Kristine Steensen

Gestaltterapeut

4 referanser

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Sammen vil gi oppmerksomhet til dine tanker, kropp og følelser. Endring skjer nettopp når vi blir det vi er. Og jeg vil gjerne finne veien din sammen med deg. Kristine Steensen - Gestaltterapeut

Beskrivelse

 

DENNE PROFILEN ER DESSVERRE IKKE AKTIV LENGER, KONTAKT GOMENTOR FOR VIDERE VEILEDNING.

Er det vanskelig akkurat nå?


Står du fast?


Eller lurer du på hvem du er?


Opplever du:

 • Vanskelige overganger i livet
 • Utfordrende relasjoner
 • Jobbrelaterte problemer
 • Nedstemthet
 • Stress
 • Uro
 • Tankespinn
 • Manglende livsglede
 • Lav selvfølelse
 • Tap og sorg
 • Meningsløshet
 • Stillstand i gamle mønstre

 


Alt er del av livet, og det å være menneske. Men det er så hardt når vi står midt i det. Det kan være godt å ha noen å snakke med, og å sortere tanker og følelser med. Kjenne at noen er nær nettopp deg, og er opptatt av det som berører deg. 


Jeg har selv gått igjennom vanskelige tider. Men med tid, oppmerksomhet og kjærlig støtte har jeg erfart at det finnes veier ut av det vanskelige, og at det er mulig å skape endringer i livet.


Hva jeg kan tilby


Jeg kan støtte deg i å bli bedre kjent med deg selv og å oppdage dine behov. Ved å bli oppmerksom på hvordan du "gjør det" i ditt liv kommer endringer etterhvert. 


Jeg er medlem at Norsk Gestaltterapeutisk Forening og følger deres etiske retningslinjer.


Praktisk


For noen er det nok med et par samtaler for å avdekke hva som skal til for å skape den endringen klienten ønsker seg, mens for andre vil det være nødvendig med en lengre periode i terapi. Jeg anbefaler uansett et minimum på tre samtaler for å kunne merke hva terapi kan gjøre for deg der du er.


Litt om meg


Jeg er utdannet gestaltterapeut ved Norsk Gestaltinstitutt høyskole, og medlem av Norsk Gestaltterapeut Forening.


Jeg er også utdannet etnolog fra Universitetet i Oslo i 2003, og jeg har medievitenskap og barnerett i min fagkrets. For tiden fordyper jeg meg også i meditasjon ved KaMa-klinikken.


Jeg har kontor i 5. etasje i Bygdøy alle 21 i Oslo. Bygården har personheis.


Blir du forhindret fra å møte til avtalt tid trenger jeg beskjed innen 24 timer før møtetidspunktet. Uteblivelse eller avbooking senere enn dette belastet med fullt beløp. 


Varmt velkommen!

Referanser

Klient i 60 åra - "Det var som en tursekk ble lagt igjen i Bygdøy allé."  Les mer  Les mindre

Klient i 20 åra - "For meg, som verken er vandt til eller spesielt glad i å snakke om hva jeg føler, har det vært trygt og godt å få tilbrakt tid med Kristine. Jeg var også glad for at hun ikke bare lyttet og var enig med meg, men også delte sine tanker. "  Les mer  Les mindre

Medstudent - "Kristine har en helt egen evne til å se andre og forstå hvordan hun kan støtte dem på en god måte. Selv har jeg opplevd mange ganger at hun har hjulpet meg gjennom vanskelige opplevelser slik at jeg landet trygt på den andre siden og kjente at jeg hadde blitt sterkere. Jeg kan anbefale Kristine som terapeut."  Les mer  Les mindre

Klient, kvinne i 40 åra  - "Hos Kristine Steensen ble jeg møtt med genuin empati, en sjelden kvalitet i dagens samfunn. Min lidelse var en dyp sjelesorg som jeg ikke kunne få tak i eller forstå (...) Etter min samtale med Kristine gikk jeg hjem og falt i en to timers dyp søvn. Jeg føler jeg våknet som en ny person, en person mye mer i samsvar med mine indre følelser. Jeg har blitt mer bevisst på å sette grenser og på å uttrykke mine behov til mine nærmeste. En kan si at jeg har fått kontakt med meg selv igjen og gjenvunnet en dypt savnet indre ro."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer