Kari-Helena Skogseid - Psykoterapeut, Helsecoach, Veileder - GoMentor
Kari-Helena Skogseid - Psykoterapeut, Helsecoach, Veileder

Kari-Helena Skogseid

Psykoterapeut, Helsecoach, Veileder

Bergen, Videosamtale

Personlig fremmøte

Individuell time 800 kr. Avtal tid

Individuell time 1.200 kr. Avtal tid

Parsamtale 1.400 kr. Avtal tid

Timer til barn (under 16 år) ved ønske om kort time 600 kr. Avtal tid

Naturterapi, førstegangs konsultasjon 900 kr. Avtal tid

Ønsker du alternativmedisinsk behandling, er du velkommen hit. Jeg er utdannet klassisk homeopat og bruker også blomsteressenser som kan gi støtte i følelsesmessige prosesser. Under den første konsultasjonen trenger vi ekstra tid. Etter dette kan du fortsette med timer til 60 min. En flaske blomstermedisin blandet spesifikt for deg til ca 1 måneds bruk, koster kr 150,-

Sangen og stemmens muligheter 800 kr. Avtal tid

Sang og stemmebruk kan brukes som en del av personlig utvikling på forskjellige måter. Opplever du at du ikke blir hørt?Trenger du å komme bedre i kontakt med din kreativitet? Er det noe du gjerne ville ha uttrykt som det er vanskelig å finne ord for? Du kan også bestille 5 timer i en pakke til redusert pris. Ta kontakt med meg dersom du ønsker mer informasjon. 

Meditasjonskvelder og sangkvelder, grupper 300 kr. Avtal tid

Jeg holder meditasjonskveld en onsdag i måneden og åpne sangkvelder en onsdag i måneden, kl.18-21. Datoer og mer informasjon kommer snart under event. På sangkveldene utforsker vi eget uttrykk via kreativitet, pust, enkle bevegelser som åpner stemmen, kraft og varhet. Påmelding innen tirsdagen før, før kl.12. Begrenset plass. Lurer du på noe, så ta gjerne kontakt.  


Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6247

52 97 20 31

Videosamtaler

Individuell time (GoMentor videosesjon) 850 kr. Avtal tid

Har du mulighet til å møte opp personlig, er det en fordel. Online-samtaler kan brukes i spesielle situasjoner. 

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6247

52 97 20 31

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Trenger du hjelp for å komme videre? Løfte blikket? Kjenne kontakt med indre ressurser? Kari-Helena Skogseid - Psykoterapeut, Helsecoach, Veileder

Beskrivelse

Jeg tror på at vi alle har et indre kompass som forteller om våre behov. Mitt ønske er å hjelpe deg å finne tilbake til din egen indre viten om hva du trenger. Jeg legger vekt på et helhetlig menneskesyn og livssyn, og grunnleggende kvaliteter som trygghet, respekt og aksept.
 
Jeg har tatt imot klienter i 25 år og er spesielt opptatt av:
Personlig utvikling
Sammenheng mellom tankemønstre, følelser og kropp
Høysensitiv - en ressurs i livet
Hvordan styrke egen livsutfoldelse gjennom mindfulness, meditasjon og kreativt uttrykk

Noen av de utfordringer jeg har hjulpet klienter med er:

 • Lav selvfølelse, uro, nervøsitet, bekymring
 • Sykdom og smerte
 • Angst og depresjon
 • Kommunikasjon
 • Stressmestring
 • Motivasjon
 • Sorg og tap
 • Posttraumatisk stresslidelse

Jeg jobber både individuelt og med par. Du kan også delta på kveldsgrupper eller helgekurs innen meditasjon eller sang og stemmebruk som del av personlig utvikling.

Litt om min bakgrunn:

Min grunnutdannelse er som klassisk homeopat. Allerede som student begynte jeg å delta på kurs innen meditasjon, selvutvikling, energiforståelse, psykoterapi. Jeg har også utdannelse innen blomsteressenser som en kan bruke som støtte i indre prosesser. Spesielt har jeg vært tiltrukket av hvordan sang og stemmebruk kan brukes som en del av personlig utvikling, styrke indre autoritet, kontakt med egen kraft, men også varhet, sårbarhet og dypere følelser. Jeg har deltatt på ulike kursrekker både i inn- og utland, og har etter vært samlet en del gode verktøy til livsutfoldelse. Når vi treffes, kan vi avtale hvilke tilnærminger du ønsker i den livssituasjonen du befinner deg i. Eventuelt kan vi tilpasse det etterhvert.

Du er hjertelig velkommen!


Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer