Hilde Szikszay - Coach, Karriereveileder, Veileder, Mentaltrener, Familieveileder, Karriererådgiver - GoMentor
Hilde Szikszay - Coach, Karriereveileder, Veileder, Mentaltrener, Familieveileder, Karriererådgiver

Hilde Szikszay

Coach, Karriereveileder, Veileder, Mentaltrener, Familieveileder, Karriererådgiver

STAVERN, Videosamtale

Personlig fremmøte

Terapi/samtaler for personer med asberger 700 kr. Avtal tid

17 års erfaring med å jobbe med personer med diagnosen asberger. God erfaring med samtaler og oppfølging til å få en mer strukturert hverdag og gjennomføre realistiske mål. 

Karriereveiledning 700 kr. Avtal tid

Har du behov for behov for å tenke nye veier? Har i over 16 år jobbet innen karriereveiledning, med personer som har behov for å tenke nye veier, på grunn av sykdom, oppsigelser, endringer i livssituasjon etc.

Samtaler - veiledning 700 kr. Avtal tid

Trenger du noen å snakke med for å sortere tanker og følelser? Føler du at livet er stressende og rollen du har i livet, kan være utfordrende å fylle? Står du vet et vanskelig veiskille i livet?Vi tilbyr samtaler for alle som har behov for å prate med noen om sine utfordringer.

Lang erfaring med å jobbe med mennesker med ME, asberger, ADHD og rus. 

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6247

33 99 70 27

Videosamtaler

Terapi/samtaler for personer med asberger (GoMentor videosesjon) 600 kr. Avtal tid

17 års erfaring med å jobbe med personer med diagnosen asberger. God erfaring med samtaler og oppfølging til å få en mer strukturert hverdag og gjennomføre realistiske mål. 

Karriereveiledning (GoMentor videosesjon) 600 kr. Avtal tid

Har du behov for å tenke nytt innen jobb/karriere? jeg har over 16 års erfaring med å bistå, ungdommer og voksne i å tenke yrkesvei, skole. Finne nye muligheter, som man vil trives med over tid.

Samtaler (GoMentor videosesjon) 600 kr. Avtal tid

Samtalepartner tilbyr fortrolige samtaler hvor hele mennesket er i fokus. Gjennom samtalene får du råd om verktøy til å håndtere utfordringene du står i. Lang erfaring med å jobbe med mennesker med diagnosen ME, adhd, asberger og rus. 

Har du behov for karriereveiledning eller bistand til å komme tilbake til jobb/skole, så ta kontakt. 17 års erfaring med å bidra til at mennesker kommer tilbake til jobb/skole.

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6247

33 99 70 27

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Mennesket i fokus. Samtaler som gir mulighet til å håndtere de utfordringene man står i og fokus på fremtiden. Bistand til å håndtere psykosomatiske tilstander. Hilde Szikszay - Coach, Karriereveileder, Veileder, Mentaltrener, Familieveileder, Karriererådgiver

Beskrivelse

Jeg tilbyr fortrolige samtaler hvor hele mennesket er i fokus.

Gjennom samtalene får du råd om verktøy til å håndtere utfordringene du står i. Jeg er  opptatt av å skape en god relasjon til hvert enkelt menneske.Jeg gjennomfører samtaler også online, både individuelle og par samtaler. Ønsker man samtaler på utsiden av kontoret, er det også mulig. Bruker samtaleterapi og andre metoder for å hjelpe deg med økt livskvalitet og bedre psykisk helse. 

Erfaring

Jeg har lang erfaring med å jobbe med mennesker som har diagnosen ADHD og Asberger. Jeg har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Lang samtale erfaring med å bistå mennesker i ulike livssituasjoner som har behov for å  rydde i tankevirksomhet, behov for bistand til å takle psykosomatiske utfordringer som påvirker tankesettet og energien.

Jeg  er opptatt av å skape god relasjon og fokus på fremgang. Jeg er 100% tilstede når jeg jobber med andre mennesker og jeg er tilgjengelig også utenom samtaler. Der hvor det er behov for tilrettelegging etc, kan jeg bistå med å være med på møter med skolen og arbeidsplasser. Lang erfaring med å samarbeide med NAV og kan også bistå i møter sammen med NAV.

Om meg

Jeg har utdanning innen psykologi, nevropsykologi,  adhd og asberger, traumer, karriereveiledning, ledelse og coaching.  Jobbet som selvstendig næringsdrivende siden 2000. Jobbet med mennesker som har ulike utfordringer og behov for bistand til å komme seg ett steg videre. 48 år. 
Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer