Knut Johan Øen - Gestaltterapeut under utdanning - GoMentor
Knut Johan Øen - Gestaltterapeut under utdanning

Knut Johan Øen

Gestaltterapeut under utdanning

Oslo

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Gestaltterapi 500 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 23 96 54 76

23 96 54 76

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Velkommen til gestaltterapi og samtaler Knut Johan Øen - Gestaltterapeut under utdanning

Beskrivelse

Hvordan vi opplever oss selv og hvem vi er, er ofte sterkt farget av livet vi har levd og lever. Gamle måter, vaner og relasjoner befester seg eller nye situasjoner vi ikke er vant med dukker opp. Noen ganger trenger man å, gjør ting litt saktere og se litt nøyere etter, å ta et steg tilbake å se på det hele og kanskje kan nye veier og horisonter gro fra dette. Gestaltterapi er en åpen og undersøkende terapiform, som tar sitt utgangspunkt i klientens erfaringer og kapasitet til refleksjon. Dette gjøres sammen og med støtte fra terapeuten. Gestaltterapi er oppmerksom det relasjonelle, og hvordan vi blir og er blitt til sammen med andre. Den tar også utgangspunkt i menneskets sunne iboende kapasiteter.

 

Det kan være flere grunner til at man velger å oppsøker terapi:

 • Kanskje har man vanskeligheter med jobben?
 • At man føler seg tom, uten gnist eller livsglede?
 • Familie relasjoner er utfordrende?
 • Vansker med søvn og ro?
 • Stress eller utmattelse?
 • Kanskje føler man seg utbrent?
 • At man er ensom eller føler seg ensom selvom man er sammen med andre?
 • Vanskelige eller rotete følelser og relasjoner?
 • Eller man befinner seg i en livssituasjon som virker fastlåst
 • At handlingsmønstre eller livssituasjoner til stadighet ser ut til å gjenta seg?
 • Engstelse og angst?
 • Sorg
 • Kanskje en følelse av meningsløshet?
 • Å ha vanskeligheter med å sette grenser for seg selv eller andre i sitt liv?
 • Eller kanskje man ønsker å bli mer kjent med seg selv, sine egne behov og drømmer.

 

Min opplevelse er at gestaltterapi bringer en større grad av selvoppdagelse og varhet inn livet. Det vi kaster lys på sammen tar man med seg ut i livet og det som hender i livet tar man med seg inn i terapirommet. Dette vil i seg selv bringe et nytt blikk på hvordan du lever, som igjen kan gi fordypelse og nye måter å se og gjøre noe på. Gestaltterapi tar utgangspunkt i deg selv og din egen kapasitet til å se, avklare, oppdage og erfaring, som terapeut er jeg med på å følge deg i din egen egen prosess.

 

Litt om meg

Jeg lenge vært interessert i mennesket og livet vi lever, innover i oss selv og utover med andre mennesker. Dette trakk meg mot filosofi og her gikk dragningen min mot det indre livet og jeg ble dypt interessert i buddhistisk filosofi og kristen mystikk. I 2001 var jeg et halvt år i et Zen buddhistisk kloster fordi jeg vurderte å bli munk, men fant ut at Livet ligger i å leve oppriktig, han jeg er, hvor jeg er.

 

Ved siden av dette, har jeg jobbet i over femten år med mennesker med sine forskjellige liv og utfordringer. Jeg har jobbet i barnevernet, i psykiatrien og nå i rusomsorgen. Jeg hadde selv et alvorlig fjellfall for noen år siden, som lærte meg mye om livet og om å komme tilbake igjen etter en fysisk og psykisk krise og traume. Gjennom all denne erfaringen har jeg nå begynt å bli godt kjent med mange av våre utrykk, sider, og bakgrunner. Jag er veldig interessert i mennesket og å gi støtte på veien hver og en av oss skal vandre gjennom dette livet og har valgt dette yrket og av denne grunnen.

Jeg er nå tredjeårsstudent på Nors Gestaltinstitutt Høyskole og tar derfor studentpris.

 

Jeg har også klinikk på Røa:

Tore Hals Mejdells vei 8, Røa
0751 Oslo

 

Jeg gleder meg til å høre fra deg!

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer