Kristin Aase - Coach - DNCF sertifisert coach - GoMentor
Kristin Aase - Coach - DNCF sertifisert coach

Kristin Aase

Coach - DNCF sertifisert coach

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

NOVERA: Teamcoaching, ledercoaching, medarbeidercoaching Kristin Aase - Coach - DNCF sertifisert coach

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, VENNLIGST TA KONTAKT MED GOMENTOR FOR VIDERE VEILEDNING.

 

NOVERA - utvikler ledere og team.

Novera tilbyr utvikling av ledere og team. Vi bruker vår kompetanse og erfaring, sammen med effektive verktøy, for å hjelpe våre kunder til å nå sine mål. Våre metoder er i tråd med de prinsipper som forskningen har vist virker. I norsk sammenheng finner vi våre idealer ved gjennomgang av forskningsmateriale samlet av Henning Bang, Thomas Nesset Midelfart og Jon Ivar Johansen.  Bang og Midelfart har i sin bok om ledergrupper pekt på hva som virker for å skape resultater i utvikling av teamet eller gruppen. Jon Ivar Johansen har samlet internasjonal forskning rundt hva som skaper endring hos enkeltmennesker, der han peker spesielt på behovet for å bevege seg ut av komfortsonen og risikere å feile, samt installere det han kaller “dyttere” for å endre automatiske handlinger. 

Bred erfaring

Novera besitter mye kompetanse og har bred erfaring, og er begge sertifisert i bruken av Enneagram-verktøyet. Vi tar med oss vår mangfoldige erfaring fra arbeidslivet, både som ledere på ulike nivå, som prosjektledere og ansatte. Dette bruker vi sammen med våre metoder og verktøy. Kompetanse på gruppeprosesser, sammen med bred erfaring, skaper effektivitetet, robusthet og trygghet i prosesser. Vi tar utgangspunkt i den enkelte kunde, skreddersyr opplegg som oppleves relevant, på basis av ønsket resultat, som vi hjelper kunden til å gjøre tydelig. Vi er knyttet til nettverk, som gir oss innsikt i hva som skjer på feltet, og sikrer oss kontinuerlig faglig påfyll.

Om meg:

Jeg er statsviter, og har bred ledererfaring fra ansvaret som daglig leder for Fretex Øst-Norge, spesialrådgiver i Oslosenteret for fred og menneskerettigheter, og prosjektleder i Energi Norge i NHO. Har også bakgrunn som kulturdirektør i Sponsor Service, informasjonssjef i Kirkens Bymisjon, prosjektleder i Barne- og familiedepartementet og har betydelig politisk- og mediaerfaring.  

Utdanningen i personlighetsverktøyet Enneagramn er fra Makani Danmark. Personlighetsprofilerings-verktøyet jeg bruker er CoreProfile. Mine spesialfelt er resultatorientert lederutvikling, endringsledelse, teamutvikling og ledercoaching. Jeg er sertifisert coach gjennom Den Norske Coachforeningen (DNCF) og er president for Enneagramforeningen IEA Norge.

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer