PlanB Ingrid Skog-Ustgård - Kognitiv terapeut

PlanB Ingrid Skog-Ustgård

Kognitiv terapeut

Oslo

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individualsamtale enkelttime 1 200 kr. Avtal tid

Individualsamtale dobbelttime 2 000 kr. Avtal tid

Individualsamtale pakke 10 timer 9 000 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 23 96 32 31

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

 Ønsker du hjelp til å:

  • kunne identifisere årsaker til at symptomene er tilstede og opprettholdes, og ønsker å fokusere på symptomlindring og mestring av egne utfordringer?
  • finne årsaken til din depresjon/engstelighet eller uro?
  • håndtere vanskelige tanker og følelser. Noen ganger opplever man bedring gjennom aksept og forståelse, andre ganger gjennom aktivt endringsarbeid.

Hva kan jeg tilby

Jeg kan også hjelpe deg til å finne din beste utgave av deg selv, når og hvordan du presterer best og hvem du ønsker å være. Gjennom samtaler med barn, unge og voksne hjelper jeg de som opplever situasjonsbestemte vansker/kriser/sorg, langvarig angst og/eller depresjon, manglende mestringsopplevelser og/eller negativ selvfølelse.

Jeg kan hjelpe deg med ny innsikt via identifisering av opprettholdende tanker, søke alternative tankestrategier og slik påvirke følelsene positivt. Dette vil kunne gi økt mestring og glede, og i mange tilfeller nye strategier for varig endring.

 

For meg er relasjon og trygghet mellom terapeut og klient viktig, og jeg bruker tid på dette innledningsvis fordi jeg tror at relasjonen er en sentral komponent for bedring i psykisk helse. Jeg er opptatt av å søke gode løsninger for den enkelte, og målbare resultater.

 

Mye av min terapierfaring har vært knyttet til angst og depresjoner.

 

Jeg er utdannet kognitiv atferdsterapeut, og jobber ut fra dette. Med lang erfaring i feltet har jeg også mulighet til å være fleksibel i valg av tilnærming, og forsøker å tilpasse terapien til den enkeltes behov. Målet mitt er at du skal oppleve seg forstått og kjenne at du får nye verktøy for å håndtere utfordringene. Jeg ønsker at du skal oppnå håp om bedring og motivasjon til å utfordre seg selv for å skape endring i eget liv.

Metode

Med utgangspunkt i strategier fra kognitiv terapi, men med særlig fokus på innsikt og endring av tanker som gir bedring i følelseslivet, gjerne også på metakognitivt nivå. Vonde tanker = vonde følelser!

 

Jeg kan tilby terapisamtaler eller støtte- og motiverende samtaler.

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.