Kjersti Almåsvold - - GoMentor
Kjersti Almåsvold -

Kjersti Almåsvold

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Egenerfaring og kompetanse i psykoterapi for voksen og ung, relasjon- og organisasjonsutvikling, konflikter, prosjektarbeid, salg, økonomi og politisk arbeid Kjersti Almåsvold -

Beskrivelse

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Jeg har et ønske om å bidra til at veien til bedre livskvalitet blir kortere for andre, enn det den har vært for meg. Om du er sykmeldt, ufør, i en arbeidsavklaringssituasjon, har et konkret problem, er arbeidstager eller leder og trenger hjelp til et konkret eller uklart problem, kan jeg kanskje hjelpe deg. 

Er det problemer på din arbeidsplass, mangler du en prosessleder eller støttespiller med organisatorisk, psykologisk, teknologisk og økonomisk innsikt, eller kanskje trenger du en foredragsholder innen temaet angst, selvfølelse, relasjoner, krenkelser og mobbing i barnehage, på skolen eller arbeidsplassen, da har jeg kanskje de erfaringene du trenger.


Hvem er jeg?

Jeg er omsorgsfull og lydhør, kjenner mine egne grenser, er opptatt av redelighet, trives best når jeg kan gjøre andre glad og med arbeidsoppgaver godt forankret i et verdifundament.

Jeg er samfunnsengasjert, er flink til å se helhet og evner å se en situasjon fra ulike perspektiver.

Jeg har stått i mange prosesser, arbeidet med ulike arbeidsoppgaver, møtt mange forskjellige mennesker, opplevd konflikter og alvorlig sykdom i nære relasjoner, har erfaring med barn og unge, vet hvordan det er å være deprimert, utmattet og ensom. Mine omgivelser betrakter meg som en ressurssterk person og jeg har utad til tider opptrådd med en selvfølelse i sterk kontrast med indre følelser. Jeg har brukt mange år på å finne en indre overbevisning og tro på at jeg slettes ikke er slem og vanskelig.  Den veien har for meg vært lang og kronglete.

 

 

Egenerfaring med angst

Jeg hadde mitt første møte med angst da jeg gikk på barneskolen. Det kom brått og voldsomt og har preget livet mitt siden da. Som 22-åring fikk jeg mitt første panikk-angst-anfall. Jeg var helt sikker på at det var noe alvorlig galt med meg og gjennomgikk flere undersøkelser, uten at de fant noe.  Det var først da jeg leste en artikkel i et blad som beskrev nøyaktig de samme symptomene som jeg hadde, at jeg skjønte hva det var jeg hadde fått. Fram til jeg var 36 år, benyttet jeg ulike strategier for å fungere tilsynelatende normalt.

 

Har bred arbeidserfaring

Fra jeg var 20 år har jeg vært i full jobb, kun avbrutt av noen kneoperasjoner og svangerskapspermisjon. Jeg gikk fra kreditt- og regnskapsansvar i Electrolux Norge til oppgaver innen salg og forretningsutvikling i Digital Equipment Corporation (den gang verdens nest største dataselskap) og senere salg, prosjektarbeid og opplæringsansvar i NetCom GSM, nå Telia. I alle disse jobbene har jeg deltatt på ulike kurs og tatt tilleggsutdannelse på fritiden.

 

Mor til en datter

Jeg var så heldig å bli mor i en alder av 34 år. Problemet med angstdiagnosen, var at den alltid ble hovedårsaken, uansett hvordan jeg hadde det.  Fødselen ble en traumatisk opplevelse og det stod om livet både for meg og min datter.  Jeg fikk beskjed om at det ville ta et år før kroppen var normal igjen, pga det store blodtapet. I flere år var kroppen blytung og svaret fra leger var det samme, angsten.  Nå vet jeg bedre.

 

Min vei til bedre livskvalitet

Jakten på løsningen ut av problemene startet for alvor da jeg kom i kontakt med en dyktig organisasjon- og lederutvikler. Hun hadde grunnopplæring i Psykodrama og introduserte meg til metoden. Jeg meldte meg på kurs og deretter på selve utdanningen. Jeg har tatt alle gradene fra gruppeleder/psykodramaassistent til psykodramaleder og psykodramaregissør, som kvalifiserer til tittelen psykoterapeut, en deltidsutdannelse over 8 år. I utdannelsen inngår omfattende krav til egenterapi, trening og praksis.

Jeg har prøvd akupunktur, homeopati, healing, samtaler med klarsynte, psykologer, tabletter, samt deltatt på en rekke kurs med forskjellige metoder.  Jeg har også forsøkt å være fysisk aktiv, noe som til tider har forsterket problemene, inntil jeg var så heldig å få time hos en psykomotoriker.  Da falt den brikken jeg manglet på plass.

 

Psykodrama, psykomotorisk trening og traumebehandling

Psykodrama, som er en filosofi og metode, godt egnet til bruk innen terapi, pedagogikk, teater og organisasjonsutvikling, har gitt meg mange verktøy for å hjelpe andre og en god innsikt i hvem jeg er. Samtidig har jeg blitt flink til å se andre perspektiver, sette meg inn i andres situasjon og se problemstillinger på avstand.

Fra psykomotorisk behandling, kurs i kroppsorientert traumebehandling og egenstudier, har jeg opplevd og lært hvordan øvelser og fokus på kropp kan rette opp i ubalanser som forårsaker angst.  

Min kompetanse

Gjennom arbeidserfaring, samarbeid med andre og en rekke kurs, har jeg tilegnet meg kompetanse innen salg og markedsføring, økonomi, politiske prosesser, kontakt med media, offentlig organisering, forretningsutvikling, strategiarbeid, prosjektarbeid, ledelse, undervisning, arrangement av seminarer, konflikthåndtering, etablering av gode gruppeprosesser, psykoterapi og teknologisk utvikling. Jeg har i jobb og fritid reist mye i Norge og noe i utlandet.

Min bransjeerfaring

Jeg har spesielt god kjennskap til kommunalt og regionalt arbeid, IKT-bransjen, telekom, handel -  grossist og detaljist, energiverk, oppvekst og helseområdet i kommunal sektor, politiske partier, kultur og organisatorisk arbeid. Jeg har også hatt mye kontakt med media. 

Biografi

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer