Isabel Ortiz - Gestaltterapeut - GoMentor
Isabel Ortiz - Gestaltterapeut

Isabel Ortiz

Gestaltterapeut

Lierskogen

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individualterapi 700 kr. Avtal tid

Studenter/trygdede 600 kr. Avtal tid

Bedrifter 800 kr. Avtal tid

Parterapi 1.200 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

32 99 30 32

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Når vi erkjenner hvem vi er og ser utfordringene våre tydeligere, kan vi også ta et ansvarlig valg om vi vil forsette som før eller endre adferd. Isabel Ortiz - Gestaltterapeut

Beskrivelse

Gestaltterapi er for alle!

I hverdagen går tingene litt opp og ned for oss alle. Noen ganger kan man oppleve at situasjonen blir mer vanskelig enn ellers. Oppleves det flere nedturer og det viser seg at det er vanskelig å komme seg opp igjen, da kan det være lurt å oppsøke hjelp.

 

Gestaltterapi er en erfarings- og relasjonsbasert psykoterapi, som foregår i et trygt miljø. Samtale med en gestaltterapeut er et godt alternativ til kontakt med en psykolog. Henvisning er ikke nødvendig, og det er kort ventetid.

 

Hva er gestaltterapi?

Gestaltterapi er en samtaleterapi hvor terapeuten er oppmerksom på hele mennesket: tanker, følelser og kroppslige uttrykk. I gestaltterapi er forholdet mellom klienten og terapeuten viktig. Terapeuten er ikke objektiv eller nøytral, men er selv villig til å gå klienten i møte i et Jeg-Du forhold. I klientrelasjon med meg får du erfaringer som kan gi det nye erkjennelser og innsikter om deg selv. Gestaltterapi fokuserer på det relasjonelle, altså det som skjer i situasjonen i møtet mellom terapeuten og klienten.

 

Hensikten med gestaltterapi er å støtte klientens evne til å oppdage muligheter, slik at vedkommede kan ta hensiktsmessige valg, og derved påvirke sin egen livssituasjon. Gestaltterapien er raus og full av omsorg. Du som klient tar med deg det som er viktig i ditt liv, og jeg vil møte deg der du er.

 

Min tilnærming

Som gestaltterapeut kommer jeg til å støtte deg, og noen ganger skal jeg invitere deg til å være med på noen øvelser. 

 

Det hele foregår i en trygg atmosfære og i  ditt tempo, og du bestemmer hva du har behov for å fokusere på i terapien. På denne måten vil du selv oppdage flere muligheter i en situasjon som kanskje virker fastlåst. 

 

Min rolle er å støtte deg slik at du kan oppdage nye muligheter som kan hjelpe deg i din egen prosess, slik at  du kan bli bedre kjent med deg selv og oppdage dine egne ressurser.

 

Om meg

Jeg har bodd i Norge siden 1998. Jeg kommer opprinnelig fra Peru, der har jeg studert PR/Kommunikasjon i ITAE og Samfunnsfag og historie ved Universidad Nacional del Centro del Peru. Jeg er mor til to voksne barn og har to barnebarn.

 

Jeg er opptatt av å bidra på best mulig måte i samfunnet ut i fra situasjonen jeg er i. Jeg er opptatt av terapi, dialog, helse, meditasjon og kunst. Jeg ble utsatt for et trafikkuhell for 10 år siden. Erfaringene som pasient etter hendelsen har hjulpet meg mye  i min praksis som terapeut.

 

Jeg er utdannet ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole og driver egen praksis som gestaltterapeut. Jeg er medlem av Norsk Gestaltterapeut Forening NGF, har taushetsplikt og følger forenings etiske Retningslinjer NGF. Jeg er utdannet som sykepleier Høyskole Størd/Haugesund. Utover dette har videreutdannelse i Geriatri og Psykisk helsearbeid fra Diakonhjemmet, Høyskolen i Oslo.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer