Jonas Lambertz - Nilssen - Gestaltterapeut - GoMentor
Jonas Lambertz - Nilssen - Gestaltterapeut

Jonas Lambertz - Nilssen

Gestaltterapeut

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg tilbyr psykoterapi med gestaltfaglig tilnærming og hjelper deg med å sortere, utforske og belyse det du står i og støtter deg på veien til endring og vekst. Jonas Lambertz - Nilssen - Gestaltterapeut

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, KONTAKT GOMENTOR FOR VEILEDNING

Trenger du en å snakke med?

 
Noen ganger kan det være godt å ha en kvalifisert samtalepartner og et fortrolig rom der du kan ta opp det du måtte ha på hjertet. Et sted der du blir sett og hørt og kan få støtte til å bearbeide og håndtere ting som:
 • 
indre uro
 • nedstemthet
 • avmakt og fortvilelse
 • relasjonelle utfordringer i samliv, med familie, venner eller på jobb
 • prestasjonsangst
 • krav og forventninger konflikter på jobb eller sosialt brudd
 • krise og omveltninger i livet
 • utbrenthet
 • destruktiv eller usunn livsførsel
 • stress, angst og usikkerhet
 • eksistensielle utfordringer
Jeg tilbyr psykoterapi med gestaltfaglig tilnærming og kan bistå deg med å sortere, utforske og belyse det du står i og støtte deg i din søken etter å finne en vei til endring og vekst.
Jeg har et særlig fokus på den terapeutiske relasjonen mellom klient og terapeut. I dette ligger at jeg særlig ønsker å jobbe med klienter som søker og trenger en terapeut som meg, altså med mitt faglige og menneskelige ståsted - og at jeg alltid prøver å etablere terapeut/klientforhold der jeg tror og fornemmer at jeg har noe spesifikt å bidra med.
Jeg jobber ikke tilbaketrukket, passivt eller «objektivt» kommuniserende, men vektlegger å være aktivt og autentisk tilstede sammen med deg , i det du trenger å arbeide med, - der du er.

Litt om meg og min bakgrunn


Jeg heter Jonas Lambertz-Nilssen og har min terapeutfaglige utdannelse fra Norsk Gestaltinstitutt Høyskole-NGI. Samtidig jobber jeg som mekler i konfliktrådet i Oslo og Akershus. Fra tidligere har jeg variert erfaring som miljøarbeider for barn og ungdom med atferdsvansker, både i privat og kommunal regi, og har også skrevet ungdomsromanen «Schpaa» - (Orion forlag - 1998).
Vel så viktig, synes jeg selv, - er at jeg har bred og allsidig livserfaring - også på relativt krevende områder i livet. Jeg har godt innblikk i hva livet kan by på av utfordringer når det gjelder krevende familieforhold, samliv, konflikter rundt barnefordeling, arbeidsledighet, økonomiske problemer, usikkerhet, tvil og utbrenthet for å nevne noe. Jeg vet også mye om krav og forventninger på flere områder og nivåer i arbeidslivet.
 
Jeg vet noe om hva som kreves for å bygge seg opp igjen etter å ha møtt veggen og har også selv gått flere år i psykoterapi. Senere har jeg, som gestaltterapeut, i tillegg gjennomført 70 timer obligatorisk egenterapi som en del av studiene ved NGI. Kort sagt - jeg vet hvordan det er å være klient, og jeg vet noe om hvordan livet kan være når det butter.
Jeg er født i 1961, oppvokst i Oslo og har en voksen datter. Opprinnelig har jeg bakgrunn som sivilarkitekt (AHO-1988) og har arbeidet både som ansatt og i egen praksis. Samtidig har jeg drevet et lydstudio i mange år. Jeg har også interesse for, og er engasjert i, ulike kreative og kunstneriske uttrykksformer innenfor tekst, sang og musikk.
Velkommen skal du væreHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer