Kristine Steensen - Gestaltterapeut under utdanning - GoMentor
Kristine Steensen - Gestaltterapeut under utdanning

Kristine Steensen

Gestaltterapeut under utdanning

Oslo, Videosamtale

4 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell samtaleterapi 550 kr. Avtal tid

Tilbud for studenter 400 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 23 96 05 41

23 96 05 41

Online-samtale

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell samtaleterapi (GoMentor videosesjon) 550 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 23 96 05 41

23 96 05 41

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Sammen vil gi oppmerksomhet til dine tanker, kropp og følelser. Endring skjer nettopp når vi blir det vi er. Og jeg vil gjerne finne veien din sammen med deg. Kristine Steensen - Gestaltterapeut under utdanning

Beskrivelse

 

Er det vanskelig akkurat nå?


Opplever du:

 • Vanskelige overganger i livet
 • Utfordrende relasjoner
 • Jobbrelaterte problemer
 • Nedstemthet
 • Stress
 • Uro
 • Tankespinn
 • Manglende livsglede
 • Lav selvfølelse
 • Tap og sorg
 • Meningsløshet
 • Stillstand i gamle mønstre

 

Alt er del av livet, og det å være menneske. Men det er så hardt når vi står midt i det. Det kan være godt å ha noen å snakke med, og å sortere tanker og følelser med. Kjenne at noen er nær nettopp deg, og er opptatt av det som berører deg.


I mitt arbeid har jeg en ukrenkelig tro på at vi alltid gjør vårt beste, med de ressursene vi til enhver tid har. Det er alltid gode grunner til at vi gjør som vi gjør. Men likevel har vi det ikke alltid godt. Jeg har selv gått igjennom vanskelige tider. Men med tid, oppmerksomhet og kjærlig støtte har jeg erfart at det finnes veier ut av det vanskelige, og at det er mulig å skape endringer i livet.

 

Hva jeg kan tilby

Jeg kan støtte deg i å bli kjent med deg selv og dine behov. Bli oppmerksom på hvordan akkurat du "gjør det" i ditt liv. Gjennom samtale, små eksperimenter, drømmearbeid eller klassisk gestaltterapeutisk stolarbeid finner vi ulike innganger til å bli bedre kjent med deg og ditt. Derfra er du bedre rustet til å ta gode valg for deg selv. Som terapeut deler jeg av meg selv sammen med deg. Det som skjer i meg i møte med deg, og mellom oss, er viktig arbeidsverktøy i gestaltterapeutisk metode. Jeg blir til i møte med deg, og vi gjør dette sammen. Jeg vil være en oppmerksom, empatisk og selvrefleksiv terapeut. 

Jeg er medlem at Norsk Gestaltterapeutisk Forening og følger deres etiske retningslinjer.

 

Praktisk

For noen er det nok med et par samtaler for å avdekke hva som skal til for å skape den endringen klienten ønsker seg, mens for andre vil det være nødvendig med en lengre periode i terapi. Jeg anbefaler uansett et minimum på tre samtaler for å kunne merke hva terapi kan gjøre for deg der du er.

 

Litt om meg

Jeg er student ved Norsk Gestaltinstitutt høyskole, og uteksamineres vår 2019. Jeg har godkjenning til å ta i mot klienter under utdannelsen, under kontinuerlig veiledning fra skolens veiledere. I tillegg til egen praksis som terapeut jobber jeg som lederstøtte i en barnehage. 

Jeg er utdannet etnolog fra Universitetet i Oslo i 2003, men har også medievitenskap og barnerett i min fagkrets. Fortiden fordyper jeg meg også i meditasjon ved KaMa-klinikken.

 

Jeg har kontor i 5. etasje i Bygdøy alle 21 i Oslo. Bygården har personheis, men den tar dessverre ikke stor rullestol, barnevogn eller sykkel. Blir du forhindret fra å møte til avtalt tid trenger jeg beskjed innen 24 timer før møtetidspunktet. Uteblivelse eller avbooking senere enn dette belastet med fullt beløp. 

 

Velkommen med det du er, har og drømmer om.

Referanser

Klient i 60 åra - "Det var som en tursekk ble lagt igjen i Bygdøy allé."  Les mer  Les mindre

Klient i 20 åra - "For meg, som verken er vandt til eller spesielt glad i å snakke om hva jeg føler, har det vært trygt og godt å få tilbrakt tid med Kristine. Jeg var også glad for at hun ikke bare lyttet og var enig med meg, men også delte sine tanker. "  Les mer  Les mindre

Medstudent - "Kristine har en helt egen evne til å se andre og forstå hvordan hun kan støtte dem på en god måte. Selv har jeg opplevd mange ganger at hun har hjulpet meg gjennom vanskelige opplevelser slik at jeg landet trygt på den andre siden og kjente at jeg hadde blitt sterkere. Jeg kan anbefale Kristine som terapeut."  Les mer  Les mindre

Klient, kvinne i 40 åra  - "Hos Kristine Steensen ble jeg møtt med genuin empati, en sjelden kvalitet i dagens samfunn. Min lidelse var en dyp sjelesorg som jeg ikke kunne få tak i eller forstå (...) Etter min samtale med Kristine gikk jeg hjem og falt i en to timers dyp søvn. Jeg føler jeg våknet som en ny person, en person mye mer i samsvar med mine indre følelser. Jeg har blitt mer bevisst på å sette grenser og på å uttrykke mine behov til mine nærmeste. En kan si at jeg har fått kontakt med meg selv igjen og gjenvunnet en dypt savnet indre ro."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.