Hege Rebecca Lindstrøm - Coach - GoMentor
Hege Rebecca Lindstrøm - Coach

Hege Rebecca Lindstrøm

Coach

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Transformativ coaching som peker deg mot din egen indre visdom, mot drømmene dine, og mot det livet du virkelig ønsker å leve. Hege Rebecca Lindstrøm - Coach

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, VENNLIGST KONTAKT GOMENTOR FOR VIDERE VEILEDNING!


Jeg hjelper deg til: 

  • Mer klarhet, ro tilstedeværelse, glede og connection
  • Føle deg mindre stresset og overveldet, og mindre angst og depresjon
  • Bedre forhold
  • Bli en bedre deg. Bedre leder, foreldre og partner. Mening, fokus og motivasjon
  • Leve livet fullt ut. Få mer energi og glede
  • Kosthold

 

3 prinsipper

Jeg jobber etter en forståelse som ofte kalles 3 prinsipper. Denne forståelsen dreier seg om at vi til en hver tid skaper vår egen virkelighet med de tankene vi har i øyeblikket. For eksempel hvis barnet ditt tuller når det skal legge seg, og du føler deg irritert på grunn av det kommer den irriterte følelsen fordi du har en tanke om at barnet ditt gjør noe som er irriterende. Kvelden etter gjør barnet kanskje akkurat det samme, men denne kvelden er ditt hode mer klart enn kvelden før, og du opplever det barnet gjør som søtt istedenfor. 100% av følelsene dine kommer fra tanken du har i øyeblikket om barnet, og 0% kommer fra barnet, og sånn er det med alt. Når vi ser dette blir det enklere for oss å kommunisere fra et klart hode. Vi vil også se at det å ta tankene våre seriøst er noe som gjelder for alle mennesker, og det blir enklere for oss å se at alle lever i virkeligheten av tankene de har fra øyeblikk til øyeblikk.  Når du ser mer av dette vil du oppleve at du tar ting mindre personlig. Du vil oppleve mindre stress og kaos i livet ditt, mer glede, indre ro, klarhet og connection til de rundt deg. 

 

Vi er hele tiden bare en tanke unna et klart hode, en ny ide eller en løsning på problemet. Det blir akkurat som sola... Noen ganger ser vi den ikke på grunn av alle skyene, men vi vet at den alltid er på himmelen. På samme måte har du tilgang til all verdens med visdom, men når hodet ditt er fylt med stressende tanker er den vanskeligere å legge merke til. 

Deg -(minus)  et hode fylt med tanker = klarhet, ro og connection. 

 

Jeg hjelper deg å se i denne retningen, og du vil oppleve at dette stemmer i ditt liv. Både for meg og for mange andre har dette virkelig gjort livet mye enklere. 

 

Er livet ditt som en evig kabal som du aldri får til å gå opp? 

Føler du at du løper fra det ene til det andre? Fra jobb til barn til matlaging til fritidsaktiviteter til hus og hjem, og føler du at du aldri har tid til deg selv? Du har lyst til å prioritere deg selv mer, men du kommer alltid i siste rekke? 

Jeg hjelper deg å få klarhet i hva som er viktig, til å få mer ro og tilstedeværelse i hverdagen, og til å se hvordan du kan prioritere deg selv mer. 

 

Foreldre og barn: 

Krangler du med barna dine? Er det kaos om morgenen,  ved legging, eller ved måltider? Føler du noen ganger at du er en fantastisk mamma eller pappa, mens andre dager føler du at du har verdens korteste lunte og at du ikke strekker til? Jeg hjelper deg med å få mer glede, trygghet, kjærlig og connection i foreldrerollen slik at du vil oppleve flere av de gode dagene. 

 

Om meg: 

I tillegg til å være coach er jeg også alenemamma til en gutt på 6 år. Jeg har selv hatt følelsen av å ikke strekke til, og følt mye stress og bekymringer, og presset om at jeg må klare alt selv. Men da jeg kom over denne forståelsen ble det mye enklere for meg å fokusere på det som er viktigst, og mye av stresset og bekymringene ble borte. Jeg kan hjelpe deg med det samme.  

Vi kan snakke sammen uansett hvor i landet du befinner deg via videosamtale, eller vi kan for eksempel møtes på cafe eller ute i områdene Asker, Lier og Drammen. Vi kan også snakke sammen mens vi går en tur. 

 

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer