Jan Erik Kataja Eriksen - Veileder, Kostholdsveileder, Hypnoterapeut, Coach - GoMentor
Jan Erik Kataja Eriksen - Veileder, Kostholdsveileder, Hypnoterapeut, Coach

Jan Erik Kataja Eriksen

Veileder, Kostholdsveileder, Hypnoterapeut, Coach

Lillehammer, Videosamtale

10 referanser

Personlig fremmøte

Kostveiledning 1.250 kr. Avtal tid

Livsstilcoaching 1.250 kr. Avtal tid

Hypnoterapi 1.250 kr. Avtal tid

Røykeslutt ved hypnose, 3 timer 3.900 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6247

Videosamtaler

Kostveiledning (GoMentor videosesjon) 1.250 kr. Avtal tid

Livsstilcoaching (GoMentor videosesjon) 1.250 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6247

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

​ Jeg er livsstilscoach og utdannet kostholdsveileder og hypnoterapeut. Jan Erik Kataja Eriksen - Veileder, Kostholdsveileder, Hypnoterapeut, Coach

Beskrivelse

Jeg er livsstilscoach og utdannet kostholdsveileder og hypnoterapeut. Siden 2011 har jeg bistått flere hundre mennesker med å få en bedre livsstil herunder enkeltpersoner, foretak, familier og toppidrettsutøvere.

I 2011 startet jeg mitt eget firma med en visjon om å hjelpe andre. Etter tiår med betennelser, omskolering og diagnoser tok jeg den viktigste avgjørelsen i mitt liv - jeg ville bli frisk.
 
Jeg bestemte meg for å gjøre en livsstilsendring.
 
Da jeg var liten hadde jeg et ønske om å bli gymlærer, men jeg var aldri særlig flink i teori på skolen og slet med dysleksi. I en alder av 15 vokste interessen for trening og vektløfting ganske fort. Jeg trodde jeg visste nok om ernæring og mat, men overspiste på pasta og raske karbohydrater hver eneste dag. Dette la grunnlaget for mange år med sykdom og jojoslanking.
 
Jeg begynte som jernbinder i anleggsbransjen og utviklet belastningsskader tidlig i 20 årene. Dette resulterte i omskolering hvor jeg ble plassert som selger i byggebransjen. I forkant av denne jobben var jeg avhengig av et grunnkurs som jeg ikke klarte å bestå da jeg slet med konsentrasjonsproblemer i tillegg til dysleksi. Jeg fant meg arbeid på egenhånd og endte opp som selger i vedlikeholdsbransjen. Selv om den nye jobben som selger var mindre krevende fysisk, slet jeg fortsatt med vonde betennelser i kroppen og det skulle ta 15 år med fysioterapi før det gikk opp et lys for meg.
I begynnelsen av 30 årene møtte jeg veggen. Jeg veide 120 kilo, slet med depresjon og ble etterhvert satt på lykkepiller. Like etterpå fikk jeg påvist ADHD og ble satt på nye piller - ritalin. Ett år etter dette gikk jeg gjennom en skulderoperasjon som jeg håpet skulle snu plagene jeg hadde med betennelser. Jeg fortsatte med det samme kostholdet, mengdevis med karbohydrater og trening. Resultatet ble mislykket og jeg gikk på veggen en gang til. Dette skulle vise seg å være vendepunktet.
 
Jeg ble tipset om to bøker «Den kjernesunne familien» av Ninka-Bernadette Mauritson og «Sukker - den snikende fare» av Ivar Mysterud og Dag Viljen Poleszynski. Disse bøkene var helt avgjørende for å få meg til å forstå at alt jeg gjorde var feil. Den store aha-opplevelsen kom like etterpå da jeg så filmen «Stabilt blodsukker» av Unni Pedersen. Da falt alle brikkene på plass og jeg startet begynnelsen av det som ble min store livsstilsendring.
 
Etter 3 måneder sluttet jeg med Ritalin og jeg sluttet i jobben. Jeg satte meg på skolebenken til tross for ADHD og dysleksi for å utdanne meg innen kosthold og ernæring. Etter endt studium er jeg i dag utdannet kostholdsveilder fra Tunsberg medisinske skole. Året etter startet jeg firma, et enkeltmannsforetak med en visjon om å hjelpe andre som sliter med sykdom som følge av ubalanser i kroppen. Jeg er også utdannet helsefagarbeider og deltar årlig på kurs og konferanser i tillegg til utdannelsene mine. Jeg har også utdannet meg som Hypnoterapeut og utøver hypnose og EFT også. Kosthold og ernæring er noe jeg virkelig brenner for og jeg vil alltid fortsette å utvide kunnskapen min.
 
Med et riktig kosthold er jeg i dag medisinfri, konsentrasjonsproblemene mine er borte og jeg er i min livs form. Siden jeg la om livsstilen min har jeg kvittet meg med beinhinnebetennelse og alle andre smerter jeg hadde i kroppen. Jeg har fullført 5 maraton, driver med triatlon på hobbybasis og jeg har fullført 7 sprinttriatlon.
 
Jeg håper min historie kan være til inspirasjon for andre som sliter med sykdom eller overvekt. Jeg har lært at for å ha et meningsfylt liv må følelser og mat være på bølgelengde. Mitt levemotto er «La mat være din medisin og medisin være din mat».

Referanser

Ida Charlotte Børrestad  - "Jeg har lenge prøvd å endre livsstil med fokus på riktig kosthold, men aldri lykkes i et varig resultat. Hovedproblemet mitt var sukkeravhengighet og mangel på selvdisiplin. Jan Erik hjalp meg på rett vei gjennom coaching og ga meg de riktige verktøyene og kunnskapen til å oppnå målene mine. Med denne hjelpen falt alle brikkene på plass og jeg er evig takknemlig."  Les mer  Les mindre

Kristian Vaaten - "Meget engasjert og kompetent som virkelig brenner for det Jan Erik jobber med. Følte jeg ble tatt på alvor. Dette var min opplevese av min første konsultasjon."  Les mer  Les mindre

Magnus Dahlby - "Opplevelsen av Jan Erik var at jeg fikk god informasjon som gav sammenheng. Jan Erik sin trygghet i produktenes effekt gav meg høye forventninger. Resultatet overgikk forventningene."  Les mer  Les mindre

Hans M. Bråthen - "Veldig fornøyd med første konsultasjonen, lærte veldig mye nytt i forbindelse med kosthold og ting rundt dette. ​"  Les mer  Les mindre

Jonas Båtnes - "Heisann Jan Erik! Det er nesten et år siden vi sist utvekslet meldinger. Det handlet om et innlegg om beinhinnebetennelse på Facebook siden din. Jeg har egentlig bare lyst til å fortelle deg (om det er mulig) hvor takknemlig jeg er for hjelpen jeg fikk hos deg. Nå 21. Mai gjennomførte jeg Ironman Lanzarote, noe som aldri hadde vært mulig om jeg ikke hadde funnet kommentaren din helt nederst på en artikkel om beinhinnebetennelse. Det valget du gjorde ved å skrive den kommentaren har gjort at jeg er den personen jeg er i dag, og gjør at jeg kan følge drømmen min. I tillegg har jeg hjulpet 2 andre på min alder med å fjerne beinhinnebetennelse (har prøvd å hjelpe flere, men få tror nok til at de prøver). Jeg håper du blir varm inni deg av å lese dette, for du skal vite at den jobben du gjør er verdt MYE for andre og du fortjener hemningslaus ros. Tusen hjertelig takk for hjelpen, jeg skylder deg uendelig mye. ​"  Les mer  Les mindre

Kim Undseth - "Frem til jeg var 20 år drev jeg med ski, fotball og likte å dra på mange toppturer. Det hele fikk en brå vending da jeg ble mye syk i form av bronkitt, opptil 7-8 ganger i året og beina stivnet etter 5-10 minutter med jogging. Etter 2.5 år som kasteball i det offentlige helsevesenet, der jeg opplevde at en var mer opptatt av å behandlet bivirkninger med antibiotika og eksperimentelle operasjoner, enn å finne hva som ga disse problemene. Da jeg fikk beskjed av overlegen på sykehuset i Tønsberg: alle er ikke skapt til å drive med idrett kontaktet jeg Jan Erik. Med Jan Eriks hjelp ble jeg kvitt problemene og 26 kilo på 7 mnd, samt at vi sammen fullførte Nordmarka Skogsmaraton. Jan Erik er kunnskapsrik, har et brennende engasjement og er en fantastisk motivator. Takk for all hjelp og veiledning, som har gitt meg en aktiv og sund hverdag. ​"  Les mer  Les mindre

Paal Werpen - "Jeg kom i kontakt med Jan Erik grunnet utfordringer med mage og tarmsystem, og hadde tatt mange tester hos fastlege uten å få et konkret svar, eller årsak til problemer. Etter gjentatte allergitester uten beskjed om noe, har jeg vært like forundret. Etter noen timer med Jan Erik, endring av kosthold og legge vekt på de matvarene som min kropp trenger, har jeg fått en bedre hverdag med mer energi, mindre smerter i mage og tarmsystem. Jeg vet hva kroppen min har godt av, men enda bedre; jeg vet hva kroppen ikke har godt av. Det gjør hverdagen og kroppen lettere, og jeg har et bedre liv. I den siste tiden har produkter til trening og ernæring også blitt lagt til mitt daglige kosthold, noe som gjør ting enda bedre. Kan trygt anbefale Jan Erik! ​"  Les mer  Les mindre

Viktoria Remme - "Som sykepleier hadde jeg kunnskaper når det kom til ernæring og kosthold, men etter jeg fikk diagnosen irritabel tarm syndrom så måtte jeg nullstille hele tankesettet når det kom til ernæring, og jeg innså at mine kunnskaper var ikke tilstrekkelig for å kunne leve en normal hverdag. Jeg slet med dårlig fordøyelse, nedstemthet, lite energi og ikke minst smerter i ledd og mage. Etter en periode på ca. 3 mnd med sykehusinnleggelser og undersøkelser uten resultat, kontaktet jeg Jan Erik. Med tiden lærte Jan Erik meg hvor viktig enkelte næringstoffer er for kroppen - i mitt tilfelle var ikke kornprodukter og melkeprodukter i mat næringsrikt, det hadde nesten motsatt effekt. Jan Erik lærte meg å endre mine tidligere matvaner og det å kunne lage mat som ville styrke kroppen og ikke bryte den. I dag lever jeg en hverdag uten smerter og med naturlig fordøyelse, samt økt livskvalitet. Hans kunnskaper og innsats ga meg innsikt på hvor syk jeg egentlig var og hvor lite som skulle til for å gjøre en stor endring. Takk Jan Erik!"  Les mer  Les mindre

Hågen Haugrønningen - "eg har tatt av 30 kg i vekt, skapt et bra liv og alt var på stell. Nesten… Jeg kan mye om ernæring, men klarte ikke å beholde en stabil trivselsvekt før jeg hørte Jan Eriks foredrag om blodsukkerbalanse. I foredraget deler han på en enkel og lettforståelig måte hvordan fett, proteiner og karbohydrater fungerer i kroppen, og hvordan dette påvirker insulin som er et fettlagringshormon… Jan Erik viste også hvordan jeg raskt kunne lage gode og mettende retter, som ga meg nok energi i løpet av dagen og som jeg ikke la på meg av. Dette har gjort at jeg i dag har jevnt fokus, bedre utholdenhet, stabil trivselsvekt, og både yter og leverer på en måte jeg virkelig trives med."  Les mer  Les mindre

Stig Undseth - "I flere år slet jeg med vekt. Jeg klarte å gå ned, men klarte aldri å holde på vekten nede. Jeg tok kontakt med Jan Erik, da han ga meg gode råd angående kosthold og ernæring. Ved å ta grep i mitt eget kosthold, ble jeg samtidig også kvitt problemene mine med betennelse i underarmer og skuldre. Jeg sover mye bedre, og har et større overskudd av energi. Jan Erik har en fantastisk evne til å forklare og formidle ting på en forståelig måte."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer