Kjetil Karstad - Psykolog - GoMentor
Kjetil Karstad - Psykolog

Kjetil Karstad

Psykolog

Trondheim, Videosamtale

Personlig fremmøte

Samarbeid med Aleris Avtal tid

GoMentor og Kjetil Karstad har et samarbeid med Aleris. Aleris sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA ALERIS.

Parsamtale 1.500 kr. Avtal tid

Personlig samtale dobbelttime 1.500 kr. Avtal tid

Personlig samtale 840 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

23 96 19 80

Videosamtaler

Samarbeid med Aleris (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Kjetil Karstad har et samarbeid med Aleris. Aleris sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA ALERIS.

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

23 96 19 80

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Kjetil Karstad - Psykolog

Beskrivelse

Jeg kan for tiden ikke tilby samtaler i lokaler som er store nok til å tilfredsstille helsemyndighetenes  smittevernkrav, og tar derfor ikke imot klienter.


Jeg kan hjelpe deg som sliter med psykologiske plager eller være din samtalepartner om andre utfordringer i hverdagen.Hvem er du?

Kanskje du:

 • Plages med vanskelige tanker og følelser?
 • Ønsker å få til endringer i livet ditt, men opplever det er vanskelig å finne retning og motivasjon?
 • Opplever vansker i dine private eller profesjonelle mellommenneskelige forhold? 

Du trenger ikke henvisning fra lege.Min tilnærming

Jeg har erfaring med både korttidsbehandling og lengre terapiforløp.

Først og fremst jobber jeg ut fra prinsipper fra kognitiv terapi (CBT), Aksept- og forpliktelsesterapi (ACT) og mentaliseringsbaserte tilnærminger. Når det vurderes relevant tar jeg i bruk andre tilnærminger.

Sliter du med vanskelige tanker og følelser kan prinsipper fra kognitiv terapi være hjelpsomme. Kognitiv terapi jobber med dine negative og hemmende tankemønstre.


Trenger du hjelp til å finne retning og motivasjon i livet bruker jeg bl.a annet teknikker fra Aksept- og forpliktelsesterapi (ACT), som hjelper deg å finne klarheten som du trenger for å ta store eller vanskelige valg. ACT handler bl.a. om å slippe kampen med sindet og bli mer opptatt av å engagere deg i det livet, du ønsker. 

Har du vansker i forhold til partneren, familiemedlemmer eller kolleger kan mentaliseringsbaserte tilnærminger bidra til at du lettere mestrer de mellommenneskelige utfordringene. Mentalisering handler om evnen til å lese andre og deg selv.Min bakgrunn

 • Jeg er Cand. Psychol. fra universitetet i Tromsø (UiT) 2005 og er spesialist i klinisk voksenpsykologi.
 • Jeg har jobbet som psykolog på Nordlandssykehuset og St. Olavs Hospital siden 2006. 
 • Jeg er medlem av Norsk Psykologforening og jobber i henhold til foreningens Prinsipperklæring om evidensbasert psykologisk behandling og Etiske prinsipper for nordiske psykologer.

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer