Ingunn Fossaas - Psykoterapeut, Veileder - GoMentor
Ingunn Fossaas - Psykoterapeut, Veileder

Ingunn Fossaas

Psykoterapeut, Veileder

4 referanser

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Psykiatrisk Sykepleier og Master i Psykisk helsearbeid med lang erfaring fra Modum Bad med behandling av depresjon, angst, traumer og søvnproblemer . Ingunn Fossaas - Psykoterapeut, Veileder

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKK AKTIV LENGER, VENNLIGST KONTAKT GOMENTOR FOR VIDERE VEILEDNING


Ta deg selv på alvor


 • Vanskelige følelser
 • Negative tanker
 • Depresjon
 • Angst og uro
 • Skilsmisse eller samlivsbrudd
 • Problemer på jobben
 • Dårlig selvtillit
 • Sykdom og dødsfallUansett hva som er temaet i ditt liv, så føles det lettere når du deler det med noen. Familie og venner er viktige, men det er ikke alt det føles naturlig eller riktig å dele med dem. En nøytral person kan lytte og hjelpe deg med å se ting fra nye vinkler. 
For meg er det viktig at du som person opplever å bli sett og hørt. Alle trenger å bli sett, alle trenger å få komme med sine opplevelser og erfaringer og få bli tatt på alvor. Å få snakke åpnet ut om ting har gode, helsebringende effekter, det er noe både gammel visdom og ny forskning er enige om.
Min tilnærming

I samtale med meg kan du få lov til å sette ord på den situasjonen du er i, og sammen kan vi finne ut av hva det er som skaper problemene.

 • Hvordan kan du styrke deg selv i stedet for å bryte deg selv ned (slik så mange gjør)
 • Hvordan kan du møte deg selv på en støttende måte?
 • Hvordan kan jeg håndtere stresset mitt?Hvordan låser det seg?
 • Hvem er du, midt i det du står?


Gjennom å jobbe med den sunne, gode selvmedfølelsen og finne fram til de grunnleggende følelsene du har i deg kan vi sammen finne ut av hvordan du kan møte dine utfordringer på en god måte
For mange handler det om å gi plass for seg selv -- med alle sine styrker og svakheter, på godt og på vondt. Ved å jobbe med å kunne romme deg selv kan du bli friere til å bruke kreftene dine på sunne, gode måter.  Ingen av oss er perfekte, det vet vi egentlig. Men å akseptere og møte sine egne svakheter og mangler på en ivaretagende måte er en krevende jobb. Helst vil vi dekke over dem og jage dem vekk. Ved å "face dem" slik de er, kan vi lettere jobbe med dem og bli mer bevisste på hvilke styrker som ligger på baksiden av disse svakhetene.
 


Min faglige bakgrunn og erfaring


Utdanning:


Psykiatrisk sykepleier med Mastergrad i Psykisk helsearbeid innen bedringsmekanismer ved depresjon.
Kurs/opplæring: Søvnrestriksjonsbehandling ved psykologspesialist Håvard Kallestad, NTNU.
Psykiatrisk sykepleier/Master i psykisk helsearbeid 
10 års erfaring fra Modum Bad med behandling av depresjon, traumer, komplisert sorg og angst.Erfaring:


Seks års erfaring fra Avdeling for depressive lidelser ved Modum Bad, arbeid med fastlåste og kompliserte depresjoner.
Modum Bad er den institusjonen i Norge som har høyest kompetanse innen depresjonsbehandling og traumebehandling (tredjelinjetjeneste).
Ett år som behandler av rusproblematikk ved Vestre Viken ARA Tyrifjord.
Tre års erfaring fra Traumeavdelingen ved Modum Bad, hvor jeg arbeidet med stabilisering og bearbeiding av traumer etter seksuelle overgrep. 
 
 


Jeg ser frem til å høre fra deg.Referanser

Unn (58) - "Dette har gitt meg mange nyttige ord og tiltak. Det har virkelig hjulpet meg. Tusen takk for god hjelp!"  Les mer  Les mindre

Anne (52) - "Ble tatt godt i mot. Da settingen var ny for meg var det noen sommerfugler i magen. Følte fort at tillit ble opprettet. Lærte meg etter noen samtaler å sette mer ord på det jeg følte. Veldig lærerikt. Jeg gir Ingunn Fossaas de beste anbefallinger. "  Les mer  Les mindre

Susann (34 år) - "Det hadde vært så mye så lenge med masse som skjedde hele tiden. Følte meg ganske ferdig, og så skjønte jeg at jeg trengte å snakke med noen. Var så redd første gangen, men ble tatt veldig godt i mot. Det var viktig for meg. Har fortsatt mye å jobbe med, men det går framover, og det er det viktigste! "  Les mer  Les mindre

Thomas Alexander (46) - "Jeg visste ikke helt hva som var galt da jeg tok kontakt. men det første møtet var en god opplevelse, og jeg kjente meg snart trygg på at Ingunn hadde den kompetansen jeg trengte for å komme meg videre og forstå hva som var feil. Det var viktig for meg å bli sett og hørt, og det ble jeg. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer