Helen Solås - Psykolog - GoMentor
Helen Solås - Psykolog

Helen Solås

Psykolog

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Sliter du med angst, depresjon eller andre utfordringer i hverdagen? Samtaler med psykolog kan åpne for nye perspektiver og gi økt mestring. Helen Solås - Psykolog

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, VENNLIGST KONTAKT GOMENTOR FOR VIDERE VEILEDNING

 

  • Har du opplevd samlivsbrudd?
  • Er i sorg?
  • Har problemer på jobben, sliter med sykdom, er engstelig, føler deg ensom, eller tror du har en depresjon
  • Befinner du deg i en vanskelig livssituasjon, og sliter med vonde tanker og følelser?
  • Står du stille i livet og ikke kommer deg videre?

 

Da kan e-terapi være noe for deg. I samtaler med psykolog kan du utforske følelser, tanker og fastlåste mønstre. Samtaler kan åpne for nye perspektiver, og stimulere til vekst og utvikling.

Har du utfordringer som ikke står nevnt? Ta likevel kontakt så kan vi ta en prat, og se hvordan jeg kan hjelpe deg.

 

Som psykolog ønsker jeg å hjelpe mennesker med å forstå seg selv og andre bedre. Jeg jobber eklektisk, noe som vil si at jeg bruker metoder fra ulike terapiformer, og tilpasser behandlingen etter de utfordringene du har.  

Litt om meg

Jeg ble utdannet psykolog i 1999 ved Universitetet i Oslo, og ble psykologspesialist i 2007. Jeg har mange års erfaring fra arbeid med barn, ungdom og voksne, både innenfor spesialisthelsetjenesten og kommunen. Tidligere har jeg jobbet i Pedagogisk-psykologisk tjeneste, Statlig spesialpedagogisk tjeneste, i spesialisthelsetjenesten ved Oslo universitetssykehus og Akershus universitetssykehus, og i kommunale forebyggende helsetjenester for barn, ungdom, foreldre og gravide.

 

Du er hjertelig velkommen til å kontakte meg!

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer