Kari Ann Egeland - Coach, Mentaltrener, Mindfulness-lærer MBSR, Veileder, Stresscoach - GoMentor
Kari Ann Egeland - Coach, Mentaltrener, Mindfulness-lærer MBSR, Veileder, Stresscoach

Kari Ann Egeland

Coach, Mentaltrener, Mindfulness-lærer MBSR, Veileder, Stresscoach

Frogner, Videosamtale

2 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Coaching 60 min 690 kr. Avtal tid

Coaching (discovery session) 90 min 890 kr. Avtal tid

Typisk time nr 2 og eller 3

Coaching pakke 5 x 60 min (650 kr per time) 3.250 kr. Avtal tid

Coahing pakke 10 x 60 min (per time 630 kr) 6.300 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 19 80

Videosamtaler

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Coaching 60 min (GoMentor videosesjon) 590 kr. Avtal tid

Coaching (Discovery session) 90 min (GoMentor videosesjon) 790 kr. Avtal tid

Typisk time nr 2 og eller 3

Coaching pakke 5 x 60 min (550 kr per time) (GoMentor videosesjon) 2.750 kr. Avtal tid

Coaching pakke 10 x 60 min (530 kr per time) (GoMentor videosesjon) 5.300 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 19 80

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Jeg er en coach og yogainstruktør (yoga som terapi og meditasjon) - og jeg brenner for å gjøre livet "Grønnere på din side"! Sammen finner vi løsningen for deg. Kari Ann Egeland - Coach, Mentaltrener, Mindfulness-lærer MBSR, Veileder, Stresscoach

Beskrivelse

Hei, og velkommen til min side.


Jeg brenner for å gjøre livet "Grønnere på din side".

Det sies at kvaliteten på livet ditt er avhengig av kvaliteten på tankene dine. Det tror jeg veldig på! Jeg har opplevd det selv og sett det utallig ganger. Vi vet jo at vi burde trene kroppen, men hva med å trene hodet? Det blir ofte oversett, selv om det er her magien og viktig livsendring skjer. Å ha en coach er litt som å ha en PT for tankene dine, og du trenger ikke ha et problem for å ha glede og utbytte av coaching, alle kan ha glede av å investere i seg selv. Er du klar for å gjøre det litt grønnere på din side? 

Hva coaching kan gi deg: 

  • Økt bevissthet og klarhet
  • Bedre kontakt med dine styrker og indre ressurser
  • Nye perspektiver, se flere muligheter
  • Styrket selvfølelse
  • Mer livsgnist - økt livskvalitet
  • En mer harmonisk hverdag
  • Bedre evne til å håndtere stress og følelser
  • Verktøy til å håndtere vanskelige relasjoner
  • Bedre indre kommunikasjon


Alle tema kan i prinsippet være mål for coachingen, og som oftest vil du oppleve forbedringer på andre områder i livet også. Noen tema kan være: vanskelige relasjoner privat eller jobb, vanskelig relasjon til deg selv, stressmestring, tankekjør, konkret måloppnåelse, utbrenthet, bli en bedre leder, ønske om å finne balanse og harmoni i hverdagen, finne din "purpose" osv.


Om meg: 

Jeg tror fullt og helt på at økt bevissthet på hvem vi er, hva som er viktig for akkurat deg, og hva som virkelig gir oss livskvalitet er med å gjøre livet vårt "grønnere på vår side av gjerdet"! 

Som coach og yogainstruktør kan jeg fordype meg i hva det er som gir oss god livskvalitet, og jobbe med to sammenfallende metoder for å leve et mer bevisst og balansert liv. 

For meg ble det åpenbart at jeg selv måtte leve det jeg lærte. "Det du er, vær fullt og helt og ikke stykkevis og delt" som Ibsen sa. Jeg måtte hoppe av "karusellen" og forlate en trygg god jobb i privat næringsliv/ finans for å leve ut drømmen om å bli coach og yogalærer på heltid. Det var selvsagt en prosess, og det var ikke gjort på en dag, men det var en utrolig givende og lærerik endring jeg aldri ville vært foruten. Prosessen har brakt meg til India flere ganger, til yoga, meditasjon og studier av yogafilosofi, og til anerkjente CTI (Coaches Training Institute) og Co-active coaching. 

Jeg driver nå "Grønnere på din side" i Oslo, hvor du kan få personlig coaching på Frogner, eller via nett (evt. telefon) om det er enklere for deg. Jeg følger ICF code of ethics. Jeg tilbyr også tilpasset yoga, terapeutisk yoga og meditasjon, kurs og retreats. I tillegg til coaching jobber jeg som yogainstruktør for bedrifter, for et treningssenter og i fengsel, og jeg tilbyr personlig en-til-en skreddersydde timer. 

Når jeg ikke er hjemme finner du meg gjerne på et yogasenter, på et kurs, en konsert eller på en reise - ofte India, Ibiza eller Myken på Helgelandskysten.

Jeg ser frem til å treffe deg.

Velkommen til coaching med meg:)


Referanser

Astrid, Oslo - "«Kari Ann er en trygg, klok og tilstedeværende coach. Hun har en unik evne til å støtte og utfordre på samme tid, noe som gjorde at jeg turte å strekke meg mye lenger enn det jeg var komfortabel med på egen hånd. Kari Ann er veldig god på å bruke ulike verktøy og perspektiver, noe som skaper nye refleksjoner og dyp innsikt. Jeg har hatt stort utbytte av coachingtimene med Kari Ann og jeg anbefaler henne på det varmeste til andre. Tusen takk for utfordrende spørsmål, verktøy og gode samtaler.» "  Les mer  Les mindre

Synnøve, Oslo - "«Kari Ann er genuint interessert og lyttende coach, og plukker opp hva som ikke blir sagt. Hun er direkte og kommer til bunns i hva som egentlig er problemet. Derfra klarer hun å få meg til å se nye perspektiver og til å se at jeg har valg. Hun får meg til å bruke ressurser som jeg ikke visste at jeg hadde.» "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer