Janne Bernstein - Kognitiv terapeut, Gestaltterapeut, Coach - GoMentor
Janne Bernstein - Kognitiv terapeut, Gestaltterapeut, Coach

Janne Bernstein

Kognitiv terapeut, Gestaltterapeut, Coach

Sentrum Oslo, Videosamtale

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individualterapi 900 kr. Avtal tid

Individualterapi 1.300 kr. Avtal tid

Parterapi 1.200 kr. Avtal tid

Studenter , pensjonister og arbeidsuføre 750 kr. Avtal tid

Studenter, pensjonister og arbeidsuføre.

Samarbeid med Oslo Helse Avtal tid

GoMentor og Janne Bernstein har samarbeid med Oslo Helse AS v/ Dr. Kambiz Persley. Oslo Helses pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA OSLO HELSE AS. 

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 40 05

Videosamtaler

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell terapi (GoMentor videosesjon) 1.100 kr. Avtal tid

Samarbeid med Oslo Helse (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Janne Bernstein har samarbeid med Oslo Helse AS v/ Dr. Kambiz Persley. Oslo Helses pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA OSLO HELSE AS. 

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 40 05

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Terapi hjelper for å endre ting som skaper utfordringer i livet. Mange søker terapi rett og slett for å forstå seg selv bedre. Janne Bernstein - Kognitiv terapeut, Gestaltterapeut, Coach

Beskrivelse

Hvordan er det egentlig med deg? 

  • • Har du samlivsproblemer?
  • • Vansker i arbeidslivet ?
  • • Har du utfordringer i deg selv eller med andre?
  • • Står du midt opp i en livskrise? 
  • • Føler du deg nedstemt, motløs eller ensom?

 

De fleste av oss strever i korte eller lange perioder. Hvis du opplever at det går utover deg selv, din selvfølelse, familie eller jobb, kan det være lurt å snakke med en profesjonell samtalepartner.

Terapi hjelper for å endre ting som skaper utfordringer i livet. Mange søker terapi rett og slett for å forstå seg selv bedre. Som terapeut har jeg kunnskap om en rekke problemer som kan oppstå i oss og mellom oss mennesker. 

 

Tilpasser samtalen etter dine behov

Ingen problemer er helt like. Hos meg får du/ dere hjelp til det som er vanskelig akkurat nå. Jeg er her for å kartlegge og behandle dine behov. 

Jeg kan hjelpe deg til å sortere tanker og følelser. Du får nye perspektiver å se ting på. I terapi kan du utvikle deg som menneske  og lære mer om deg selv og kanskje andre. Jeg kan hjelpe deg til å finne ut av hva du trenger. Du får støtte til å mestre dine problemer  og hverdagslivets utfordringer. Du kan oppnå en økt forståelse for hva som har bidratt til å opprettholde problemene og virkemidler som kan brukes til å forebygge nye problemer. Gjennom dette kan du bli inspirert til å ta bevisste valg og nye handlingsalternativer som er i tråd med det som er viktig for deg. Jeg tilstreber å tilpasse behandlingen til den enkeltes behov og aktuelle problemstilling. Og gjennom dette bruker jeg ulike terapeutiske metoder/ tilnærminger. 

 

Kognitiv Terapi

I kognitiv terapi jobber vi med å utforske tankene , følelsene og handlingene dine og sammenhengen mellom dem. Ved å undersøke, utfordre og endre tankemønstrene dine , kan vi påvirke og lindre vanskelige følelser og kanskje se nye muligheter og handlingsalternativer for deg. I kognitiv Terapi bruker jeg mine grunnleggende ferdigheter, hvor jeg har blitt opplært i å utføre spesifikke teknikker/metoder i forhold til ulike psykiske lidelser som for eksempel angst og depresjon. 

 

Gestaltterapi

Gestaltterapi har utviklet metoder for å bevisstgjøre mennesker på egne følelser, reaksjoner og handlinger slik at de tydeligere kan erkjenne og se seg selv og sine valg. Denne bevisstgjøringen skapes bl.a. gjennom samtale og utforskning av følelser og hvordan vi uttrykker oss gjennom ord og kroppsspråk. Andre metoder som også gjerne anvendes er store og små eksperimenter og rollespill.

Gestaltterapi er derfor en opplevelsesorientert, prosessorientert og eksperimentell psykoterapi.

 

Emosjonsfokusert terapi

Målet med emosjonsfokusert terapi, er å sørge for at følelsene til den som søker hjelp blir mer forståelig og håndterlig. Gjennom et bedre forhold til ens egne følelser vil en kunne lindre ens indre smerte og leve mer i tråd med en selv og de rundt seg.

 

Erfaring

Jeg har universitetsgrad med fagene psykologi, spesialpedagogikk, sosiologi og sosialantropologi fra Universtetet i Oslo, samt sykepleiefag fra Høgskolen i Oslo. Videre har jeg en fireårig gestaltterapiutdanning ved Norsk Gestaltinstitutt, tatt etterutdanningskurs Mestringskatten for ungdom (Kognitiv atferdsterapi for barn og ungdom med angst) og Psykologisk Førstehjelp (prinsippet er å gi barn og unge hjelp til selvhjelp) og videreutdanner meg i kognitiv terapi ved Norsk Forening for Kognitiv Terapi

Jeg har kompetanse og lang erfaring blant annet innenfor arbeid med mennesker med minoritetsbakgrunn både som lærer på voksenopplæringen og miljøterapeut i NAV integrering. Jeg har vært med å bygge opp og jobbe i et bofellesskap for enslige mindreårige asyl ungdom.

Interessen for hele menneseket refleketeres også i arbeidsbakgrunn. Jeg har erfaring innenfor arbeid som lærer, pedagog, veileder, miljøterapeut, prosjektsansvarlig/undervisningsmateriell,  foredragsholder, gruppeveileder/coach og terapeut.

 

Du får time etter kort tid, og henvisning er ikke nødvendig.

 

 

 

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer