Heidi Johannessen - Coach, Veileder - GoMentor
Heidi Johannessen - Coach, Veileder

Heidi Johannessen

Coach, Veileder

Ski, Videosamtale

3 referanser

Personlig fremmøte

Individuell veiledning/coaching 650 kr. Avtal tid

Mental trening 650 kr. Avtal tid

Lær å utvikle dine psykologiske ferdigheter slik at du kan utnytte dine fysiske ressurser 

Karriereveiledning 650 kr. Avtal tid

Gruppecoaching/workshops 1 kr. Avtal tid

Velg mellom:

-        Bedre selvfølelse

-        Jobb og karriere – for de som ønsker endring eller er i en omstillingsprosess i jobb eller utdanning.

 -      Livshjulet – for de som ønsker endring på flere områder i livet    


Pris etter avtale

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

23 96 62 46

Videosamtaler

Individuell veiledning/coaching (GoMentor videosesjon) 550 kr. Avtal tid

Mental trening (GoMentor videosesjon) 550 kr. Avtal tid

Lær å utvikle dine psykologiske ferdigheter slik at du kan utnytte dine fysiske ressurser 

Karriereveiledning (GoMentor videosesjon) 550 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

23 96 62 46

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Heidi Johannessen - Coach, Veileder

Beskrivelse

Ønsker du...

 • Å endre tankemønster eller trenger du hjelp til å få et nytt perspektiv?
 • En endring innenfor jobb, utdannelse eller karriere?
 • Nye muligheter på et område i livet hvor du ikke er så fornøyd?
 • Å forbedre din kommunikasjon og samspill med omgivelsene?
 • Bedre selvfølelse, selvtillit og selvrespekt?
 • Økt motivasjon, handlekraft eller gjennomføringsevne?Min tilnærming

Ofte viser det seg at det er begrensninger som dårlig selvfølelse eller selvtillit som gjør at det er vanskelig å se verdifulle egenskaper og ressurser hos en selv. Sterk selvkritikk, negative tanker og det vi tror andre forventer ødelegger ofte for de fine mulighetene i livet. Gjennom bevisstgjørende, tydelig kommunikasjon og utfordrende spørsmål ønsker jeg å vekke deg til en mer sann overbevisning.


Om du ønsker en endring i livet kan du gjennom samarbeid med meg oppnå større innsikt, økt motivasjon og mestring som videre kan gi deg økt selvfølelse og selvrespekt, mer trygghet og livsglede. 


Det er viktig for meg å bidra til en god relasjon til deg, men er samtidig tydelig og utfordrende. Trygghet, tillit og åpenhet gir et godt utgangspunkt for at du når ditt mål. Det er også viktig at du er motivert og virkelig ønsker endring. 


Jeg kan hjelpe med:

 • karriereveiledning
 • livsendringer og personlig utvikling
 • nedstemthet og lett depresjon
 • vanskelige følelser og tankemønstre
 • selvfølelse og selvtillit
 • motivasjon
 • målsetting
 • utbrenthet
 • konflikthåndtering 
 • grensesetting
 • øke prestasjoner

 

Vi former og utvikler oss gjennom omgivelsene vi lever i, i samhandling med menneskene rundt oss. Vår arv, miljøet rundt, våre opplevelser og livserfaringer er med på å påvirke den retning vi velger å gå. Bakenforliggende årsaker eller tidligere erfaringer kan ofte stå i veien for den endringen vi egentlig ønsker, men min mening er at vi selv har et ansvar for å leve livet så godt vi kan.


Om meg

Min kompetanse og erfaring gjennom mange år er fra livsveiledning, karriereutvikling, lederutvikling, undervisning og mental trening/ prestasjonsfremmende coaching for blant annet musikere og sportsutøvere. Jeg er utdannet innenfor pedagogikk og spesialpedagogikk fra høgskolen i Innlandet og er sertifisert NLP- coach. I mange år har jeg jobbet med barn og voksne i forskjellige faser og med ulike sosiale eller faglige utviklingsmuligheter både på skole og i jobb. 


Som veileder og pedagog har jeg et helhetlig syn på mennesket og livet og en god forståelse for hvordan ting henger sammen i lys av oppvekst, oppdragelse, kultur og samfunn. Det å hjelpe mennesker til å «finne seg selv» og sine ressurser er noe som gir meg ekte glede. 


 Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt!


Referanser

Jobbsøker - "Heidi er en meget målrettet, behagelig og fokusert person å samarbeide med. Hun er forståelsesfull, resultat og løsningsorientert og en god menneskekjenner. Heidi ser helhet, og veileder ut i fra dagens ståsted og gir råd videre opp mot realistiske mål. På denne måten kan kandidaten komme seg videre i sine prosesser uten å miste fokus. Slik jeg kjenner Heidi er hun empatisk, ønsker sine kandidater det beste og strekker seg langt for gode resultater og måloppnåelse. Jeg gir henne min beste anbefaling og er gjerne hennes referanse om ønskelig"  Les mer  Les mindre

Musiker - prestasjonsangst  - "Jeg tok kontakt med Heidi Johannessen først og fremst for å få hjelp med en del problemstillinger jeg møter som utøvende musiker. Jeg skriver låter som jeg selv fremfører, oftest alene og akkompagnerer meg selv da med gitar. Den største utfordringen jeg har/har hatt er sceneskrekk og prestasjonsangst. Men også det å takle å få positive tilbakemeldinger og komplimenter. Jeg har opplevd i samtaler med Heidi både å få mye støtte og ny innsikt i meg selv, både som privatperson og som artist. De øvelsene hun bruker kan kreve litt av meg, at jeg åpner meg og tar et lite dypdykk i meg selv, men gir utrolig mye tilbake, og jeg har også merket fremgang på de områdene vi har jobbet med. Jeg vil virkelig anbefale denne coachingen som Heidi tilbyr til alle som har et ønske om å finne styrke og selvtillit til å møte noen personlige utfordringer og/eller egne begrensninger man kan møte på som musiker/artist. Og egentlig uansett til alle som ønsker å komme et skritt videre i å utvikle seg som menneske. Jeg vil også tilføye at jeg har utviklet stor tillitt til Heidi som min coach. Jeg opplever at det er stor takhøyde og at jeg er i trygge hender hos noen som vet hva de gjør. "  Les mer  Les mindre

Lederutvikling - "Jeg har gått i coaching hos Heidi Johannessen 10 timer i året som gikk. Jeg hadde behov for å finne ut mer om hvordan håndtere utfordringer i jobben. Som leder i en avdeling står jeg i mange tøffe situasjoner , og det er ikke alltid lett å finne en løsning akkurat der og da. Å få bli coachet på dette spennende feltet av Heidi, ga meg mye styrke og trygghet på det jeg kunne gjøre og det gå mange gode refleksjoner som ga læring. Jeg bruker gode verktøy som jeg lærte gjennom coaching, er tryggere på meg selv, og føler de jeg jobber sammen med får utbytte av det også. Dette anbefales på det varmeste. Avdelingssykepleier 37 "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer