Janne Christin Johannessen - Gestaltterapeut - GoMentor
Janne Christin Johannessen - Gestaltterapeut

Janne Christin Johannessen

Gestaltterapeut

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg er sykepleier og gestaltterapeut. Daglig jobber jeg som gestaltterapeut i egen praksis. Arbeider også som miljøterapeut i barnevernet. Janne Christin Johannessen - Gestaltterapeut

Beskrivelse

Denne profilen er ikke aktiv lenger, vennligst kontakt GoMentor for videre veiledning


Føler du meningsløshet/tomhet - negative/tunge tanker - lav selvfølelse - angst - depresjon - vanskelige følelser du ikke forstår.


 • Føler du meningsløshet/tomhet?
 • Lav selvfølelse?
 • Lurer du på om du er bra nok?
 • Sliter du med angst eller uro?
 • Er du sliten av tankene om å ikke være bra nok?
 • Har du behov for å sortere tanker og følelser?
 • Føler du deg usikker på hva du vil bruke livet ditt til?
 • Ønsker du mer trygghet i sosiale sammenhenger?
 • Står du ovenfor viktige valg i livet ditt?
 • Trenger du en å snakke med, en som er der for deg?
 • Syntes du livet er vanskelig, uten at du klarer å sette fingeren på hva årsaken kan være?
 • Opplever du familie eller jobbsituasjonen don som problematisk eller vanskelig?
 • Er du i sorg eller krise, kjenner du på angst, forvirring eller depresjon?
 • Har du vanskelige følelser du ikke forstår?Det går opp og ned i livet

Å ha en dårlig dag skjer med oss alle. Også både to og tre. Men når vi sliter i uker og måneder er det kanskje på tide å gjøre noe med det.

Gestaltterapi kan hjelpe. Gestaltterapi er for alle, ikke bare de med varige psykiske lidelser. Det går opp og ned her i livet for oss alle. Men noen ganger så kjører vi oss fast og har det ikke så godt. Problemer i relasjoner, i familien, på jobben. Noen opplever samlivsbrudd, eller bortgang. Og vi kan oppleve angst eller depresjon. Å velge å gå i terapi kan hjelpe deg med å kaste nytt lys over fastlåste situasjoner, slik at du kan komme deg på veien til et bedre liv. Og noen ganger kan det bare være godt å ha noen å prate med.


Forventningspress

Når forventingene oppleves som stressende og overveldende. Sosiale medier, karriere, jobb og prestasjonspress på skolen. Kjente fenomener i dagens samfunn. Sammen kan vi utforske hva som ligger bak opplevelsen av press og forventing. Hvilke behov og verdier dreier dette seg om? Hva er det som styrer den følelsen.


Hvordan jobber jeg?

Jeg ønsker å bidra til at du greier å håndtere utfordringene dine. Jeg ønsker å hjelpe deg til å leve bedre med deg selv. Jeg vil hjelpe deg slik at du blir bedre kjent med dine egne behov og ressurser, og dermed lettere kunne ta valg som er gode for deg. Jeg vil møte deg på dine premisser, uten å tolke eller være fordømmende. Min viktigste arbeidsmetode er samtalen. Jeg er ikke nøytral eller objektiv men er villig til å gå deg i møte i et jeg -- du forhold og sammen utforsker vi hva som hemmer eller begrenser deg. Mitt fokus er å støtte deg og etablere trygghet og tillit. Jeg vil hjelpe deg til å bli oppmerksom på dine følelser, reaksjoner og handlinger slik at du kan erkjenne deg selv og bli klar over at du har ett større repertoar av valg her i livet. Jeg vil sammen med deg hente mer av akkurat deg, og ikke den du tror du bør være.


Om meg

 I tillegg til min terapipraksis, jobber jeg i dag i barnevernet. Jeg er sykepleier fra før, og har 28 års erfaring med å jobbe med mennesker innen somatikk og psykiatri. Jeg var ferdig utdannet gestaltterapeut sommer 2018-

        

                                                  Du er varmt velkommen som deg.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer