Hege Solli - Coach, Gestaltterapeut - GoMentor
Hege Solli - Coach, Gestaltterapeut

Hege Solli

Coach, Gestaltterapeut

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Gestaltorientert Coach og Gestaltterapeut under utdannelse. Samtalepartner Hege Solli - Coach, Gestaltterapeut

Beskrivelse

 Hei, jeg heter Hege og er tidligere utdannet coach ved Norsk Gestaltinstitutt AS. I dag studerer jeg til å bli Gestaltterapeut. I den forbindelse har jeg praksis på Helsehuset i Sandefjord. Her tar jeg imot klienter som ønsker en person å snakke med, i forhold til ulike utfordringer, om det gjelder privat eller jobb. I vårt samarbeid vil jeg etterstrebe å støtte din prosess der du er, slik at mulighetene dine kan vise seg. Gjennom observasjon, kan ny innsikt oppnås, slik at behovet og valget blir tydeligere. Det hadde vært fint å få jobbet sammen med akkurat deg. Ta gjerne kontakt.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer