Kristin Blaker - Coach, Stresscoach, Veileder - GoMentor
Kristin Blaker - Coach, Stresscoach, Veileder

Kristin Blaker

Coach, Stresscoach, Veileder

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Kristin Blaker - Coach, Stresscoach, Veileder

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, VENNLIGST TA KONTAKT MED GOMENTOR SUPPORT FOR HJELP

 

 

Trenger du hjelp til å gjøre positive endringer i livet ditt?

Coaching handler om deg! Coaching er en styrt samtaleprosess mot å nå ett eller flere ønskede mål. Målene kan være prestasjonsrettet eller mer personlige.

Coaching

Hvem har nytte av min coaching?

Du som:

  • Ønsker å utvikle deg.
  • Vil lære mer, få bedre balanse mellom arbeid og fritid.
  • Trenger hjelp til å takle spesielle arbeidsoppgaver.
  • Vil få bedre helse.
  • Står ved et veiskille på en eller annen måte.
  • Generelt ønsker å komme deg videre i livet.

Kurs og foredrag i bedrift:

Jeg holder kurs og foredrag for store og små grupper. Kundene mine ønsker ofte at jeg skal snakke om travelhet og stress, mer glede i arbeid og fritid, (Forsvarsdep), eller hvordan ledere kan  kommunisere bedre med sine medarbeidere for å unngå konflikt og få mer motivasjon og arbeidsglede. Kurs og foredrag blir alltid skreddersydd etter kundens behov. Det kan også gjøres i sammenheng med en grundig stresstest som vil gi en analyse av stressnivået hos den enkelte medarbeider og avdelingsvis. Testen kan følges opp med helsecoaching dersom stressrisikoen er høy. Ta kontakt for et tilbud for ditt behov.
 

Om meg:

Jeg er utdannet fra Norges idrettshøgskole og Arizona State University. Jeg har jobbet som lærer på høyskole og videregående skole i mange år, med hovedfokus på helse og trening. Tok senere coachutdanning i Toronto, Canada, og var den første i Norge som ble Adler-sertifisert. Har også studert NLP-coaching i London på Phil Parker Training Institute, og er master- og advanced diploma sertifisert derfra. Jeg er i tillegg sertifisert Lightning Process (LP) instruktør fra samme sted, og er en av de mest erfarne kursholderne i Norge innen LP. Jeg benyttes i denne sammenheng også som mentor og sensor.

 
Siden 2007 har jeg jobbet med kurs, ledercoaching og helsecoaching i mitt firma Positiv Endring. Jeg har hatt store oppdrag for bedrifter som Tine og Widerøe, blant annet med helsecoaching av langtidssyke med svært gode resultater på sykefraværet i bedriftene. Jeg jobber også på Norges idrettshøgkole som seniorrådgiver i HR. Jeg holder kurset Lightning Process for private.
 
Hvis du lurer på om jeg kan hjelpe deg med noe, ta kontakt, så avgjør vi det sammen.
;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer