Irene Dorthea Teien - Psykoterapeut - GoMentor
Irene Dorthea Teien - Psykoterapeut

Irene Dorthea Teien

Psykoterapeut

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Irene Dorthea Teien - Psykoterapeut

Beskrivelse

  • Føler du uro i kroppen?
  • Er stresset og mangler hvile?
  • Opplever du endringer i privatlivet eller i jobbbsammengheng?
  • Ønsker du å forbedre dine relasjoner? 

 

Alle mennesker opplever noen øyeblikk i livet, hvor det er vanskelig å styre følelser og tanker. Hvor man har behov for å komme seg ut av de fastkjørte mønstre. Det er derfor vigtig å få sortert disse tanker og følelser ved hjelp av profesjonell støtte for å kunne leve i nåtiden.

Jeg som terapeut i møte med deg som klient, ha fokus på det som kan være en hindring for deg til å føle seg fri. Psykosynteseterapi er en metode for å erkjenne noe av denne frykten. Bringe den inn i øyeblikket, la den få ”snakke, kjenne og vise” det den bærer på og frykten kan da minske. Min erfaring er også at i løpet av denne prosessen vil du oppleve øyeblikk hvor noe faller på plass, en stille glede nærmer seg ; ”det er som er”.

Gjennom terapien kan jeg hjelpe deg med å endre ditt samspill med andre ved at du aksepterer deg selv som du er.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer