Jan Hopland - Coach - GoMentor
Jan Hopland - Coach

Jan Hopland

Coach

2 referanser

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Jan Hopland - Coach

Beskrivelse

Denne mentor er ikke lengere aktiv- kontakt GoMentor support, hvis du har bruk for hjelp med å finne en annen mentor. 

Jeg tilbyr

Samtaleveiledning/coaching til private og bedrifter, både fysiske møter og online. I en samtale er målet å legge til rette for at du skal oppdage mer av deg enn før du kom. I gestalt-metodikken tror vi på at endring kommer som et resultat av å akseptere og anerkjenne det som er, heller enn å finne nye løsninger. Du bli bedre i stand til å ta valg og prioritering som er riktige for deg. Med på veien får du verktøy du kan bruke og oppfølging hvis du ønsker det

Målet for våre møter er en åpen og nærværende dialog og et trygt rom til å utforske, oppdage og utfordre. Jeg tror på kraften i nuet, for det er her all endring skjer og det er her livet leves! 

Et møte med meg passer for deg som blant annet ønsker:

  • Å få tilbake glede og energi
  • Å bryte ut av situasjoner eller forhold som sliter og begrenser deg 
  • Å realisere drømmene dine
  • Å nå målene dine
  • Å få bedre forhold til dine nærmeste
  • Å gjøre noe med mistrivsel eller konflikter på jobb
  • Å forbedre dine prestasjoner feks i møter, presentasjoner, idrett
  • Mestre stress og finne balanse i en hektisk hverdag
  • Å bli en bedre leder, medarbeider, partner og forelder
  • Å tro mer på og bedre om deg selv!

Uansett hva du ønsker hjelp til så legger vi en plan sammen. På veien til målet får du støtte og oppfølging på det du trenger.

Min bakgrunn

Jeg er utdannet sivilingeniør og gestalt coach. Gjennom 25 års variert yrkeserfaring fra næringslivet, blant annet innen salg og prosjektledelse og som grunder, har jeg en god del erfaring med blant annet valg, jobbmotivasjon, konflikthåndtering og stressmestring. 

Gjennom et levd liv og flere års erfaring fra veiledning til private og bedrifter har jeg erfart hvilke muligheter som ligger i kriser, problemer og mistrivsel.  

Jeg tilbyr også samtaler på engelsk.

Du har alle ressurser i deg til å nå dine mål og oppnå dine ønsker!

Ta kontakt for en uforpliktende samtale!

 

Referanser

Gabriela - "Hei Jan Jeg vil med dette rette en stor TAKK til deg som min coach og veileder, i en vanskelig periode av livet mitt. Jeg var flau, sårbar, og nervøs før vårt første møte! Din måte å begynne dialogen på, møte meg og stille spørsmål på, fikk meg fort til "å føle meg som din venn". Du fikk meg til å reflektere, og finne svarene jeg selv hadde, uten at du sa hva jeg skulle gjøre. Du var alltid en aktiv lytter og tydeliggjorde mine tanker og mål. Du fikk meg til å huske det som engang gjorde meg glad og stolt. Du utfordret meg til å gå utenfor komfortsonen og støttet meg med din positive energi. Vi hadde ikke mange møter, men jeg fant tilbake til kraften i meg med din hjelp! Jeg elsker den nye utgaven av meg! Du mestrer en teknikk, du har stor positivitet, du deler av din energi og kjærlighet gjennom dine historier, du lytter, du er den jeg alltid vil komme tilbake til, og vil anbefale deg på det sterkeste! Hilsen Gabriela"  Les mer  Les mindre

Kasia - "Jan er en fantastisk coach og en god samtalepartner. Han veiledet meg på en konstruktiv måte som hjalp meg å løse noen vanskelige knuter i livet mitt. Jeg er veldig takknemlig for all hjelp og forståelse. Jeg vil anbefale alle som ønsker å rydde opp i livet sitt for å få bedre livskvalitet å gå til Jan!"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer