Jana Segula - - GoMentor
Jana Segula -

Jana Segula

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Jana Segula -

Beskrivelse

DENNE MENTOR ER IKKE LENGERE AKTIV- KONTAKT GOMENTOR SUPPORT .

 

Hei!

Som psykodramaterapeut er jeg et medmenneske som møter deg med respekt - og åpenhet for din fortelling og dine følelser. Jeg lytter og følger deg på din unike vei, kan hende med «7-mils støvler», kan hende langsomt og stillferdig, men intenst.

Med min omfattende praksis som psykodramatiker, etter hvert som veileder, terapeut og psykodrama-lærer gjennom i alt 28 år, kan jeg skape en trygg ramme rundt prosessen, beskytte og støtte deg, men også utfordre deg til å bruke dine ressurser for å komme videre, mot det du lengter etter.

Jeg erfarer at kjærlighet er den sterkeste helbredende kraft både i livet og i terapien, i individet selv, i paret og i gruppen. Men sinne/raseri, sorg/fortvilelse og redsel/angst mm. trenger å anerkjennes, forstås og delvis forløses, delvis forvandles og delvis rommes over tid.

Det er en grunn for enhver følelse. Når vi er i en psykodrama-gruppe er det nærliggende å forstå at jeg kunne vært deg og du kunne vært meg under gitte forutsetninger. Livet er noe vi alle deler og trenger å undres over. Det er tungt å bære helt alene! Det er givende å delta i psykodrama-gruppe, ifølge mange deltagere som har vært igjennom m/all slags problematikk! Du er velkommen!

Om meg: Født i 1946 i Slovenia/Jugoslavia, oppvokst i Kroatia, utdanna spesialpedagog v/Universitetet i Zagreb; i London 2 år, i Norge siden 1969, gift, 2 barn, skilt; Cand. Mag. fra Universitetet i Oslo med teatervitenskap i fagkretsen; studier i skuespillerteknikker hos J. Grotowski i Polen og Comedia del’ Arte i Italia. Tilbake i Norge: Pedagogisk drama, spesialpedagogisk drama i Oslo skolen, Expresive Art Therapy med Merle van der Bush, så psykodrama-studier v/Norsk PsykodramaInstitutt m/Eva Røine i 9 år på deltid med oppnådd titel Psykodramaregissør T.E.P (Trainer, Educator, Practitioner); egen psykodrama-praksis m/grupper parallelt m/lærerjobben og egne psykodramastudier, så fulltids psykodrama-virksomhet etter at jeg ble hovedlærer v/Norsk PsykodramaInstitutt; bygget opp nord-norsk psykodrama-utdanning og til sist starta det som i dag heter Norsk Psykodrama-Akademi i 2001.Er bestemor til 3 og oldemor til en.

Biografi

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer