Hilde Foss - Coach, Helsecoach, Veileder

Hilde Foss

Coach, Helsecoach, Veileder

Bergen

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Helsecoaching 850 kr. Avtal tid

Helsecoaching 850 kr. Avtal tid

Denne tjenesten er tilbud om oppfølging av colon hydroterapi behandlingen der du som kunde har noen mål innen helse, livsstil og trening. I tillegg kan du få veiledning på kosthold og diett. Hilde møter deg der du er, og jobber for å inspirere, motivere og støtte deg.

Colon Hydroterapi (tarmskylling) åpningstilbud 600 kr. Avtal tid

Colon Hydroterapi (CHT), tarmrensing eller tarmskylling er en behandlingsform der tykktarmen blir skånsomt og behagelig skylt med temperert og renset vann. Plakk og avfallsstoffer løses opp og føres ut. Det benyttes sterilt engangsutstyr, og behandlingen utføres av sykepleier. Dette er den optimale innvendige renselsen, og kan gi deg umiddelbar effekt.

Colon Hydroterapi er en avansert form for tarmrensing hvor hele tykktarmen (colon) blir renset innenfra. Denne behandlingsmetoden har i flere år vært utprøvd i USA og Tyskland med svært gode resultater.

Colon Hydroterapi hjelper deg å ta godt vare på deg selv. Det gir mange gode ringvirkninger for hele menneskekroppen, fysisk og psykisk.

Våre behandlinger utføres av sertifiserte sykepleiere. 

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 56 99 90 67

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Hilde var ferdig utdannet sykepleier i 2005, og har i sin karriere som sykepleier opparbeidet seg mye erfaring med å jobbe med mennesker.
Hun har siden den tid jobbet på ulike somatiske poster på sykehus, og har også arbeidserfaring fra psykiatri.  Hun har vært helsesekretær på to ulike sykehus, samt kundebehandler på trygdekontor.Hilde er opptatt av selvutvikling og tar gjerne kurs og retreats for egen del, samtidig som dette åpenbart kommer hennes pasienter til gode. Hun har blant annet studert coaching og organisasjonspsykologi, samt at hun er muskelterapeut og kontormedisinsk sekretær.
Hilde er en hyggelig og støttende fagperson som i flere år har vært opptatt av tarmhelse og ernæring. Som person er hun åpen og nysgjerrig på mennesker og på hvordan kroppen vår henger sammen i en helhet. Hun tenker at det å hjelpe mennesker til å få en bedre hverdag er for henne en av de største lykkeopplevelsene hun kan føle. Vi er stolt over å ha sykepleier Hilde Foss i vårt team på Colon Helseklinikk.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.