Janne Christin Johannessen - Gestaltterapeut - GoMentor
Janne Christin Johannessen - Gestaltterapeut

Janne Christin Johannessen

Gestaltterapeut

Gamle Fredrikstad

Personlig fremmøte

Gestaltterapi 700 kr. Avtal tid

Gestaltterapi, Samtaleterapi, Psykoterapi (student/uføre) 450 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 19 80

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Jeg er sykepleier og gestaltterapeut. Daglig jobber jeg som gestaltterapeut i egen praksis. Arbeider også som miljøterapeut i barnevernet. Janne Christin Johannessen - Gestaltterapeut

Beskrivelse

Føler du meningsløshet/tomhet - negative/tunge tanker - lav selvfølelse - angst - depresjon - vanskelige følelser du ikke forstår.


 • Føler du meningsløshet/tomhet?
 • Lav selvfølelse?
 • Lurer du på om du er bra nok?
 • Sliter du med angst eller uro?
 • Er du sliten av tankene om å ikke være bra nok?
 • Har du behov for å sortere tanker og følelser?
 • Føler du deg usikker på hva du vil bruke livet ditt til?
 • Ønsker du mer trygghet i sosiale sammenhenger?
 • Står du ovenfor viktige valg i livet ditt?
 • Trenger du en å snakke med, en som er der for deg?
 • Syntes du livet er vanskelig, uten at du klarer å sette fingeren på hva årsaken kan være?
 • Opplever du familie eller jobbsituasjonen don som problematisk eller vanskelig?
 • Er du i sorg eller krise, kjenner du på angst, forvirring eller depresjon?
 • Har du vanskelige følelser du ikke forstår?Det går opp og ned i livet

Å ha en dårlig dag skjer med oss alle. Også både to og tre. Men når vi sliter i uker og måneder er det kanskje på tide å gjøre noe med det.

Gestaltterapi kan hjelpe. Gestaltterapi er for alle, ikke bare de med varige psykiske lidelser. Det går opp og ned her i livet for oss alle. Men noen ganger så kjører vi oss fast og har det ikke så godt. Problemer i relasjoner, i familien, på jobben. Noen opplever samlivsbrudd, eller bortgang. Og vi kan oppleve angst eller depresjon. Å velge å gå i terapi kan hjelpe deg med å kaste nytt lys over fastlåste situasjoner, slik at du kan komme deg på veien til et bedre liv. Og noen ganger kan det bare være godt å ha noen å prate med.


Forventningspress

Når forventingene oppleves som stressende og overveldende. Sosiale medier, karriere, jobb og prestasjonspress på skolen. Kjente fenomener i dagens samfunn. Sammen kan vi utforske hva som ligger bak opplevelsen av press og forventing. Hvilke behov og verdier dreier dette seg om? Hva er det som styrer den følelsen.


Hvordan jobber jeg?

Jeg ønsker å bidra til at du greier å håndtere utfordringene dine. Jeg ønsker å hjelpe deg til å leve bedre med deg selv. Jeg vil hjelpe deg slik at du blir bedre kjent med dine egne behov og ressurser, og dermed lettere kunne ta valg som er gode for deg. Jeg vil møte deg på dine premisser, uten å tolke eller være fordømmende. Min viktigste arbeidsmetode er samtalen. Jeg er ikke nøytral eller objektiv men er villig til å gå deg i møte i et jeg -- du forhold og sammen utforsker vi hva som hemmer eller begrenser deg. Mitt fokus er å støtte deg og etablere trygghet og tillit. Jeg vil hjelpe deg til å bli oppmerksom på dine følelser, reaksjoner og handlinger slik at du kan erkjenne deg selv og bli klar over at du har ett større repertoar av valg her i livet. Jeg vil sammen med deg hente mer av akkurat deg, og ikke den du tror du bør være.


Om meg

 I tillegg til min terapipraksis, jobber jeg i dag i barnevernet. Jeg er sykepleier fra før, og har 28 års erfaring med å jobbe med mennesker innen somatikk og psykiatri. Jeg var ferdig utdannet gestaltterapeut sommer 2018-

        

                                                  Du er varmt velkommen som deg.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer