Hilde Foss - Coach, Helsecoach, Veileder - GoMentor
Hilde Foss - Coach, Helsecoach, Veileder

Hilde Foss

Coach, Helsecoach, Veileder

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Hilde Foss jobber på Colon Helseklinikk og tilbyr colon hydroterapi (høyteknologisk tarmskylling / tarmrens). Hun tilbyr også oppfølging for helsemål. Hilde Foss - Coach, Helsecoach, Veileder

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER DESSVERRE IKKE LENGER AKTIV HOS GOMENTOR. VI BER DEG HENVENDE TIL GOMENTOR SUPPORT FOR VIDERE VEILEDNING.

 

Hilde var ferdig utdannet sykepleier i 2005, og har i sin karriere som sykepleier opparbeidet seg mye erfaring med å jobbe med mennesker.
Hun har siden den tid jobbet på ulike somatiske poster på sykehus, og har også arbeidserfaring fra psykiatri.  Hun har vært helsesekretær på to ulike sykehus, samt kundebehandler på trygdekontor.Hilde er opptatt av selvutvikling og tar gjerne kurs og retreats for egen del, samtidig som dette åpenbart kommer hennes pasienter til gode. Hun har blant annet studert coaching og organisasjonspsykologi, samt at hun er muskelterapeut og kontormedisinsk sekretær.
Hilde er en hyggelig og støttende fagperson som i flere år har vært opptatt av tarmhelse og ernæring. Som person er hun åpen og nysgjerrig på mennesker og på hvordan kroppen vår henger sammen i en helhet. Hun tenker at det å hjelpe mennesker til å få en bedre hverdag er for henne en av de største lykkeopplevelsene hun kan føle. Vi er stolt over å ha sykepleier Hilde Foss i vårt team på Colon Helseklinikk.

 
Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer