Katrine Relander - Psykolog - GoMentor
Katrine Relander - Psykolog

Katrine Relander

Psykolog

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Katrine Relander - Psykolog

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, VENNLIGST TA KONTAKT MED GOMENTOR SUPPORT FOR VIDERE HJELP.

 

 

  • Ønsker du noen å snakke med? 
  • Kjenner du på et behov for å ordne opp i personlige problemer?

I så fall har du kommet til rett sted. 

Som psykolog har jeg god erfaring med et bredt spekter av allmennpsykologiske problematikker og jeg har særlig erfaring med:

  • Angst
  • Depresjon
  • Spiseforstyrrelser
  • Sorgreaksjoner
  • Sosial fobi

Slik jobber jeg:

Jeg jobber først og fremst med tenåringer og voksne. 

Som psykolog skreddersyr jeg et behandingsopplegg som best passer akkurat din problematikk, personlighet og situasjon. Den kliniske prosessen handler om å styrke din egen personlighet, på en slik måte at psykiske plager gir slipp, samtidig du blir mer kapabel til å håndtere hverdagens store og små utfordringer. 

Målet med behandlingen er naturligvis å hjelpe dig til reduserte plager, men jeg er i tillegg opptatt av at terapien skal kunne være et hjelpemiddel for personlig vekst. Forbedret selvfølelse og økt mestring i relasjon til andre mennesker er to temaer som ofte går igjen i mitt arbeid, på tvers av problemområder.

Som psykolog er jeg er optatt av at behandlingen skal gi varig effekt.

Min bakgrunn:

Jeg er utdannet psykolog ved Universitetet i Oslo. Samtidig har jeg også studert psykologi ved NTNU og University of Newcastle, Australia. Som psykolog holder jeg meg stadig oppdatert på det siste innen psykoterapiforskning.

Jeg har god erfaring i å arbeide med et bredt spekter av problematikker på bakgrunn av mange års erfaring, både fra offentlig psykisk helsevern og de senere årene som privatpraktiserende.

Kontakt meg i dag, for å sette dine problemer på dagsorden. Klik på "Kontakt meg" for å ringe eller sende en melding til meg.

Dersom du allerede nå ønsker å forespørre om en tid, er du meget velkommen til å benytte linkene ovenfor. 

Du vil motta en bekreftelse på avtalen eller forslag til en annen tid.

Klinikken ligger sentralt på Solli plass, og er åpen på hverdager kl. 8-18. Kort ventetid.

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer