Jonas Lambertz - Nilssen - Gestaltterapeut - GoMentor
Jonas Lambertz - Nilssen - Gestaltterapeut

Jonas Lambertz - Nilssen

Gestaltterapeut

Nordstrand, Moss, Videosamtale

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuellterapi 850 kr. Avtal tid

Studenter fra NGI 650 kr. Avtal tid

Individuellterapi 1.200 kr. Avtal tid

Parterapi 1.250 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 19 80

Videosamtaler

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individualterapi (GoMentor videosesjon) 850 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 19 80

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Jeg tilbyr psykoterapi med gestaltfaglig tilnærming og hjelper deg med å sortere, utforske og belyse det du står i og støtter deg på veien til endring og vekst. Jonas Lambertz - Nilssen - Gestaltterapeut

Beskrivelse

Trenger du en å snakke med?

 
Noen ganger kan det være godt å ha en kvalifisert samtalepartner og et fortrolig rom der du kan ta opp det du måtte ha på hjertet. Et sted der du blir sett og hørt og kan få støtte til å bearbeide og håndtere ting som:
 • 
indre uro
 • nedstemthet
 • avmakt og fortvilelse
 • relasjonelle utfordringer i samliv, med familie, venner eller på jobb
 • prestasjonsangst
 • krav og forventninger konflikter på jobb eller sosialt brudd
 • krise og omveltninger i livet
 • utbrenthet
 • destruktiv eller usunn livsførsel
 • stress, angst og usikkerhet
 • eksistensielle utfordringer
Jeg tilbyr psykoterapi med gestaltfaglig tilnærming og kan bistå deg med å sortere, utforske og belyse det du står i og støtte deg i din søken etter å finne en vei til endring og vekst.
Jeg har et særlig fokus på den terapeutiske relasjonen mellom klient og terapeut. I dette ligger at jeg særlig ønsker å jobbe med klienter som søker og trenger en terapeut som meg, altså med mitt faglige og menneskelige ståsted - og at jeg alltid prøver å etablere terapeut/klientforhold der jeg tror og fornemmer at jeg har noe spesifikt å bidra med.
Jeg jobber ikke tilbaketrukket, passivt eller «objektivt» kommuniserende, men vektlegger å være aktivt og autentisk tilstede sammen med deg , i det du trenger å arbeide med, - der du er.

Litt om meg og min bakgrunn


Jeg heter Jonas Lambertz-Nilssen og har min terapeutfaglige utdannelse fra Norsk Gestaltinstitutt Høyskole-NGI. Samtidig jobber jeg som mekler i konfliktrådet i Oslo og Akershus. Fra tidligere har jeg variert erfaring som miljøarbeider for barn og ungdom med atferdsvansker, både i privat og kommunal regi, og har også skrevet ungdomsromanen «Schpaa» - (Orion forlag - 1998).
Vel så viktig, synes jeg selv, - er at jeg har bred og allsidig livserfaring - også på relativt krevende områder i livet. Jeg har godt innblikk i hva livet kan by på av utfordringer når det gjelder krevende familieforhold, samliv, konflikter rundt barnefordeling, arbeidsledighet, økonomiske problemer, usikkerhet, tvil og utbrenthet for å nevne noe. Jeg vet også mye om krav og forventninger på flere områder og nivåer i arbeidslivet.
 
Jeg vet noe om hva som kreves for å bygge seg opp igjen etter å ha møtt veggen og har også selv gått flere år i psykoterapi. Senere har jeg, som gestaltterapeut, i tillegg gjennomført 70 timer obligatorisk egenterapi som en del av studiene ved NGI. Kort sagt - jeg vet hvordan det er å være klient, og jeg vet noe om hvordan livet kan være når det butter.
Jeg er født i 1961, oppvokst i Oslo og har en voksen datter. Opprinnelig har jeg bakgrunn som sivilarkitekt (AHO-1988) og har arbeidet både som ansatt og i egen praksis. Samtidig har jeg drevet et lydstudio i mange år. Jeg har også interesse for, og er engasjert i, ulike kreative og kunstneriske uttrykksformer innenfor tekst, sang og musikk.
Velkommen skal du væreHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer